Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 720,030 times. The last Post () by chicken101.

• ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2026 - ΝΕΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙ

Καλημέρα στα παιδιά αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες αν ο δέκτης ανοίγει τα feeds 4:2:2

Επίσης αν μπορούμε να βάλουμε το vpn ... μετά απο καιρό με ενδιαφέρει να αγοράσω κάτι

απο Αλγερία αν και η προηγούμενη εμπειρία με Novaler δεν ήταν καλή. Επίσης αν τον έχει

κάποιος πως πάει απο ευαισθησία το tuner? Ανοίγει τα δικά μας?

• Καλημέρα σάς!έψαξα λίγο για τον δέκτη,δεν μπορεί να παίξει 4:2:2 feds & vpn μπορεί να πάρει..για ευαισθησία tuner ότι και να είναι δεν θα είναι σαν έναν enigma 2 δορυφορικό!

Εγώ έχω έναν mediastar diamond z2 δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε tuner κτλ και έχει φώς σε πολλά!!Δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με έναν enigma 2,άλλη φιλοσοφία

Τιμή δεν βρήκα,και αυτός αν είναι από Αλγερία έχει και τελωνείο..

• Καλημέρα στα παιδιά αντιμετωπίζω εδώ και πολύ καιρό το εξής. Εκεί που παρακαλουθώ νορμάλ ένα κανάλι μπορεί

να σταματήσει και να μην έχει σήμα σε ένα δορυφόρο. Στους άλλους έχει σήμα και χρειάζεται να ανέβω στην ταράτσα

και να βγάλω για λίγο το καλώδιο απο το lnb και μετά πάλι οκ όλα για κάποιο χρονικό διάστημα ακανόνιστο μέχρι να

μου το ξανακάνει σε κάποιο απο τα 16 lnb τί μπορεί να φταίει ? Έχω disecq vizyon 16/1 τα lnb πάνω είναι inverto ultra

black & megasat diavolo νομίζω έχω παρατηρήσει ότι στα megasat δεν το έχει κάνει αυτό ποτέ εως τώρα.

• επειδη μου εχει συμβει θα κοψεις λιγο το καλωδιο στο δορυφορο(lnb) που σου κανει τη ζημια για να φανει το καθαρο απο μεσα και αλλαξε και το βυσμα.

• Καλησπέρα σας.Φιλε μου μικρό ρύθμιση είπα και όχι ψιλό ρύθμιση...με το πεδιομετρο και την αγάπη που έχω για αυτό το χόμπι ανεβαίνω πάνω και Προσπαθώ από το κάτοπτρο να πάρω το 100%.. κάποιες φορές τα καταφέρνω με δύσκολες συχνότητες κάποιες άλλες όχι! Βγάζω κάποιες οριζόντιες από τον Thor που είναι δύσκολη λήψη.Τις vertical τις έχω 12,5db με 13.0db

Προχθές ανέβηκα για τον 0,8W γι'αυτό έβγαλα και μια φωτογραφία και είπα για μικρό ρύθμιση..

• Απο τον Eshail 1 στις 25.5 Ε και τον Arabsat 2B στις 30.5 Ε απο την καβαλα με 1.10 πιατο κινητο δεν πιανω καμια συχνότητα .Υπαρχει καποιο μέλος απο βορεια ελλαδα που πιανει αυτους τους δορυφορους με πιατο το πολύ 1.20 ;

• Απο τον Eshail 1 στις 25.5 Ε και τον Arabsat 2B στις 30.5 Ε απο την καβαλα με 1.10 πιατο κινητο δεν πιανω καμια συχνότητα .Υπαρχει καποιο μέλος απο βορεια ελλαδα που πιανει αυτους τους δορυφορους με πιατο το πολύ 1.20 ;

Δηλαδή ρε Ιορδάνη το έχω απορία, τι να δεις απο εκει? Κελεμπιες, καμηλοδρομίες , η ποσο έχει η βενζίνα το λίτρο? Κομπλεξ σε εποιασε μάλλον με το θέμα.

