Υπάρχει θέμα απο πηγές
EPG για τα Κανάλια Ελληνικού Ενδιαφέροντος
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Πρέπει να δουλεύει τώρα
-
η DIGEA εκανε την πατατα, τώρα ειναι οκ
-
Έχω ένα θεματάκι με το epg της ΕΤ1 HD στις 39 που κατεβάζει το epgimport, μου βγάζει το ίδιο με της ΕΤ2. Είναι κάτι που μπορώ να αλλάξω για να στρώσει;
-
Κατι αλλαξα για δες αν αλλαξε κατι ...αλλιώς θα το κοιτάξω αύριο τι το χαλάει
-
Κατι αλλαξα για δες αν αλλαξε κατι ...αλλιώς θα το κοιτάξω αύριο τι το χαλάει
Καλησπέρα, φαίνεται να έφτιαξε
-
Το πρόβλημα ειναι απο την ιδια την ερτ απο οτι κατάλαβα
-
ενω ειχα ερτ news σαν ανοιγμα τωρα μου βγαζει μαυρο μετα την αλλαγη κλειδιου σε os mio 4k το κανει σε κανεναν ρε παιδια αν λαξω καναλι πχ ερτ 2 μετα επανερχετε
-
Παιδια καλησπερα. Εχω ενα θέμα με τα EPG της Digea. Αγορασα προχθες ενα καινουριο δευτερο SF8008 το ιδιο με αυτο που ειχα αγορασει πριν 2 χρονια. στο παλιο τρεχω openpli 9.0 me mgacamd 1.38 τα epg ολα μια χαρα παντου. στο καινουριο με ολες τισ ρυθμισεις ακριβως ιδιες η μονη διαφορα τρεχω openpli 9.1 (Αυτο μπορουσα να κανω μεσω Νετ στο Multiboot) και τα epg δειχνουν ολα εκτος στην digea στον αντ1 το ΜΑΚ TV το ΜΕΓα και το ΣΚΑΙ δειχνουν απλα την ονομασια του καναλιου στο epg. Εχω κανει και δοκιμασει τα παντα ξερει καποιος μηπως σε πιο αρχειο να παω να αλλαξω καποιες παραμετρους? Ευχαριστω
-
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια
Μπορει καποιος να βοηθήσει να βαλω ελληνικα στο epg της digea?
Εχω το openatv 6.4
πηγαινεις στο αυτοματη επιλογη γλωσσας και βαζεις epg 1 πρωτοτυπο και epg 2 ελληνικα
-
Display More
Εχω το openatv 6.4
πηγαινεις στο αυτοματη επιλογη γλωσσας και βαζεις epg 1 πρωτοτυπο και epg 2 ελληνικα
Καλημέρα. Στο Openpli δεν υπαρχει επιλογη γλωσσας στο EPG. Καπωςς το ειχα κανει παλια αλλα δεν θυμαμαι ακριβως. Πως το αλλαζω σε Openpli?Ευχαριστω
-
Πατα το κουμπι Audio, και μετα Menu
Στο Openpli νομιζω, βαζεις την επιλογη 1
-
-
Display MoreDisplay More
Εχω το openatv 6.4
Καλημέρα. Στο Openpli δεν υπαρχει επιλογη γλωσσας στο EPG. Καπωςς το ειχα κανει παλια αλλα δεν θυμαμαι ακριβως. Πως το αλλαζω σε Openpli?Ευχαριστω
Menu - System - Audio / Video - Auto Language Selection .
Τόσο απλά .
-
Ρε παιδιά ήτανε τόσο απλά τελικά όπως το έγραψε και ο φίλος filos stel883. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
-
Ελληνικα please
-
καλησπερα το καναλι love nature hd στις 23.5 ενω μου δινει επιλογη ελληνικους υποτιτλους δεν τους εμφανιζει.φταιει κατι σε μενα η ειναι γενικο
-
Ειναι στυλ inplus ανοίγουν αλλά όχι στον δέκτη μη ρωτάς πως κάποτε άνοιγα το ιν
-
Και στις 13,0Ε το κανάλι 4κ love nature έχει επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν βγάζει τίποτα...Εδώ και πολύ καιρό τους έχεις και στην πρώτη επιλογή..
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!