Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 717,109 times. The last Post () by chicken101.

• Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε .? δεν έχει να κάνει με κανένα σέρβερ και παράνομο iptv . Ο αδερφός του που δουλεύει στην cosmote το ενεργοποίησε όπως ακριβώς κλείνεις την συνδρομή για Ίντερνετ στην Ελλάδα . Απλά το έφερε το μηχάνημα εξωτερικό . Τώρα εαν αυτό είναι η παρανομία οκ. Δηλαδή όλα αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα στο φορούν είναι νομιμα και εγώ δεν ξέρω .. όλοι στο εξωτερικό χρόνια τώρα συνδρομές cosmote έχουν . Εκτός τους από αυτούς που βλέπουν με iptv Server

Εσυ δεν κατάλαβες και επιμένεις, ηρθες εδω και έκανες εδω μια ερώτηση, και τί ειμαστε εμεις το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ? Πρεπει να πάρει τηλ αν έχει τα κοτσια το τεχνικό τμημα του οτε.Το αν ειναι παρανομο, η οτιδιποτε αλλο και να παίζει στο εξωτερικο ο δέκτης άλλο θέμα, Εφόσον ο αδελφος του δουλευει στην cosmote ας τον βοηθησει αυτός. οχι να βγάζετε στην φόρα τις αλχημίες σας. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

• screenshot-14.png

https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi_cosmote_tv_ott_androidBox.pdf

Να και τι λέει αυτο που εχει υπογράψει για το ΟΤΤ

ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ COSMOTE TV OTΤ

«Η χρήση της Υπηρεσίας, μέσω Android TV STB και Smart TV, μπορεί να γίνει μόνο εντός της Ελληνικής

Επικράτειας όπως αναλυτικά περιγράφεται στα σημεία 4 και 5 κατωτέρω»

• Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σκαλίζετε , κανείς δεν σας είπε ότι έχουμε δώσει διεύθυνση από το εξωτερικό φυσικά κανείς δεν σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό αλλά κάνουν τα στραβά μάτια τα καταστήματα όλοι το ξέρουν αυτό.

και αν διαβάσετε κάπου λέει ότι όταν βρίσκεστε σε διακοπές στο εξωτερικό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ορισμένο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιούμε αυτά τα παράθυρα εδώ στη Γερμανία ή ακόμα και στην Ευρώπη δεν νομίζω ότι είμαστε οι τελευταίοι εδώ που έχουμε νόμιμο abo από την Ελλάδα.

Χρήση της υπηρεσίας εκτός Ελλάδας και εντός ΕΕ
    Εφόσον είσαι συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, έχεις πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την
    υπηρεσία προσωρινά εκτός Ελλάδος* και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
    Η δυνατότητα αυτή ενεργοποιείται αυτόματα εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η Ελλάδα ως μόνιμη χώρα διαμονής σου.

δεν αγοράζουν όλοι αυτά τα iptv σκουπίδια που προσφέρονται.

https://www.cosmotetv.gr/portal/documents/33201/816296/COSMOTE+TV+GO_%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7+%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82+%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82+%CE%95%CE%95/afc9c1d3-61d3-a34a-2ca2-ada261d83e3b

Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με το netflix πληρώνω 8 ευρώ full hd μέσω Τουρκίας όπως όλοι οι άλλοι δεν σημαίνει ότι ζω εκεί.

Μόλις δημιουργηθεί λογαριασμός με τουρκική ip, προπληρωμένη κάρτα συμπληρώνεται ένα μήνα ποινή και μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις με γερμανική ip εύκολα.

• Εσείς τα σκαλίζετε ... και μετά λέτε οτι εδω μιλάτε για τα παρανομα και εμείς έχουμε το νόμιμο εξω , άλλα δεν μιλάμε με την τεχνική υπηρεσία του παρόχου και θέλω να μου βρείτε λύση . Οπότε όλοι φταίμε

• Εσείς τα σκαλίζετε ... και μετά λέτε οτι εδω μιλάτε για τα παρανομα και εμείς έχουμε το νόμιμο εξω , άλλα δεν μιλάμε με την τεχνική υπηρεσία του παρόχου και θέλω να μου βρείτε λύση . Οπότε όλοι φταίμε

Πρώτα απ' όλα δεν ζήτησα καμία συμβουλή από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον δημοσίως, απλώς είπα ότι είναι δυνατή η συνδρομή μέσω του ott και είναι απολύτως νόμιμη.

