Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,135 replies in this Thread which was already clicked 401,223 times. The last Post () by bigapple.

  • Κάτι περίεργο παίζει εδώ.

    Πραγματικά θα ήθελα να κάνω δοκιμή να φλασάρω recovery sdgr10 αλλά δεν έχω παλιό τηλεκοντρόλ και αν μου κολλήσει θα μείνω με τον δέκτη στο χέρι.

    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΛΑΣΆΡΕΙΣ ΑΛΛΙΏΣ ΧΩΡΊΣ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΌΛ ΣΩΣΤΆ?

    Διότι θεωρητικά έχω τον νεότερο τηλεκοντρόλ, αλλά όχι το νεότατο σύμφωνα με τον φιλο Isnogoood.

    georgeflu με το κοντρόλ αριστερά σου έκανε το θέμα στο recovery, σωστά? Με sdgr10 flash σε recovery?

    Διότι αρχίζω και σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει ποτέ ξανά να περάσω image se recovery σε αυτόν τον δέκτη.Μηπως Συμβαίνει και με άλλα image.

    Περίεργα πράγματα.

  • Λάθος. Το νεότερο το εχω ανεβάσει 2 φορές σε φώτος. Είναι το rcu 05.

    μπορει να ειναι το νεωτερο της octagon, αλλα ο sf8008 δεν πωληθηκε ποτε με αυτο το rc

    οι πρωτες παρτιδες ειχαν αυτο που λεω το παλιο



    απο καποια στιγμη και μετα με το "νεο"

  • Πριν λίγες μέρες αγόρασα τον Octagon SF8008 4K Supreme με το διπλό DVB-S2X tuner από amazon.de και μου ήρθε με το RCU 04 το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό. Μιας και ο δέκτης ήρθε με multiboot recovery ό,τι image έβαλα το έβαλα σε slot χωρίς να φλασάρω άλλο recovery. Ορισμένα Images (το OpenViX θυμάμαι σίγουρα) δεν τα έβλεπε από recovery οπότε τα φλάσαρα μέσα από άλλο image σε όποιο slot ήθελα χωρίς πρόβλημα. Όλα καλά αλλά μου φάνηκε παράδοξο να πουλάνε δέκτη με διπλό tuner και το δικό του λογισμικό (DEFINE OS) να υποστηρίζει μόνο το ένα tuner. Μάλλον ούτε ο κατασκευαστής δε πιστεύει ότι θα χρησιμοποιηθεί από κάποιον χρήστη το Define OS έναντι του enigma2!

  • δεν το εχω δει ποτε και πουθενα, αλλα για να το λες... (εγω εχω μεινει στο αμεσως προηγουμενο μηνυμα με το 04)


    σε καθε περιπτωση παντως, το προβλημα που ψαχνουμε να βρουμε και συζηταμε (μαλλον βρηκαμε, αλλα τωρα εχουμε αλλο) αφορα την αλλαγη στις πιο πανω φωτο...

  • και μεσα στην octagon που κοιταω, αλλα και σε καποια γνωστα ευρωπαικα shop, παντου το 04 εχουν στους sf8008


    το 05 το ειδα μονο σε κατι ip box /android κλπ...

  • Δεν θα τσακωθούμε για τηλεκοντρόλ. Προσωπικά το αγόρασα λόγο εμφάνισης, επειδή έχει τα functions keys ψιλά, κάτι βολικό για μένα λόγο dreambox και τέλος λόγο αίσθησης πατημάτων των κουμπιών. Το 04 μπήκε στο ντουλάπι.

  • Τέλος πάντων, το δικό μου είναι εκείνο που υπήρχε μέσα στο κουτί του δέκτη όταν τον αγόρασα καινούργιο τον Απρίλιο του 2021 από Αθήνα.

  • Δεν τσακωνόμαστε απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε με έναν έμμεσο τρόπο ποιοι είναι οι δέκτες που έχουν αυτό το περίεργο πρόβλημα!

  • Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι άμα το έχει αντιμετωπίσει κάποιος δεν είναι για μένα για ένα φίλο μου και δεν έχω πρόσβαση να κάνω δοκιμές.

    Θέλει να συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό 512gb usb στο κουτι. (Octagonsf8008 και αυτός)

    Έχει Ήδη κάποια media αρχεία εκεί που δεν θέλει να χάσει τα οποία προέρχονται προφανώς από windows και το συνδεει και με την τηλεόραση να βλέπει πράγματα.

    1) Κατ αρχήν υπάρχει περίπτωση να παίξει χωρίς να γίνει format σε μορφή αρχείων linux. (Ext3, ext4) και να μην χάσει και αυτά που έχει μέσα?

    2) υπάρχει περίπτωση κατεβάζοντας και πράγματα (video, media) μέσα από το μηχάνημα (μεσο ajpanel ας πούμε) να το αποσυνδέσει μετά τον usb σκληρό και να πάει να τον καρφώσει είτε σε τηλεόραση είτε σε windows και να παίξει κατευθείαν και να βλέπει τα αρχεία?


    Χλωμο μου φαίνεται εμένα αλλά είπα να ρωτήσω μήπως έχει αλλάξει κάτι τελευταία.

    Και δεν μπορώ να του πω να κάνει δοκιμές γιατί όπως σας είπα δεν θέλει να χάσει αυτά που έχει μέσα.

    Αυτό που στην ουσία θέλει να κάνει είναι να το καρφώσει στο μηχάνημα να κατεβάζει να βλέπει , και μετά να το βγάζει να το καρφώνει σε υπολογιστή σε τηλεόραση και να βλέπει παντού χωρίς να χάσει κάτι επιπλεον κάθε φορά και χωρίς να κάνει διαδικασία!

    Όπως ας πούμε χρησιμοποιείς ένα usb που τον βάζεις στον υπολογιστή γράφεις κάτι και μετά πας και τον βάζεις σε τηλεόραση σε άλλον υπολογιστη.


    Ευχαριστώ

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!