Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 722,837 times. The last Post () by chicken101.

• Το 2022 το εβαλα το συστημα,ολα καινουρια εκτος του πιατου..

θα το ψαξω και θα ξανα ερθω..

• Μου ήρθε η περιέργεια να δοκιμάσω σε ένα κενό slot, που έχω στον edision os mio+ 4K, το PurE2 image, το οποίο και κατέβασα από το pur-e2.club.

Η ερώτηση:

Το osmio4kplus-PurE2-7.4-20251020_usb είναι multiboot ή όχι;

Ευχαριστώ.

• Εγώ την μόνη φορά που χρησιμοποίησα recovery image ήταν στον edision os mini 4k

με σκοπό να επανέλθει η φώτο edision στο boot αντί της OPENATV που είχε μπει απο

λάθος χρήση image.

• Ναι, είναι, τα άλλα που διαγράφουν ό,τι έχεις στις υπόλοιπες θύρες περιέχουν την λέξη recovery

δεν ειναι μουλτι φιλε μ σου εφερε ρυθμισεις εσενα απο αλλο λογισμικο?προσφατα το περασα ολα απο την αρχη edision receiver multi οχι

• Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Με το multiboot usb αρχείο περνάς το εν λόγω enigma σε όποια slot θέλεις χωρίς να διαγράψεις τα υπόλοιπα που έχεις εγκατεστημένα στα άλλα slots.

Με το recovery_emmc αρχείο ξεκινάς νέο σετάρισμα του δέκτη σου διαγράφοντας ότι έχεις εγκατεστημένο σε όλα τα slots. Πως είναι δυνατόν να σου φέρει ρυθμίσεις από άλλο enigma?

Μόνο όταν κάνουμε εγκατάσταση ενα multiboot usb αρχείο σε κάποιο slot που προ-υπήρχε παλαιότερη έκδοση της ίδιας ομάδας μας ρωτάει αν θέλουμε να σώσουμε και να επαναφέρουμε τις ρυθμίσεις, πρόσθετα και κανάλια.

octagon sf8008 4K combo

• Για το αν σε ρωταει για τις ρυθμίσεις και για τα κανάλια εννοώ. Το bootlogo δεν με απασχολεί καν γτ μπορεί να κάνω μια επανεκκίνηση τον μήνα (ισως και παραπανω).

• Καλησπέρα φίλοι . Θελω επιγοντος την βοήθεια σας . Έχω μια Samsung tv συνδεμένο με hdmi καλώδιο έναν vuduo2 . Συμβαίνει το έξεις παράξενο δεν έχω φωνή από τον vuduo2 . Επάνω αριστερά στην οθόνη εμφανίζετε το σύμβολο παύσης της φωνής (το γνωστό μεγάφωνο με το χ). Πατάω το συγκαικριμενο σύμβολο στο τηλεκοντρόλ του vuduo και της Samsung tv έτσι ώστε να ξανά έχω φωνή ,αλλά το παράξενο είναι ότι εμφανίζονται τα συγκαικριμενο σύμβολα σε αλλά σημεία της οθόνης και με διαφορετικό μέγεθος . Άρα δεν έχουν να κάνουν με τα τηλεκοντρολ !,, Η ερώτηση μου πως εμφανίστηκε αυτό και όπως ξαναέχουμε ήχο ?

Να πω ότι έχω αλλάξει 3 hdmi καλώδια χωρίς επιτυχία .

• Δοκίμασε κι αυτό κι ας φαίνεται κουφό. Βγάλε και τις 2 συσκευές από το ρεύμα για 10" μόνο και ξαναδοκίμασε τον ήχο.

octagon sf8008 4K combo

• αρχικα δες εαν καποια εισοδος hdmi της tv γραφει "arc" , και αν ναι, συνδεσε εκει...

επισης ,παρε με το κινητο η pc ενα screenshoot μεσω webif, να δουμε εαν ειναι του δεκτη (οποτε θα εμφανιζεται) η της tv ,(οποτε δε θα εμφανιζεται)

• μια βοήθεια σχετικά με την αναβάθμιση του oscam.

έχω την r11714-798 και θέλω να αναβαθμίσω. βάζω το Ipk και εγκαθίσταται κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν την ενεργοποιώ δεν τρέχει. συγκεκριμένα μέσω web if όταν πάω στο oscam interface μου λέει access denied και χάνω εικόνα.

αυτά στον vu solo se με blackhole image. Το θέμα μου είναι ότι δεν την βλέπω κάπου εγκατεστημένη για να τη διώξω. Μπορώ να πάρω κάποιο αρχείο .bin από εκεί που έχει εγκατασταθεί η νέα και να το ρίξω με το χέρι σε κάποιο directory ? η κατι άλλο ?

Edited once, last by kxrist ().

• αρχικα, το πανω αριστερα φαινεται να ειναι απο τον δεκτη (το στη μεση απο samsung).

δες και απο το remote control της webif αν τυχων το ανοιγει/κλεινει...

και το αλλο τεστ, βαζεις τον δεκτη (και χωρις κεραιες κλπ) σε μια αλλη tv να το δουμε κι εκει τι κανει)

• μια βοήθεια σχετικά με την αναβάθμιση του oscam.

έχω την r11714-798 και θέλω να αναβαθμίσω. βάζω το Ipk και εγκαθίσταται κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν την ενεργοποιώ δεν τρέχει. συγκεκριμένα μέσω web if όταν πάω στο oscam interface μου λέει access denied και χάνω εικόνα.

αυτά στον vu solo se με blackhole image. Το θέμα μου είναι ότι δεν την βλέπω κάπου εγκατεστημένη για να τη διώξω. Μπορώ να πάρω κάποιο αρχείο .bin από εκεί που έχει εγκατασταθεί η νέα και να το ρίξω με το χέρι σε κάποιο directory ? η κατι άλλο ?

αρχικα θυμαμαι οτι το blackhole ειχε αλλη διαδρομη, (αλλα δε θυμαμαι εαν ηταν το .bin η το camscript) .

δες λιγο στη διαδρομη usr/bin εαν υπαρχει αρχειο "oscam-emu" κλπ...

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!