Αυτή η δυνατότητα δίνεται ακόμα και από τον πάροχο cosmote που είσαι στο εξωτερικό είναι ένα παραθυράκι στο σύστημα.

• B@baYaga τι βάζεις για το COSMOTE TV GO αφού έχει καταργήθηκε ... αστο να παει :face with tears of joy:

πουθενά δεν είπα ότι έχω cosmote tv go

Από την αρχή έγραψα ότι έχω κάνει ott ok?

Σας βρήκα γρήγορα κάτι που μπορείτε να δείτε ότι λειτουργεί είτε λέει ott είτε go, δεν με νοιάζει πραγματικά.

• Εσύ ήρθες από το πουθενά να μας πεις οτι πληρώνεις κανονικά την συνδρομή σου

Μια χαρά γίνετε να έχεις εγώ έχω κανονικά συνδρομή με prepaid κάρτα πληρώνω στον οτε.

Πας Ελλάδα κανείς την συνδρομή και ανεβαίνεις πάνω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

ενώ maik66 λέει για το θέμα που έχει ο γνωστός του , λύση έχεις να του δώσεις ???

• Εσύ ήρθες από το πουθενά να μας πεις οτι πληρώνεις κανονικά την συνδρομή σου

Μια χαρά γίνετε να έχεις εγώ έχω κανονικά συνδρομή με prepaid κάρτα πληρώνω στον οτε.

Πας Ελλάδα κανείς την συνδρομή και ανεβαίνεις πάνω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

ενώ maik66 λέει για τα θέμα που έχει ο γνωστός του , λύση έχεις να του δώσεις ???

Πρώτα απ' όλα, δεν έρχομαι από πουθενά.

Και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όταν δημοσιεύω κάτι στον ιστότοπό σας πρέπει πρώτα να λάβω πρόσκληση για να εκφράσω τη γνώμη μου.
    Αν δεις σε ποιο μήνυμα απάντησα και ενεργοποιήσεις το μυαλό σου τότε θα καταλάβεις ότι η απάντησή μου στο μήνυμα του komhs ήταν.
    Δεύτερον, κ. Teo, δεν είμαι ο τεχνικός του ote ότι μπορώ να λύσω το πρόβλημά του.

Αλλά ακριβώς αυτή η θέση ότι εγώ ξέρω τα πάντα και οι άλλοι δεν ξέρουν αν μπορείτε να κάνετε νόμιμα μια συνδρομή ή όχι.

Έχω απαντήσει σε αυτό το μήνυμα κ. teo.
    Και ας μην το παίζουμε συνήγοροι του διαβόλου εδώ
    Ζήσε και άσε τους άλλους να ζουν.

• Πρώτον θα έπρεπε να ξέρεις οτι είσαι φάουλ με την χρήση των quotes στην ελληνική ενότητα και μπορώ να σου διαγράψω το ποστ σου.

Δεύτερον υπάρχει ένας κάνονας εδω που λέει για χλευασμό και υποτίμηση στη νοημοσύνη του άλλου , όποτε αν παρω "ενεργοποιήσεις το μυαλό σου " τότε αυτό ισούται με αποκλεισμό διαπαντός απο το forum...

Όποτε μην παίζεις συνήγορος κανενός και ζήσε στο κομμάτι με την iptv σου

Καλή Συνέχεια

• Μπροσ Θεό, δεν σε υποτίμησα
    "αν ενεργοποιήσεις το μυαλό σου" έχει στόχο να δείξει πως η απάντηση βασίζεται σε κάτι που θεωρείται ήδη ξεκάθαρο και ότι ο συνομιλητής δεν το έχει κατανοήσει πλήρως. Μπορεί να εκληφθεί ως προτροπή να προσέξει περισσότερο ή να επανεξετάσει τη συζήτηση.

