Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 717,167 times. The last Post () by chicken101.

• λύσε μας σε παρακαλώ μια απορία σε reverse mind θα στο θέσω: αφού αυτό έχει τους πιο έξυπνους makers γιατί το θες για τα άλλα img?

συνεχίζοντας προς τα πίσω μου θυμίζεις τον αθίγγανο με το corona virus τότε στη Λαχτάρισα:

- μα άμα δεν μπορούμε να ζητιανέψουμε, ούτε να κλέψουμε πώς!

• Να εισαι καλα για τα καλα σου λογια Droidcon

Kαλη συνεχεια !

ευγενικά στο είπα! αλλά δεν θες να απαντήσεις. μου πετάς μια ειρωνεία ενώ σε ρωτάω κάτι ευθέως και αντρίκια. άδικο έχω που αναρωτιέμαι? όπως και άλλοι φαντάζομαι. άμα όμως κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου τότε εντάξει είσαι σαν κι ετούτον εδώ: https://bit.ly/2UIdt2y

• Εδώ και λίγες μέρες τα xxx στην 11663V στον hotbird δεν ανοίγουν.

Το γράμμα V (απο τον Viaccess prvd 050F00) πρασινίζει, αλλά δεν ανοίγουν, υπάρχει λύση?

octagon sf8008 4K combo

• Ακριβώς αρχηγέ, γι αυτά μιλάω, όχι για τα άλλα δύο τα HD. Δυστυχώς όμως το λινκ που έβαλες απαιτεί εγγραφή μέλους και θα το προσπεράσω.

Μάλλον δεν θα υπάρχει ακόμη λύση, έτσι?

Ευχαριστώ πάντως.

octagon sf8008 4K combo

• Ο παλιός vu+ solo se μου, έχει περιορισμένη flash memory (256 MB) και σκέφτηκα να περάσω τα picons και, αν γίνεται, το υψηλής αισθητικής, αλλά βαρύ, glamour aura skin σε ένα usb για να μην εξαντλήσω την μνήμη.

Φορμάρησα ένα usb 32 GB σε fat 32, ο δέκτης το βλέπει, κατέβασα τα picons στον δέκτη από την αναζήτηση προσθέτων, τα αντέγραψα στο usb, έσβησα τον φάκελο picon από τον δέκτη, πληκτρολόγησα στο telnet την εντολή (την βρήκα μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο)

ln -s/media/usb/picon/usr/share/enigma2/picon

αλλά τζίφος!

Ο φάκελος media/usb/picon έχει δικαιώματα 777, δεν ξέρω αν είναι η σωστή τιμή.

Προφανώς κάτι δεν κάνω σωστά, τί όμως;

Image satdreamgr8.

• To skin δουλεύει μια χαρά στον Solo SE αλλά πού να μείνει χώρος με τόσο λίγη μνήμη!

Στην παραπάνω εντολή χρειάζεσαι κενά, αλλά είναι αχρείαστη. Το enigma2 θα διαβάσει τα picons από όπου υπάρχει ο φάκελος picon. Χρειάζεται μόνο να κάνεις προσάρτηση ως media/usb.

To skin μπορείς να το κατεβάσεις από το feed (έρχεται και update σύντομα). Μπορείς στη συνέχεια μέσω να το μεταφέρεις στο media/usb/GlamourAuraFHD

δίνοντας την εντολή

mv /usr/share/enigma2/GlamourAuraFHD /media/usb

και στη συνέχεια την εντολή

ln -s /media/usb/GlamourAuraFHD usr/share/enigma2/

Φρόντισε να τρέχει άλλο skin την ώρα που δίνεις τις εντολές.

Πες μας αν τα κατάφερες!

• Καλημερα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να περασω oscam emu 11580 και oscam emu 11581 προσπαθησα μεσω filezilia και DDC καποια βοηθεια το μηχανημα ειναι osmega

• καποιοι κανουν oscam-emu για 1.1.1 ... αλλα γενικα δεν ειναι official release απο τον oscam-emu και οι αλλαγές αυτές δεν κανουν κατι στον emu πχ η μια ειναι ενημέρωση για το url της wiki και το αλλο για το πρωτόκολλο gbox , οποτε δεν ειναι κατι σημαντικό για να το κάνεις αλλαγή

• Ακριβώς αρχηγέ, γι αυτά μιλάω, όχι για τα άλλα δύο τα HD. Δυστυχώς όμως το λινκ που έβαλες απαιτεί εγγραφή μέλους και θα το προσπεράσω.

Μάλλον δεν θα υπάρχει ακόμη λύση, έτσι?

Ευχαριστώ πάντως.

η αναφορα ειναι" Channels no broadcast & empty bitrate , Channels/signal is still send ,PMT is stil send on stream ,Ask for first ecm is answered" δηλαδή δεν εχουν περιεχόμενο και ειναι κενά αλλα υπάρχει ο πίνακας πιθανον κάτι θα αλλαξουν...

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!