Εγω δεν τα κατεβάζω παρόλο που έχω σήμσ.
Ερωτήσεις - Απαντήσεις
- XBT
- Thread is marked as Resolved.
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 720,612 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Εγω δεν τα κατεβάζω παρόλο που έχω σήμσ.
Ο Redline S150 hd παρολο που ειναι φθηνος εχει σημα και τα ανοιγει κανονικα.Τα multistream ακομη δεν.ανοιξα γιατι στις 9Ε δεν εχω σημα μονο στα mulristream.Ισως απο καβαλα με 1.10 να μην πιανω το σήμα των multistream.
Ανεβάζω και καποιες φωτο απο το καναλι Ν1 στις 21.6Ε.
-
Σοβαρό κανάλι έποιασες ρε ιορδάνη.......
-
Τα κανάλια DASTO Semtel είναι κάτι ηλίθια επίγεια κανάλια για Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Παλαιότερα τα πιάναμε στον δορυφόρο 33°Ε. Μετά που καταργήθηκε αυτός
ο δορυφόρος μεταφέρθηκαν στις 16°E. Δεν ξέρω αν υπήρχαν από πριν στις 21.6°Ε ή αν τα έβαλαν εκεί μετά την κατάργηση του 33°Ε.
Αυτά ανοίγουν με astra-sm εύκολα χωρίς να χρειάζονται επιπρόσθετα κλειδιά στο softcam.
-
Σοβαρό κανάλι έποιασες ρε ιορδάνη.......
Το θεμα δεν ειναι το πρόγραμμα του καθε κανάλιου. Το θεμα ειναι ποιος και με ποιο δεκτη πιανει τα καναλια που έχουν αδύνατο σήμα και αυτά που ειναι multistream.Το αν αρέσει στον καθένα ειναι θεμα γούστου.
-
iordanis70 το θεμα ειναι Ιορδανη οτι πλεον εχουμε μπροστα μας το μεγαλυτερο ρουφιανο του πλανητη εν ονόματι GOOGLE και ξερουμε με λεπτομέρια το καθένα. Ποσοι απο εδώ θα πάνε να δουν το Ν1 στις 21.6Ε αν έχει καμηλοδρομίες η επιδειξη μοδας με κελεμπια.
-
Μπερδεύτηκα τώρα...PLP 7- Dasto semtel...
Ιορδάνη το 1,80 τόσα χρόνια που το έχω να πήγε 1,2 φορές 21,6Ε

Καλοπροαίρετη η απάντηση μου..
-
Το συγκεκριμένο καναλι δεν με ενδιαφερει.απλα ρωτησα τι σημαινει
iordanis70 το θεμα ειναι Ιορδανη οτι πλεον εχουμε μπροστα μας το μεγαλυτερο ρουφιανο του πλανητη εν ονόματι GOOGLE και ξερουμε με λεπτομέρια το καθένα. Ποσοι απο εδώ θα πάνε να δουν το Ν1 στις 21.6Ε αν έχει καμηλοδρομίες η επιδειξη μοδας με κελεμπια.
Ρωτησα συγκεκριμενα τι σημαινει Τ2 ΜΙ PLP σε καναλια στον 21.6Ε και είπα ότι ο δεκτης μου τα πιανει χωρις καμία ρύθμιση.
Καλό ειναι οποιος απαντάει να απαντάει αν γνωριζει κατι σχετικό με.την ερωτηση.Εδω ειμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλον και όχι για να κριτικαρει.
Δεν είπα ότι παρακολουθώ αυτά τα κανάλια, ο καθένας παρακολουθεί ότι του άρεσει.
-
Εντάξει παιδιά, κουβέντα κάνουμε και επιμορφωνόμαστε. Δεν θα στεναχωρεθούμε κιόλας, Μακάρι να ήταν αυτά τα βάσανά μας.
-
Καλά έκανες και ρώτησες..
Κάνεις δεν ξέρει τα πάντα, γι'αυτό και οι γνώσεις μοιράζονται

-
Σπερες σε ολους
Λοιπόν, έχει brit awards αυρίο, και θέλω να παρακολουθήσω σπαστά μαζί με san remo. Η ερώτησης είναι πέραν από search engine, πώς μπορώ να δω σε ποια κανάλια θα παίξει ? θα κοιτάξω και το epg κλπ επίσης, για να βρω κανάλια τύπου ID, πρέπει να κάνω σάρωση πριν ξεκινήσει το event? και αν ναι, blind scan όλο των δορυφόρο.
