Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,135 replies in this Thread which was already clicked 399,306 times. The last Post () by bigapple.

  • ναι το sdg8 ειναι σε o.e 3.0 zeus

    για να σου λεει...0 πακετα εγκατασταθηκαν, τοτε δεν το κανεις εγκατασταση ουτε απο telnet, ουτε απο το panel+ ...


    για την ωρα... στην παραμετροποιηση, το time synchronization γυρισμα σε "transporder"...

  • εγω απο την απαντηση που εδωσε θα φανταστω οτι το περναει απο την διαχειριση λογισμικου/διαχειριση επεκτασεων...

  • δεν το περνάω με εντολή τελνετ αλλά με πράσινο κουμπί.

    ΟΛΑ τα plugin έτσι τα περνάω κ δεν εχω πρόβλημα.

    Μάλλον αυτό το plugin δεν κάνει για ΟΕ 3

    εχαριστώ για τις πληροφορίες.

  • αν θελεις να καταλαβουμε (οχι μονο σε αυτη την περιπτωση, αλλα γενικα) το τι κανεις, η τι ζητας... προσπαθησε αυτα που γραφεις να περιγραφουν αυτο που κανεις.


    απαντηση του τυπου

    Quote

    georgeflu παιρνάω το ipk sto tmp me ftp κ απο μέσα απο το δέκτη το κάνω εγκ/ση δεν είναι σωστό?

    και
    δεν το περνάω με εντολή τελνετ αλλά με πράσινο κουμπί.

    εγω δε θα ξαναμπω σε διαδικασια να ασχοληθω γιατι θα πρεπει να σε ρωτησω 10 πραγματα, για τα απλα που δε γραφεις (και δε μπορω να μαντεψω).

    αν πατησεις απλα πρασσινο κουμπι, θα μπεις στο menu προσθετων και οχι σε καποιο μενου εγκαταστασης (μεσα στο οποιο πατας το πρασσινο κουμπι, και το οποιο δεν αναφερεις πουθενα).

  • καλημέρα

    georgeflu περνάω τα plugin (ipk)με ftp στο media/hdd kai απο εκέι απο τις ρυθμίσεις ,διαχείριση λογισμικού,εγκ/ση τοπικής επέκτασης,media/hdd/,εγκ/ση επεκτάσεων,πράσινο κουμπί (εγκ/ση).

    xristos 1 δουλεύει κ σε μένα το freeserver για cccam k iptv αλλά όταν κλέινω τον δέκτη (τερματισμός η βαθιά αναμονή) μετά όταν τον ξανα ανοίγω κολλάει στο boot

    (εικόνα ZEUS).

  • καλημέρα

    georgeflu περνάω τα plugin (ipk)με ftp στο media/hdd kai απο εκέι απο τις ρυθμίσεις ,διαχείριση λογισμικού,εγκ/ση τοπικής επέκτασης,media/hdd/,εγκ/ση επεκτάσεων,πράσινο κουμπί (εγκ/ση).

    τωρα συννενοουμαστε...


    δοκιμασε να το περασεις στο /tmp

    και μετα menu/panel+ /panel συστηματος/διαχειριστης αρχειων ... βρες τον /tmp μπες με οκ , βρες το plugin , πατα πανω του και επελεξε εγκατασταση.

    η θα το κανει,

    η θα βγαλει καποιο σφαλμα - τσιμπα το ενα screenshot.

  • xristos1 ευχαριστώ πολύ διορθώθηκε το πρόβλημα με το βοοτ με τον τρόπο που μου είπες.


    georgeflu βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει το openresolv για την εγκ/ση του plugin surfsharkvpn sto satdreamgr 8 ενώ στο open atv 6.4 γίνεται κανονικά η εγκ/ση.

    Ευχαριστώ πολύ κ τους 2 για την βοήθειά σας.

  • Επανερχόμενος στο θέμα με το πολυδιακόπτη TRIAX TMS 5X12P, το Lnb και μόνο τις οριζόντιες συχνότητες, παραθέτω τα εξής και αν μπορεί κάποιος ας δώσει τα φώτα του.

    Κερδισμένη ετήσια συνδρομή σε Ο…Ε τιβι sports pack δορυφορικό.

    Τα σχετικά ζητούμενα κανάλια ανήκουν στην Horizontal High Band (12054H εως 12399Η)

    Δέκτης της συνδρομής ο Kaonmedia NS1110H

    Στόχευση πιάτου 85χ90 περίπου με τη βοήθεια συμφορουμίτη στον 9E με μονό lnb που το καλώδιο έφτανε απευθείας από βεράντες κλπ σε δέκτη edision os mio 4k. Σήμα στα αθλητικά κανάλια κοντά στα 15 db και AGC άνω του 90%. Σε μετέπειτα απευθείας σύνδεση του καλωδίου με τον kaonmedia το σήμα ήταν το ίδιο δυνατό.

    Με σύνδεση του καλωδίου από το μονό lnb στην είσοδο ΗΟRIZONTAL 18V/22KHz του πολυδιακόπτη και σύνδεση του kaonmedia με τη δορυφορική πρίζα του σπιτιού, το σήμα στον kaonmedia ήταν μηδενικό.

    Με Quattro lnb και σύνδεση των σχετικών καλωδίων στο πολυδιακόπτη θα καταφέρω να έχω σήμα ή μήπως υπάρχει κάποια δυσλειτουργία του kaonmedia με πολυδιακόπτες???

    Εφόσον θέλω να συνδέσω το μονό lnb με το καλώδιο που φεύγει από το πολυδιακόπτη προς το διαμέρισμα μου (με ταυτόχρονη απώλεια του επίγειου σήματος), θα πρέπει να ενώσω τα 2 αυτά καλώδια?

  • cosmote εκτος απο τις οριζοντιες high band , εχουν την 11843 V ,που ισως την ψαχνει οταν κανει boot... (αν θες δοκιμαζεις τον mio που δεν ψαχνει αλλα, να δεις αν εχεις σημα)

    με quattro λογικα θα πρεπει να ειναι οκ (αφου ειναι και χωρις πρωτοκολο diseq)


    αλλιως ναι, το καλωδιο απο το δικο σου lnb, συνδεση με αυτο που κατεβαινει στο διαμερισμα σου...και αν θελεις και την επιγεια, βαζεις ενα combiner tv/sat , στο sat το δικο σου, στο tv την εξοδο απο τον πολυδιακοπτη.

  • εχεις μπροστά σου το μεγαλύτερο ρουφιάνο του πλανήτη με το όνομα GOOGLE και κανεις αυτη την ερωτηση? Τι να σας πει κανεις............

  • καλησπερα να ρωτησω κατι γιατι δεν το βρισκω με το search.εχει αναφερθει πουθενα αν μπορουμε σε iptv στον δεκτη μας να εχουμε epg?

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!