Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 720,268 times. The last Post () by chicken101.

• Ποιον arabsat στις 30.5; Μην λες τετοια. Εμεις δεν εχουμε ληψη του εδω.

• καλησπέρα. επειδή είναι στο πρόγραμμα να αγοράσω octagon για φίλο, επειδή ο combo ο δικός μου που πήρα από Amazon με το καινούριο πληκτρολόγιο μου κάνει τα γνωστά κόλπα, βρήκα ψάχνοντας αυτόν εδώ με πληκτρολόγιο διαφορετικό. τον έχει κανένας με το παλιό μάλλον και λειτουργεί κανονικά με wifi κλπ;

OCTAGON SF8008 S2X TWIN 4K UHD Linux Enigma 2 2160p H.265 HEVC Dual Wifi Multi-Stream Twin Satellite DVB-S2X Tuners

(δεν σας αφήνω να ησυχάσετε!)

• Δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει με τις εκδόσεις...

Κι αν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις ακριβώς ποια έκδοση του hardware είναι...

Ας μας πει κάποιος που μπορεί να το αναγνωρίσει.

Αλλά εγώ έχω ακριβώς το ίδιο τηλεκοντρόλ με αυτό που έστειλες, και δεν παρατηρήσα ποτέ πρόβλημα με wi-fi πουθενά! (Μόνο στο sdgr το τελευταίο που βέβαια εμένα λύθηκε το πρόβλημα με το update καθώς έβλεπα το wlan)

Συγκρίνοντάς το πάντως με το δικό μου όσο αφορά των επεξεργαστή φαίνεται να έχει ακριβώς τον ίδιο.

senos θες να μας δείξεις και εσύ τι γράφει ο δικός σου και πώς είναι αυτό το τηλεκοντρόλ για να το έχουμε και υπόψη γιατ τυχόν αγορές μελλοντικές.

20240222_181355.jpg

• Εγώ και τα 2 απο ebay τα πήρα από Γερμανό πωλητή - κατάστημα.

• senos ισχυει. Οπως και στα Γερμανικά καταστήματα δεν υπάρχει. Μονο ο supreme.

• Ο επεξεργαστής είναι ακριβώς ο ίδιος.

Τώρα άμα έχει άλλο hardware στο wi-fi ή στην πλακέτα που κάνει τη διαφορά τι να σου πω?

Μου φαίνεται περίεργο πάντως αυτό το πρόβλημα με το wi-fi.

• Εγώ. Αλλά δεν τον ξεπακεταρισα ακομα.

• Ερώτηση. Αξίζει να προσθέσω τον 21.6; Εχει εύκολη λήψη;

• Καλημέρα!

Σχετικά με την 11444 στον 33 (T2-MI) μια χαρά τη βγάζω με έναν edision primo ip s2 και με πολύ καλά επίπεδα σήματος. Μηδενικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα βέβαια, βοσνιακά regional feeds είναι.

Ερώτηση τώρα! Έχω ένα Engel του μέτρου, σκουριές σε πολλά σημεία, και το παροπλισα από κεντρικό πιάτο γιατί έβαλα gilbertini op125l και είπα να το στρέψω το Engel στις 5 δυτικά. Σχεδόν όλες τις συχνότητες κατεβάζω όλη μέρα εκτός από κάποιες υψηλες με τα γαλλικά στις 12648 και 12733 πχ.

Να δοκιμάσω με ένα καινούριο gilbertini αλουμινίου 100cm?

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!