Για να μην μας κουράζεις τα ίδια και τα ίδια πάς στην σελίδα

SAT BEAMS

Εχει με λεπτομέριες τον κάθε αναμεταδότη σε κάθε δορυφόρο.Ειναι καλό εργαλείο

• hatters1976 μην μπαινεις στο κόπο άδικα, οι μοναδικές αναφορές ειναι κάποιες συχνότητες απο Κρητη, και Νοτια πελοποννησο.Και ενας με ενα 2.40 απο Αθηνα.

Ελα τωρα με τα κομπλεξικα του ιορδάνη τώρα

Δηλαδή ρε Ιορδάνη το έχω απορία, τι να δεις απο εκει? Κελεμπιες, καμηλοδρομίες , η ποσο έχει η βενζίνα το λίτρο? Κομπλεξ σε εποιασε μάλλον με το θέμα.

Για να μην μας κουράζεις τα ίδια και τα ίδια πάς στην σελίδα

SAT BEAMS

Εχει με λεπτομέριες τον κάθε αναμεταδότη σε κάθε δορυφόρο.Ειναι καλό εργαλείο

Η ομαδα ειναι για ολα τα μελη να ρωτανε οτι θελουνε.

Δεν υπαρχουν καπου κανονες τι επιτρεπεται και τι οχι ,εκτος αν εισαι ο υπευθυνος της ομαδας και δεν το ξερουμε.

Ο μόνος που απαντας ειρωνικα σε ολη την ομαδα εισαι εσυ .

Καιρος να σταματησεις να σχολιαζεις οτι κατα την γνωμη σου δεν ειναι σωστο .

Μαθε να σεβεσαι τα αλλα μελη και τον εαυτο σου μην κανεις σαν παιδακι.

Αν υπαρχει το sat beams οπως λες τοτε γιατι αλλα μελη ρωτανε για ληψη αλλων δορυφορων ,ειναι ασχετοι ?

Οι δεσμες στους χαρτες μπορει να δειχουν οτι η ελλαδα ειναι εκτος σηματος αλλα στην πραξη δεν αληθευει 100%

Το θεμα δεν ειναι τι προγραμματα δειχνει ενας δορυφορος αλλα η ληψη του ,αυτο και ρωτησα.

Αν κουραστηκες με τις δημοσιευσεις μου μην τις διαβαζεις και σχολιαζεις δεν ρωτησα την γνωμη σου προσωπικα.

Κανενα αλλο μελος δεν δυσανασχετει με τις δημοσιευσεις μου ,βοηθανε με τον τροπο τους οπως ακι εγω.

• Ελα ρε iordanis70 τελιωνε με τα παιχνιδάκια σου τυπάκια σαν εσένα να παίζουν με τα πιάτα τα έχω φάει στην μάπα χρόνια τώρα.Παιζετε παιζετε κανατε το zaping σας και μετα τι? Πριν απο εσένα αυτους τους δορυφόρους τους ψαξαμε ξανα και ξανα άλλοι με καλυτερα μηχανηματα και πιάτα νααααα. Μου ηρθες με εναν δεκτη 10ετιας και βάλε και ενα πιατο 1.10 και δεν εχεις τι να κανεις ολη μέρα παιζεις με αυτό. Σε ειρωνευομαι και θα ειρωνευομαι συνέχεια γιατί κουράστηκα τα ιδια και τα ιδια και αν νομιζεις βοηθάς εισαι γελασμένος.Σου επαναλαμβανω πριν απο εσενα αλλοι 100 τα ειδαμε και μέσα σε αυτους και εγω..... λιγο λαλακας ειμαι.

