Κάτι έχει ξεφύγει από τις ρυθμίσεις.
Ερωτήσεις - Απαντήσεις
- XBT
- Thread is marked as Resolved.
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 715,531 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Στον 53 πιάνω αρκετά. Χθες δοκιμάζωντας τον 52.5 τον al κατι επιασα μια συχνότητα με πάρα πολύ χαμηλό σήμα η οποία δεν κατέβαινε.
Στις 53 Ε εχει ελευθερα μονο 7 με 8 καναλια.Εκανα τυφλη ανιχνευση και επιασε καναλια του 52 Ε Monaco sat
οπότε αν πιάνεις πολλά καναλια ειναι απο τον 52 Ε.Τσεκαρε τις συχνότητες και θα το διαπιστώσεις.
Γιατί με.βαση το kingofsat εχει οπως ειπα κάπου 7 με 8 ελευθερα καναλια δεν υπάρχουν στις 53 Ε αλλα ελευθερα καναλια .
-
Θα το δω και θα σου πω. Μην ξεχνάς όμως οτι τον 52 τον έχω κέντρο σε πιάτο 1.15.
-
Θα το δω και θα σου πω. Μην ξεχνάς όμως οτι τον 52 τον έχω κέντρο σε πιάτο 1.15.
Ναι κεντρο σε πιατο 1.15 αλλα παρα διπλα λογικά θα έχεις το lnb για τις 53
Με τη λογική τα πολλά καναλια που πιάνεις ειναι απο διπλανό δορυφορο.
Πες μου ενα όνομα καναλιου και μια συχνότητα για να διαπιστώσουμε απο που ειναι .
-
Μπορεί και να έχεις δίκιο.
-
Καλησπέρα,
με image openATV, υπάρχει τρόπος στην οθόνη του δέκτη να εμφανίζεται το LCD4Linux με τις δικές μου ρυθμίσεις και όχι με τις default του image;
Ο δέκτης είναι ο VU Uno 4k se
Ευχαριστώ
-
.
-
Μπορεί και να έχεις δίκιο.
Στις 53 Ε , αυτά τα ελευθερα καναλια τα πιάνω με 1.10 κινητο απο καβαλα.
Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο επειδή το lyngsat δειχνει και άλλες συχνότητες που δεν εχω καθόλου σήμα μήπως υπάρχουν συχνότητες που πιάνεις και δεν πιάνω ;
αν θέλεις κάνε ξανά αναζητηση μονο τα ελευθερα καναλια χωρίς τα ραδιοφωνικά για να δούμε τώρα τι πιάνεις.γιατι μερικά καναλια που είδα στις φωτο αναφέρεται στο kingof sat οτι δεν εκπέμπουν πια .
-
κανενα νεο με τα κυπριακα καναλια στον hellasat;
-
κανενα νεο με τα κυπριακα καναλια στον hellasat;
Το αστειο με αυτη την υποθεση ειναι, και να ανέβουν τα κυπριακά στον Hellas sat που ειναι θέμα ημερών , να σας δω μετά πως θα τα ξεκλειδώσετε.......
-
-
με τα digea και ερτ, υπαρχει η "παρεξηγηση" οτι φαινονται ελευθερα, αλλα δεν ειναι... και καπου εκει δημιουργειται το προβλημα, οτι πολλα emulator δεν μπαινουν στην διαδικασια να τα ανοιξουν. το oscam-emu (αλλα δεν το βλεπω να υπαρχει εγκατεστημενο στον δεκτη σου) μπορει, το mgcamd αν θυμαμαι καλα, μπορει...τα αλλα δεν ξερω (cccam δεν υποστηριζει ο δεκτης, και αυτο που λεει εκει, ειναι μια "μοντα" mgcamd) .
απο τις φωτο τωρα... δεν βλεπω κατι που θα μπορουσες να βαλεις τα απαραιτητα με τηλεκοντρολ... οποτε δικτυο/ftp κλπ...
τα του πιατου τωρα... το οτι δεν πιανεις καλο σημα σε δορυφορο (που επιανες) ισως εχει χασει λιγο το πιατο απο την κινηση, η απο αερα κλπ...
Στον pingulux plus απο αυτό το plugin mcas φαινεται οτι μπορούν να περαστούν κλειδιά.
Μπορώ να προσθέσω και μέσω usb ;
Γνωρίζει κάποιος ;
-
Τωρα θα σου πώ ναι τα κλειδιά μπαινουν με Usb θα ρωτήσεις μετά, που μπορώ να βρώ τα κλειδια η αρχειο, μετά μου ανοιγει DIGEA οχι ΕΡΤ
και σε λίγες μέρες που θα ανέβουν τα κυπριακα που μπορώ να βρω κλειδια να ανοξω τα κυπριακα.
Ρε πατριώτη υπομονή είπαμε δε μπορεις να κάνεις?
-
Τωρα θα σου πώ ναι τα κλειδιά μπαινουν με Usb θα ρωτήσεις μετά, που μπορώ να βρώ τα κλειδια η αρχειο, μετά μου ανοιγει DIGEA οχι ΕΡΤ
και σε λίγες μέρες που θα ανέβουν τα κυπριακα που μπορώ να βρω κλειδια να ανοξω τα κυπριακα.
Γενικα ρωταω πως μπαινουν τα κλειδια δεν με ενδιαφερουν τα κυπριακα.
Αλλα θα περιμένω .Ενημερωτικά το κανάλι med tv στις 13 Ε παίζει κάποιες εκπομπές κυπριακές .
-
ετσι ξεκινησα και εφαγα μπαν κανονισε

