Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 1,588 replies in this Thread which was already clicked 92,808 times. The last Post () by IsN0G00d.

  • Τι λέτε ρε παιδιά; Εγώ είχα πάρει απο Γερμανία το wavefrontier Τ90 όταν πρωτοβγήκε στα 130 μαζί με μεταφορικά. Ο τεχνικός μου είχε πάρει μόνο για να βρεί 4 δορυφόρους 60€.

  • Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα πάρει πολυδιακόπτη για 4 lnb και 4 lnb quattro inverto μαζί με το wavefrontier + μεταφορικά 320€.

  • Ναι δυστυχώς έχει θέματα εδώ και 4-5 μέρες, και δεν ξέρω αν συμβαίνει με όλους τους σερβιτόρους αλλά συμβαίνει με αρκετούς...

    Η απάντηση που πήρα είναι ότι είναι global issue.

    Δεν ξέρω αν κάποιος φίλος εδώ έχει διαφορετική εμπειρία και εννοώ τις τελευταίες τέσσερις με πέντε μέρες και προφανώς όχι συνεχώς αλλά το κάνει αρκετά και σε πολλές μεταδόσεις!

    Κολλάει για λίγο ακόμα και για πολύ μερικές φορές.

  • Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Παρόλο που έχω στημένο τον 7e παράκεντρα (8 μοίρες μακρυά από thor) κι ενώ το σήμα στις περισσότερες συχνότητες χτυπάνε κόκκινο, τα feeds γιατί δεν μου κατεβαίνουν;

    Edited once, last by IsN0G00d ().

  • και στον 7Ε και στον 10Ε κατι αγγλικα (αυτα που ειδα με τα ματακια μου), που ενω τα συνηθισμενα κατεβαιναν με 7-10db , εκεινα εγρφαν κατι 14αρια...


    για να αυξησεις τις πιθανοτητες ληψης, το δοκιμαζεις αναποδα...

  • Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Παρόλο που έχω στημένο τον 7e παράκεντρα (8 μοίρες μακρυά από thor) κι ενώ το σήμα στις περισσότερες συχνότητες χτυπάνε κόκκινο, τα feeds γιατί δεν μου κατεβαίνουν;

    Με τι κατοπτρο θελεις να κατεβασεις τα feed στις 7?Γιατι θες τουλαχιστιον 1.25 και κετντραρισμενο πανω στο δορυφορο για να κανεις δουλεια!!

  • Η στόχευσή σου (κέντρο 0,8οW) μου μοιάζει λίγο περίεργη (φυσικά ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα), γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι βλέπεις πιο δυτικά από εκεί. Ίσως γαλλικά και ιταλικά multistream στις 5οW. Ο Hispasat 30oW είναι πολύ μακριά και δεν πιάνεται παράκεντρα με αυτή τη στόχευση.

    Αντίθετα, στα ανατολικά μέχρι τις 46οΕ τουλάχιστον υπάρχουν πολλά και πιο ενδιαφέροντα, τα οποία, υποθέτω, ότι τα πιάνεις με άλλα πιάτα.

    Έχω το ίδιο εξαιρετικό πιάτο, κινητό όμως με actuator, και θεωρώ ότι ίσως δεν παίρνεις το μέγιστο με αυτή τη στόχευση.

    Συμφωνώ απόλυτα με τον georgeflu για να βάλεις κέντρο τις 7οΕ, όπου και τα feed θα πιάνεις, εγώ τα πιάνω μια χαρά μέχρι στιγμής, και όσες δέσμες του THOR πιάνονται στην Ελλάδα πάλι θα τις έχεις, μιας και δεν θέλουν μεγάλο πιάτο.

    Αλλά, εσύ ξέρεις καλύτερα το σύστημά σου και τις ανάγκες σου.

  • καλημέρα. σε octagon sf 8008 με ντισέκ 1.1 και 10 δορυφόρους όταν αρχίζει να βρέχει το σήμα χάνεται εντελώς ακόμη και σε συχνότητες με 14db. και δε μιλάω για κατακλυσμό. είναι φυσιολογικό αυτό;

  • Κινητό δεν έχω. 6 πιάτα έχω όμως. Κοντεύω να φτάσω την ΝΑΣΑ. Τώρα για να στοχεύσω κέντρο τον 7e και να χαλάσω τον θορ σορρυ κιολας αλλα δεν έχει λογική. Αν πχ με το ίδιο μέγεθος πιάτου με κέντρο τον 9 έβγαινε και ο 7 τότε οκ.

    Edited once, last by IsN0G00d ().

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!