• Ελα ρε iordanis70 τελιωνε με τα παιχνιδάκια σου τυπάκια σαν εσένα να παίζουν με τα πιάτα τα έχω φάει στην μάπα χρόνια τώρα.Παιζετε παιζετε κανατε το zaping σας και μετα τι? Πριν απο εσένα αυτους τους δορυφόρους τους ψαξαμε ξανα και ξανα άλλοι με καλυτερα μηχανηματα και πιάτα νααααα. Μου ηρθες με εναν δεκτη 10ετιας και βάλε και ενα πιατο 1.10 και δεν εχεις τι να κανεις ολη μέρα παιζεις με αυτό. Σε ειρωνευομαι και θα ειρωνευομαι συνέχεια γιατί κουράστηκα τα ιδια και τα ιδια και αν νομιζεις βοηθάς εισαι γελασμένος.Σου επαναλαμβανω πριν απο εσενα αλλοι 100 τα ειδαμε και μέσα σε αυτους και εγω..... λιγο λαλακας ειμαι.

Δεν με ενδιαφερει ποιοι ψαξανε πριν απο εμενα πριν απο χρονια.

Αφου ασχολεισαι τοσα χρονια με την δορυφορικη θα γνωριζεις οτι οι δορυφοροι οπως και οι δεσμες αλλαζουν.

Εγω ρωταω για εμενα αυτη την ΧΡΟΝΙΚΗ στιγμη με τον εξοπλισμο που εχω .

Οποτε θα δημοσιευω οτι απορια εχω και δεν με ενδιαφερει αν σχολιαζεις οπως λες ειρωνικα γιατι δεν εισαι σε θεση να ειρωνευτεις κανεναν.

Και μαθε να απαντας σε οχι μόνο οτι σε βολευει .

Προσπαθησε να γινεις ευγενικος στην ομαδα και στα μελη της , μην το παιζεις οτι τα ξερεις ολα και εισαι ο πρωτοπορος

γιατι υπαρχουν μελη με καλα μηχανηματα και μεγαλα πιατα που δεν το επιδεικνύουν.

• "Αφου ασχολεισαι τοσα χρονια με την δορυφορικη θα γνωριζεις οτι οι δορυφοροι οπως και οι δεσμες αλλαζουν."

Ποση ευγενεια, και υπομονή να έχει κάποιος να απαντάει σε τέτοιες αποψεις.

• Θάθελα κι εγώ να εκφέρω την γνώμη μου στο θέμα komhsgr & iordanis70 με σεβασμό και στους δύο.

Ο πρώτος που είναι τόσο έμπειρος σε τόσα πολλά θέματα που μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα υστερεί μόνο στην διαχείριση του νευρικού του συστήματος, θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια.

Ο δε δεύτερος όλως παραδόξως θέλει ότι καλό βγαίνει εδώ μέσα να το πετυχαίνει με τον δικό του εξοπλισμό που είναι όντως απαρχαιομένος ή περιορισμένων δυνατοτήτων. δεν τον κατηγορώ αν δεν έχει οικονομική δυνατότητα για αναβάθμιση εξοπλισμού, αλλά να κρατάει απόσταση από θέματα που ο εξοπλισμός του δεν τα παλεύει.

"Ειρήνη υμίν" παιδιά!

octagon sf8008 4K combo

• Θάθελα κι εγώ να εκφέρω την γνώμη μου στο θέμα komhsgr & iordanis70 με σεβασμό και στους δύο.

Ο πρώτος που είναι τόσο έμπειρος σε τόσα πολλά θέματα που μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα υστερεί μόνο στην διαχείριση του νευρικού του συστήματος, θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια.

Ο δε δεύτερος όλως παραδόξως θέλει ότι καλό βγαίνει εδώ μέσα να το πετυχαίνει με τον δικό του εξοπλισμό που είναι όντως απαρχαιομένος ή περιορισμένων δυνατοτήτων. δεν τον κατηγορώ αν δεν έχει οικονομική δυνατότητα για αναβάθμιση εξοπλισμού, αλλά να κρατάει απόσταση από θέματα που ο εξοπλισμός του δεν τα παλεύει.

"Ειρήνη υμίν" παιδιά!

Αλλος στην θέση μου αν ειχε διαχειριση νευρικου συστηματος θα σε αρχιζε στις καφρίλες, ειχαμε εναν τετοιο εδώ εν ονοματι johnmore οι παλιοι θυμούνται.

σεβαστή η αποψη σου την δέχομαι. Και δε θα το συνεχίσω.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!