δώστε μου την γνώση σας!
ps: feed hunter σωστά?
-
Feeds εννοείς ;;
-
Feeds εννοείς ;;
Ναι feed ήθελα να πω!
-
Με τι πιάτα είσαι ;;
-
Με τι πιάτα είσαι ;;
είμαι με 1 μέτρου no name και 2 nova κανανικου μεγέθους. ολλα σταθερά.
Διάβασα χτες ότι το feed hunting γίνετε με κινείτο κύριος μιας και είναι πολύ ποιο εύκολο. Τώρα εγώ, με βάσει αυτό, πρέπει απλά να κάνω scan?? με το μεγάλο πιάτο πάντα.
-
chicken101 εξαρταται τον δορυφορο που θα κυνηγησεις τα feeds. Αν ψάχνεις γισ τον 7 απλά το ξεχνάς. Στον 16 δεν θα τα κανεις ολα λήψη. Στον 13 θα τα έχεις ολα οπως και στον 39 αν τον εχεις στοχευμενο.
-
chicken101 εξαρταται τον δορυφορο που θα κυνηγησεις τα feeds. Αν ψάχνεις γισ τον 7 απλά το ξεχνάς. Στον 16 δεν θα τα κανεις ολα λήψη. Στον 13 θα τα έχεις ολα οπως και στον 39 αν τον εχεις στοχευμενο.
Των 7 επιχείρησα πριν κάτι μήνες, δεν κατάφερα να δω και πολλά. Πέραν από αυτού, μιλάω γενικά, και στο hotbird έχω δει κατά καιρούς feeds.
θα πράξω αναλόγως, ευχάριστο.
-
Όπως προανέφερε και ο ISN0G00d ο 7 ακόμα και στο 120αρι μου είναι σχετικά αδύναμος
Δεν λέω κατεβάζω αρκετά αλλά κάτι dvb-s2x 16apsk που είχα δοκιμάζει απλά δεν κατέβαζε τίποτα
Ο 39 κατεβαίνει άνετα(ακόμα και σε 80αρι κατέβαζα κάποια)
Στον 13 έχω παρατηρήσει το εξής
Στο 80 αρι που είχα δεν κατέβαζα τα super league feeds
Βέβαια θυμάμαι την σεζόν 2024-2025 κατέβαζα feeds serie a με σταθερό 60αρι της Cosmote με μια χαρά σήμα
Βέβαια στα feeds παίζει και η ευαισθησία του δέκτη
Πχ ο osmini4k κατέβαζε feed με δυνατό σήμα και ο protons2 απλά δεν άκουγε τίποτα
Βέβαια συγκρίνουμε δέκτη 110€ με δέκτη 25€ αλλά το νόημα το πιάνεις πιστεύω
-
Για να καταλάβεις πόσο ισχυρός είναι ο 13e
11632H9876 κατεβαίνει με 16.2db στο 120αρι
Ίσως το πιο δυνατό σήμα που έχω δει σε feed
-
Display More
Όπως προανέφερε και ο ISN0G00d ο 7 ακόμα και στο 120αρι μου είναι σχετικά αδύναμος
Δεν λέω κατεβάζω αρκετά αλλά κάτι dvb-s2x 16apsk που είχα δοκιμάζει απλά δεν κατέβαζε τίποτα
Ο 39 κατεβαίνει άνετα(ακόμα και σε 80αρι κατέβαζα κάποια)
Στον 13 έχω παρατηρήσει το εξής
Στο 80 αρι που είχα δεν κατέβαζα τα super league feeds
Βέβαια θυμάμαι την σεζόν 2024-2025 κατέβαζα feeds serie a με σταθερό 60αρι της Cosmote με μια χαρά σήμα
Βέβαια στα feeds παίζει και η ευαισθησία του δέκτη
Πχ ο osmini4k κατέβαζε feed με δυνατό σήμα και ο protons2 απλά δεν άκουγε τίποτα
Βέβαια συγκρίνουμε δέκτη 110€ με δέκτη 25€ αλλά το νόημα το πιάνεις πιστεύω
γιαννη στον 39 Ε κατεβαζεις feeds η s2x ?
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!