Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 715,532 times. The last Post () by chicken101.

• Κατάφερα να βρω ένα βίντεο στο youtube που δείχνει απο 0 εως 60 ανύψωση

Καθώς το γυρνάει αυτός περνάει απο 46.2 και έβγαλα φώτο με το ποντίκι πάνω

Κάλα και έμενα που έχει νούμερα, δεν τo πολύ χρησιμοποιώ.

Τα βάζω και εδώ και μου δείχνει πως να είναι.

SatLex Digital :: Technology :: Calculators :: AZ/EL Calculator

ελπίζω να φανεί χρήσιμο

• Πότε θα σταματήσετε να μετράτε το σήμα σε % και θα μπορείτε να έχετε μια ένδειξη σε db ?

Έως τότε όλα τα νούμερα που παραθέτεται θα είναι άχρηστα .

Αν ο δέκτης δεν έχει μέτρηση db τότε μάλλον είναι για αλλαγή .

• καλησπέρα απο 18¨00 εως 23¨¨00 το ίδιο ,πρω'ι δεν εχω μπεί

2 εως 3 φορές που τσεκάρω τηνν εβδομάδα

κάποιος άλλος φίλος που ρώτησα με κινητό πιάτο είχε το ίδιο πρόβλημα

εχω το skin fury 6.6 πως μπορώ να δ'ω το σήμα σε db?(δέκτης edision osmioplus 4k

Edited 3 times, last by marinos ().

• Καλησπέρα στα παιδιά επειδή δεν έχω κάνει για το συγκεκριμένο τεστ.

Σε πιάτο 1.20 ποιο στήσιμο είναι καλύτερο για τους δορυφόρους 19.2-23.5-26ε ανατολικά.

Είναι καλύτερα να μπει 21.5 - 19.2 - 23.5 ? Για να είναι καλά τα σήματα σε όλα στην επέκταση.

• Καλησπέρα σε όλους!

Μιας και το νήμα έχει τίτλο "ερωτήσεις-απαντήσεις" και για να μην ανοίγω άλλο, να κάνω μια... λίγο άσχετη ερώτηση.

Έχει καταφέρει κανείς να "δουλέψει" με tvbox το vodafone tv?

Όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει να το κάνω unroot, παίρνω συνέχεια το μήνυμα ότι η πλατφόρμα δεν λειτουργεί σε root συσκευές. (το κουτί είναι ένα T95 max)

Αν το έχει καταφέρει κανείς τα... φώτα σας!

Ευχαριστώ!!

• Καλησπέρα στα παιδιά επειδή δεν έχω κάνει για το συγκεκριμένο τεστ.

Σε πιάτο 1.20 ποιο στήσιμο είναι καλύτερο για τους δορυφόρους 19.2-23.5-26ε ανατολικά.

Είναι καλύτερα να μπει 21.5 - 19.2 - 23.5 ? Για να είναι καλά τα σήματα σε όλα στην επέκταση.

Σημαντική ερώτηση

Το θες για feeds ή απλή θέαση ;;

• Μια χαρά είναι και το %. Αυτό έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν έχω όρεξη να ψάχνω το μενού του image.

Συχνά δίνεις αναφορές για σήμα σε διάφορους δορυφόρους .

Θα έπρεπε να ξέρεις ότι το % είναι διαφορετικά μετρήσιμο σε κάθε δέκτη ενώ το db είναι ίδιο .

Απορώ με την εμμονή σας να δίνεται μετρήσεις οι οποίες είναι αποκλειστικά στα δικά σας δεδομένα .

Και όλα αυτά μόνο για να μην ψάξετε το μενού του δέκτη . Πάλι καλά που δεν χρειάζεται να ανεβείτε σε καμία ταράτσα .

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!