Μια συμβουλή: πριν δείξουμε με το δάχτυλο, ας κοιτάξουμε πρώτα τι έχουμε εμείς οι ίδιοι στο σπίτι, το πώς φερόμαστε εμείς στους άλλους και μετά να μου λες για υποτιμήσεις .

Όποτε μην παίζεις συνήγορος κανενός και ζήσε στο κομμάτι με την iptv σου

Δεν χρειάζεται να σου αποδείξω τίποτα, ο λόγος μου είναι αρκετός είτε το πιστεύεις είτε όχι.
    και για το θέμα της απαγόρευσης μου από το φόρουμ πού είναι το πρόβλημα;

τότε θα υποστηρίξω ένα άλλο φόρουμ είναι απλό υπάρχουν πολλοί που αναζητούν υποστηρικτές.

• Καλημέρα.εχω πάρει τόν mini 4k της edision προσπαθώ να τον αλλάξω image με USB stick ενο ξεκίνα η αναγνώριση πατάω το ok για 10 δευτερόλεπτα πού λέει στο τέλος τίποτα γυρνάει στο ATV που είναι,τί κάνω λάθος ??

• δεν θελει "για" 10 δευτερολεπτα το οκ... , πατα το για 2-3 μολις σου βγαλει το μυνημα.

επισης, καταλαβαινω οτι πας για full flash image και οχι να εγκαταστησεις καποιο αλλο σε multiboot, οποτε εχεις κατεβασει και πληρες image...

• katebase allo image kai balto stin usb

κατέβασε άλλο image και βάλτο στην usb

Edited 2 times, last by W@Rp: όχι Greeklish εδώ ().

• καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

έχει ασχοληθεί κανένας με το plugin worldcam;

το εγκατέστησα και οι περισσότερες κάμερες που έχει μέσα δουλεύουν.

θέλοντας να φτιάξω μια δική μου λίστα με κάμερες της Ελλάδας μόνο, πώς τις περνάω στο αρχείο της playlist;

μπροστά πρέπει να είναι απ ότι κατάλαβα όνομα και GR Θεσσαλονίκη Πλατεία Aristotelous### και μετά το λινκ.

θέλω να περάσω ας πούμε το https://www.skylinewebcams.com…plateia-aristotelous.html

έτσι δεν παίζει. χρειάζεται κάποια μετατροπή; αν ξέρει κάποιος ή υπάρχει καμιά λίστα έτοιμη μόνο με τις κάμερες της Ελλάδας ας μου πει.

• οι καμερες του skyline και του youtube παιζουν μονο μεσω streamlink (127.0.0.1 κλπ) σε sdg

πχ

απλη καμερα

Code
    #SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:https%3a//mediacp.alphastream.eu/platamonas/tracks-v1/mono.m3u8:Πιερια-Πλαταμωνας
    #DESCRIPTION Πιερια-Πλαταμωνας

καμερα με streamlink

Code
    #SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//127.0.0.1%3a88/https%3a//www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/makedonia/thessaloniki/plateia-aristotelous.html:Αριστοτελους Θεσσαλονικη
    #DESCRIPTION Αριστοτελους Θεσσαλονικη

αναλογα το image, το 88 (σε ολα τα o.e alliance), μπορει να ειναι 8088 ...

και να χρειαστει να κανεις εγκατασταση καποια πακετα.

επισης... στα o.e alliance image, χρησιμοποιουν και καποια αλλα tools, (streamlinkwrapper), στα οποια ομως, δεν μπορω να σε βοηθησω και πολυ, μια και δεν τα εχω τρεξει και δεν ξερω συμπεριφορα)

• georgeflu το youtube προ ημερών έκανες κάποιες αλλαγές στο codec επηρεάστηκε άσχημα η εφαρμογή μου GREEK TV και απο οτι βλέπω το ιδιο σε πολλές άλλες εφαρμογές, γιά κάνε μια δοκιμή σε engma 2 ειναι οκ ?

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!