αυτός το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει δεν έχει ιδέα τι έχει μέσα πχ αυτο που ανέβασε ο lex εχει με enigma hash και για mux στη ερτ και τα δυο μαζί χωρις λογο
Πεζει ομως μια χαρα !
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 720,966 times. The last Post () by chicken101.
αυτός το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει δεν έχει ιδέα τι έχει μέσα πχ αυτο που ανέβασε ο lex εχει με enigma hash και για mux στη ερτ και τα δυο μαζί χωρις λογο
Πεζει ομως μια χαρα !
Πεζουν ρε συ
Με το αρχείο που έστειλες;
oui messie 1 zip 2 αρχεια
Για ανέβασε και το reader γιατί βαριέμαι να το ψάχνω
Το οscam.server εννοεις? Τι να το κανεις.....
Πως θα διαβασει την διαδρομη για τα Παπαδοπούλου;
οκ boy
καλημέρα. ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω σε OpenAtv 7.3 για να ανοίγει κατευθείαν σε κανάλι ο δέκτης και να μην περιμένω 1 ώρα να κάνει boot από την αρχή;
δεν το καταλαβα το ολο αυτο...?
γιατι να κανει boot απο την αρχη ο δεκτης...
μηπως τον βαζεις "βαθια αναμονη" ?
Δεν ξέρω τι τον έχω βάλει. Όταν τον κλείνω απενεργοποιείται εντελώς κι όταν τον ανοίγω στο Atv. Ξεκινάει από την αρχή.
Αυτό δεν λέγεται απλά βαθιά αναμονή, αλλά σε λήθαργο τον έβαλε ![]()
Μάλλον δίκιο έχεις. Πώς το αλλάζω;
Το βρήκα. Είναι στις ρυθμίσεις πλήκτρων του πληκτρολογίου.
Το κακό σε αυτή την περίπτωση βέβαια είναι ότι πρακτικά ο δέκτης λειτουργεί στο φουλ στην αναμονή.
Οπότε μετράει χρόνο ζωής.
Και επίσης επειδή ξεκίνησαν οι ζέστες ζεματάει χωρίς λόγο.
Δεν θα το πρότεινα ειδικά το καλοκαίρι.
Για αυτό και πάντα ρυθμίζω το κουμπί του τερματισμού όταν το πατάω μία φορά να κλείνει εντελώς.
Καλησπέρα.
ok. το κατάλαβα
bountyhunter21 γι' αυτό υπάρχουν και τα coolers.
bountyhunter21 γι' αυτό υπάρχουν και τα coolers.
Coolare IsNoGood ....παμε για κανα ποτακι και μετα βαζεις cooler xaxaxa
Aντε καλο βραδυ σε ολους !!!
ISnoGood Εχω παρει αυτα τα 4 πιατακια αλλα δεν εχω καταληξει στα Lnb kai diseq Προβληματιζομαι ενω τα πιατακια τα εβαλα πατ κιουτ!
Αναμενω συμβουλες μονο απο τον IsNoGood

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!