Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 717,954 times. The last Post () by chicken101.

• Ο 39 δεν έχει και τίποτα ενδιαφέρον πλέον

Κάποια feeds super league που υπήρχαν τα πήγαν στον 13

Το s2x είναι η επόμενη γενιά μετάδοσης από το dvb-s2

Ακόμα δεν χρησιμοποιείτε πουθενά εκτός από κάποια feeds

• Καλησπέρα σάς..

Έχουν αλλάξει τα πράγματα στα feds...13,0Ε πολλά παίζουν με σήμα φουλ..πριν λίγο καιρό παίζανε 7-10 και σε διάφορους δορυφόρους!

Τα σήματα εκεί χαμηλά, ήθελες 1,30 + πάνω,όχι όπως τώρα.

Εγω με το 1,80 δεν έχω βρει κάποιο feds που να μην έχω σήμα,αν και έχω ακούσει κάποιους να λένε θέλει 2*40 & πάνω!

Τώρα αν εννοούν τον 100,5 δύσκολα τα πράγματα εκεί γιατί πρέπει να έχεις οπτική επαφή,είναι πολύ χαμηλά,εδώ Θεσσαλονίκη εγώ ούτε κάν...

ΥΓ.Να δούμε και με το biss 2 τι θα γίνει..

• Ο 39 δεν έχει και τίποτα ενδιαφέρον πλέον

Κάποια feeds super league που υπήρχαν τα πήγαν στον 13

Το s2x είναι η επόμενη γενιά μετάδοσης από το dvb-s2

Ακόμα δεν χρησιμοποιείτε πουθενά εκτός από κάποια feeds

Στο kingof sat και σε αλλες ιστοσελιδες δειχνει πολλα καναλια οτι εκπεμπουν ελευθετα σε s2x multistream οπως στις 9 Ε , και 5 W και hispasat 30W.Παρολο που ο redline ειναι S2x δεν τα πιάνω παρόλο που πιάνω αυτούς τους δορυφορους.

Απο οτι ειδα μάλλον οι συχνότητες των multistream ειναι μακρια απο την καβαλα και με 1.10 πιατο δεν εχω σημα.

• Dvb-s2 ειναι τα ελευθερα multistream στις 5west και 9east

Οχι dvb-s2x

Πρεπει να εχεις δικιο.

αλλά τα dvb s2 τα multistream δεν τα έπιανα με τον pingulux plus που ειναι δεκτης dvb s2 ενω με αυτόν που ειναι dvb s2x Πιάνω καποια s2 multistream.

• Αντιμετωπίζω στον edision os mio + 4k θέμα με την εικόνα στην 12.130 26e dubai sports

Στον octagon δεν το κάνει αυτό ... pixel

Ιδέες αν λύνεται το θέμα αυτό? Σήμα σταθερό 8.5-8.8 db

• Και εγω πιάνω τα dubai σε αυτη την συχνότητα με 1.10 πιατο με τον redline που εχει ποιο ευαίσθητο tuner.

Με τον pingulux plus δεν τα έπιανα ειναι δυσκοή συχνότητα για όσους έχουν πιάτα μεχρι 1.20 .

Χρηστο βάλε καμμια φωτογραφια απο τον astra 28.2 , 2 F η 2 G απο καποιο καναλι που βάζει ταινιες

• Υπάρχει FTA κανάλι στον Astra 2 που έχει ταινίες ;;

ΥΓ:Ευτυχώς υπάρχουν τα now 90s&00s και now rock και καλύπτουν την απώλεια του mtv

Στον 2Ε Film 4 ,Film .

Πριν χρόνια που ειχε δυναμώσει για λιγο το σημα έπιανα καποια καναλια True movies αν θυμάμαι καλά.

• Με 1,80 και από Θεσσαλονίκη!

Από το αγγλικό δορυφόρο καθόλου φιλικό για την Θεσσαλονίκη,μόνο 2G & 2E

Ο 2 F έρχεται για λίγη ώρα το απόγευμα και μόνο τον χειμώνα.θελει μεγαλύτερο κάτοπτρο 2,40+

Κανάλι και free που να βάζει ταινίες δύσκολα,τα καλά είναι στον 2F 12285 V δύσκολη λήψη για εμένα εδώ..

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!