Δεν φαίνεται να κάνεις λάθος.
Ερωτήσεις - Απαντήσεις
- XBT
- Thread is marked as Resolved.
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 721,601 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Εμένα σταμάτησε να λειτουργεί το hbbtv εδώ και καιρό.
-
Αυτα να τα βλέπουν μερικοι μερικοι εξυπνάκηδες που μπηκαν στο hbb tv και εβγαλαν τα links και τα εσκισαν εδω και εκεί. Και για εναν μακακα σερβερα που αντι να τα παρει να τα κανει restream τα εσκισε στο traffic. Aπο σεβασμο στο σέρβερ ουτε εγω ο ιδιος τα εβαλα στην εφαρμογη μου γιατι ηξερα θα τα σκισουν. Επίσης δείτε και τα αποτελέσματα απο hbb tv ERT.
-
Ίσως να τα έχουν βγαλει και λόγο ολυμπιακών?
Θα δείξει από σεπτέμβρη!
-
Ίσως να τα έχουν βγαλει και λόγο ολυμπιακών?
Θα δείξει από σεπτέμβρη!
Και εγώ αυτό σκέφτηκα...
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους , μια ερώτηση καθώς το άθλημα του free iptv δεν το κατέχω .
Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιον free player για LG TV που μπορείς να προσθέσεις μια απλή λίστα Iptv ?
-
καλησπερα
σε εναν optimuss os 2 με open atv 7.0 και oscam-icam( 1812) ενω μου ανοιγει ο γερμανος δεν μου ανοιγει την ΕΡΤ και τη DIGEA
που πρεπει και τι να βαλω ?στο oscam.dvbapi τα εβαλα αλλα σκοταδι. αντιθετα με oscam 11718 ειχα φως στη ερτ και digea δεν μου ανοιγε ο γερμανος.
ευχαριστω
-
ενα log απο το oscam, οταν εισαι στο εν λογω καναλι...
επισης, αλλαξες μονο το oscam.bin , η ολοκληρο πακετο .ipk ?
-
το αλλαξα εβαλα το oscam emu 11821 και ανοιγουν κανονικα ολα αλλα κολλαει συνεχεια ο γερμανος.φταιει το oscam ? μηπως καποιο αλλo ειναι καλυτερο?
ευχαριστω για το ενδιαφερον,
-
Γενικα χρειαζεται να κανουμε αναβαθμιση το bin απο το oscam? Κερζισουμε τιποτα? Ετσι και αλλοιως ο σερβιτορος δεν ειναι αυτος που μας δινει τα καναλια η οχι?
-
καποιες φορες χρειαζεται (πχ καποια στιγμη μπηκε το "tip" για τον γερμανο) ,
αλλα σε καμια περιπτωση δε χρειαζεται να ακολουθουμε τα καθημερινα release...
-
Για σας φίλοι . Ένας συνάδελφος μου κάποιας ηλικίας έχει πάρει την νόμιμη συνδρομή του CosmoteTV την ιντερνετική στο εξωτερικό . Αποτι μου είπε δουλεύουν τώρα πως γίνετε εξωτερικό δεν ξέρω . Αυτή την εβδομάδα όταν είχε ποδόσφαιρο Champions league δεν μπορούσε να δει είχε συνεχώς διακοπές . Ενώ στα υπόλοιπα κανάλια δεν είχε πρόβλημα . Που μπορεί να ήταν το πρόβλημα ? Στην cosmote ,η στο Ίντερνετ που έχει ?
Εχουνε και άλλοι φίλοι αυτό το πρόβλημα ?
Ευχαριστω για κάθε απάντηση
-
-
Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε .? δεν έχει να κάνει με κανένα σέρβερ και παράνομο iptv . Ο αδερφός του που δουλεύει στην cosmote το ενεργοποίησε όπως ακριβώς κλείνεις την συνδρομή για Ίντερνετ στην Ελλάδα . Απλά το έφερε το μηχάνημα εξωτερικό . Τώρα εαν αυτό είναι η παρανομία οκ. Δηλαδή όλα αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα στο φορούν είναι νομιμα και εγώ δεν ξέρω .. όλοι στο εξωτερικό χρόνια τώρα συνδρομές cosmote έχουν . Εκτός τους από αυτούς που βλέπουν με iptv Server
-
maik66 πριν ρωτήσεις κάτι δημόσια το σκέφτηκες?
Καταρχήν πως ειναι δυνατόν κάτοικος εξωτερικού να έχει νόμιμη συνδρομή του CosmoteTV μέσο internet?
Επίσης τώρα σαν τι απαντηση περιμένεις για το εν λόγο πρόβλημα ? Δεν γίνεται λιγο να σοβαρευτουμε με οτι σας κατέβει να το λέτε δημόσια
Μια χαρά γίνετε να έχεις εγώ έχω κανονικά συνδρομή με prepaid κάρτα πληρώνω στον οτε.
Πας Ελλάδα κανείς την συνδρομή και ανεβαίνεις πάνω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
B@baYaga
διόρθωσε το ποστ σου με ελληνικούς χαρακτήρισες αλλιώς θα το διαγράφω .edit το διόρθωσε ο adminΑυτό που κάνουν και τα πάνε στο εξωτερικό ειναι παράνομο και πιθανόν έχει σχέση το πρόβλημα που αναφέρει ο maik66 και σχετίζεται με το παράνομο iptv που κυνηγάνε μαζί και οι 2 πάροχοι τον τελευταίο καιρό.
Αν είναι όλα σωστά και δεν είναι παράνομο να το έχεις στο εξωτερικό υπάρχει το αντίστοιχο 13888 για κλήση από το εξωτερικό +306971013888 και αναφέρει το πρόβλημα που έχει....
-
το εκανα εγω Τεο μην τον κουράζουμε κιόλας..

-
δυστυχώς μπορώ να γράψω μόνο στα greeklish
-
Ελληνικά ή Αγγλικά οτιδήποτε άλλο απαγορεύετε
μην αρχίσουμε και εδώ τα πανηγύρια που ειχα στο ιταλικο τμημα τις προάλλες

-
Ενα google translate η ακόμα και chatGPT που πληροφοριακά κάνει φοβερή μετάφραση ακόμα και από Greeklish 😂...
Μόλις το δοκίμασα και πραγματικά δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία να μην γράψεις σωστα και στην σωστή γλώσσα :)
Και κατι σχετικό άσχετο.
Για ελλάδα μιλάμε πάντα έτσι.
Έβαλε ένας φίλος μου full πακέτο μέσο ΟΤΕ με τα κανάλια nova sports. Όχι μέσω δορυφόρου αλλά μέσω internet.
ΚΑΙ στο ένα σπίτι παίζει κανονικά με το κουτί του ΚΑΙ στο σπίτι του αδερφού του παίζει επίσης κανονικά μέσω app στην τηλεόραση.
Δοκίμασαν ταυτόχρονα ακόμα να δουν και το ίδιο αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα με επιτυχία.
Αυτό πρακτικά σημαίνει άμα φυσικά το κρατήσουν και δεν το αλλάξουν ότι αν το μοιραστούν δύο άτομα μιλάμε πρακτικά για 12€ το μήνα ο καθένας με δεδομένο ότι κάποιος έχει ήδη τηλέφωνο και internet οτε...
Γράφω μόνο για οτε γιατί αυτό επιβεβαίωσα δεν ξέρω αν γίνεται ακριβώς το ίδιο και με την nova.
Το γράφω γιατί κάπου πήρε το μάτι μου να το συζητάμε εδώ. Screenshot_20240921_200429_ChatGPT.jpg
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!