Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 715,534 times. The last Post () by chicken101.

• Καλησπέρα και Χρόνια πολλά,σε όλους.

Ερωτηση σε κατόχους DM 900-920 ,Image NN2 μετα απο επανακινηση,εχω συνέχεια crash.log.

και καθε φορά,πρέπει μεσω Telnet >command>apt-get update,για να κανει boot ,ο Δέκτης.

Μ’ηπως γνωρίζει κανείς,ποιο ειναι το πρόβλημα;;;;;;;απο plugins,έχω μονο το MediaPortal.

• Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο plugin όπου μπορούμε κατεβάζοντας το να προσθέσουμε υπότιτλους στα κανάλια ενδιαφέροντος με ταινίες,σειρές κ.α.

Μιλάω πάντα για enigma2…

Εάν έχει ξανασυζητηθεί το θεμα,sorry που το ξανά ρωτάω ας σβήσει το post η διαχείριση,απλά δεν εχω παρατηρήσει κάτι…

• Σήμερα παρέλαβα τον opticum hbbtv t-box. Ο δέκτης δεν έχει Ελληνικό μενού και έχει κι άλλα αρνητικά. Θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να κατεβάσω το software update (αν υπάρχει).

• opticum hbbtv t-box με ποια λογική πήγες και πεταξες τόσα λεφτα σε τέτοιο επιγειο δέκτη, εξ αρχης εγινε εισαγωγη χωρις να έχει Ελληνικα, και οτι soft να κατεβάσεις παλι Ελληνικα δέκτη.

• το δοκίμασα εγώ. καλή προσπάθεια αλλά η μετάφραση στη γλώσσα μας είναι στα περισσότερα σημεία χάλια. απλά για να καταλαβαίνεις το νόημα

• Είμαι απαισιόδοξος. Δε νομίζω ότι θα καταφέρουν να συγχρονίσουν τους υπότιτλους με τη ζωντανή ομιλία σε αυτά τα μηχανήματα.

Εδώ ο υπολογιστής ζορίζεται (σχεδόν γονατίζει) όταν γίνεται γραπτή μετάφραση στο YouTube. Οι ανεμιστήρες φουλάρουν.

Θέλει αρκετή ισχύ που τα καβουρντιστήρια που έχουμε δεν διαθέτουν. Δεν ξέρω πως, ίσως από τύχη, είχα μικρότερη καθυστέρηση σε IPTV.

Δεν το συνέχισα και για το λόγο ότι η μετάφραση έχει τα χάλια της. Περισσότερο σε μπερδεύει και τελικά έργο δεν βλέπεις.

Το YouTube που είναι πιο εξελιγμένο και ενδιαφέρει πάρα πολλούς έχει και αυτό προβλήματα μετάφρασης, αλλά τουλάχιστον βγάζεις νόημα.

Όπως εξελίσσεται το AI θα έρθει στιγμή που θα γίνεται τέλεια μετάφραση υποτίτλων που δεν θα της δίνουμε σημασία γιατί θα θέλουμε να γίνεται

αυτόματη μεταγλώττιση σε οποιαδήποτε γλώσσα και αργότερα θα θέλουμε να συγχρονίζονται και τα χείλη με την μεταφρασμένη ομιλία.

Συμπέρασμα: Διαβάζεις σε πολλές αναρτήσεις ότι δουλεύει τέλεια, σε εξιτάρει, και το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη απογοήτευση.

• Καλό μεσημέρι στα παιδιά όποιος γνωρίζει απο το wave frontier T90 ενώ ξεβιδώσαμε

τις δυο μεγάλες βίδες για την ανύψωση ο δείκτης στις μοίρες που βρίσκεται στο πιάτο

δεν κουνιέται είναι σταθερός τί κάνουμε λάθος? έχει έρθει ένας φίλος μου να το πάμε

νέο τόξό 10e - 52e, λογικά δεν θα έπρεπε να κουνιέται για να το βάλουμε συγκεκριμένα?

• Σωστό απλά έχει μοίρες αριστερά και δεν κουνιέται εκεί ενώ το κουνάμε ...

Δεν θα έπρεπε να κουνιέται για να ξέρουμε σε ποιες μοίρες να κουμπώσουμε?

Τις μοίρες που γράφει πίσω και αριστερά στο πιάτο.

• Ναι αυτό λέω ενώ το κουνάμε παραμένει σταθερό στο 90 και λέω μου διαφεύγει κάτι ?

Τέλος πάντων αύριο θα έρθει τελικά ο θείος μου θα το μελετήσω.

Προς το παρόν τα έβγαλα όλα άφησα το κεντρικό lnb είναι στις 26e θέλω να πάει 31e

Πιστεύω ότι θα το βρούμε.

• Ξέρουμε ποιά Κυπριακά κανάλια θα ανέβουν στον Hellas sat; Τώρα διαβάζω οτι το Κυπριακό κανάλι Omega tv ελεύθερο στην Κύπρο πήρε τα πνευματικά δικαιώματα της formula 1. Αντε μπας και γλυτώσω από τις ανοησίες του δημοσιογράφου του αντ1+.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!