-
ετσι ξεκινησα και εφαγα μπαν κανονισε

Ας τολμησει ο admin θα παω σπίτι του να του πω τα κάλαντα μετά.
-
Ας τολμησει ο admin θα παω σπίτι του να του πω τα κάλαντα μετά.

-
Καλησπερα σας και χρονια πολλα σε ολους.Εκανα εγκατασταση σε vusolo 2 νεο openatv 7.6.0 σε multiboot ,βαζω ciefpsettings ,ρυθμιζω τον δεκτη (προχωριμενο)και κανω επανακινηση του δεκτη βλεπω πακετα χωρις ονοματα καναλιων,παω στις λιστες δοριφορων δεν υπαρχει τιποτα .Μεσα στο etc /enigma 2 ειναι το satelite.xml,lame db.Στα καναλια εμφανιζεται 192 <n/a> ολα ετσι.Τι λειπει;Αν μπορει καπιος να με βοηθησει
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
2 ενδεχόμενα υπάρχουνε.
1) Πρώτα να έχεις λάθος στην ρύθμιση των δορυφόρων σου.
Ειδικά άμα έχεις πάνω από ένα πρέπει να ορισεις ποιος δορυφόρος είναι σε ποια θέση.
Τσέκαρε αυτό πρώτα.
Και μετά κάνε και μία αυτόματη αναζήτηση χωρίς να κάνεις clear τα κανάλια.
2) δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις κατεβάσει αν για παράδειγμα εσύ βλέπεις δύο δορυφόρους και είχες κατεβάσει ρυθμίσεις για 20 μπορεί να υπάρχει μπέρδεμα.
Θα πόντορα πιο πολύ στο πρώτο έτσι όπως το λες εκτός εάν υπάρχει κανένα error η είναι corrupted το αρχείο satelite.xml.
Κάνε ένα reset και δοκίμασε πρώτα χωρίς καμία σχέση έτοιμη ρύθμιση καναλιών να δεις ότι όντως είναι σωστά ρυθμισμένο κάνοντας μία αυτόματη αναζήτηση.
Και τέλος θα δοκίμαζα και μία άλλη ρύθμιση καναλιών.
-
Καλησπερα και χρονια πολλα.
Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες.Εκανα εγκατασταση διαφορα settings και ειχαν το ιδιο αποτελεσμα
αλλα βρηκα λιστα καναλιων ciefpsettings απο τα feeds της openatv και εμφανηστικαν ολα οι δορυφόροι και μπουκετα χρηστη(καναλια).
Εβαλα νεα ciefpsettings και ολα ενταξει.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!