Το καυτό πουλί έγινε όπως ο 16e.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,045 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Feed alpha Greece 7 east signal 🙂
2.40 inverto ultra flange lnb.
-
hatters1976 λίγο πιο κάτω έχω σήμα από σένα. Αλλά δεν περίμενα να χρησιμοποιείς ncam.
-
Ncam για τα δικά μας 🙂 39east και oscam kitte για τα άλλα.
-
Μόνο oscam.
-
Αντε πάλι. Δουλειά δεν έχουν ξεκίνησαν πάλι τις ενημερώσεις του οσκαμ.
-
Πάμε για 3000 κανάλια στις 42 👌
Εκτόξευση τουρκσατ 6α
-
Αδιάφορος δορυφόρος. Μόνο το nba αξίζει κι αυτό δεν ξέρω αν έχει φως.
-
Πάντως δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο πρόσφατα δηλαδή μέσα σε λίγους μήνες τρεις δορυφόροι
να ανεβαίνουν με πιθανή κάλυψη απο όλους της Ελλάδας. Αν κάποιος δει δέκτη που να είναι
οκ σε biss2 & 4:2:2 ας μας ενημερώσει.
-
Αυτό ήθελα να ρωτήσω μόλις. Αραγε το raspberry 5 και με εξωτερικό tuner θα κάνει δουλειά σε 4:2:2 και άνω;
-
Επίσης έχετε να προτείνεται κάποιον επίγειο δέκτη hbbtv; Προσανατολίζομαι στον octagon sx88+ se wl και τον sf2028.
-
Βλέπω οι περισσότεροι πήρατε παραμάσχαλα τα πιάτα σας και πήγατε διακοπές. Γι αυτό δεν ανταποκρίνεστε.
-
Άλλοι πιστεύω διακοπές άλλοι όπως εγώ αρκετές ώρες στην δουλειά άλλοι δεν έχουν τις γνώσεις.
Αύγουστο που θα ξεκινήσουν οι μπάλες θα έχει ενδιαφέρον πάλι.
-
Βρε είδα πριν εναν με ενα τροχοσπιτο ειχε ενα πιατο πανω στην οροφη και υπέθεσα πως ειναι κάποιος από το φόρουμ.
-
εγω παντως αμφιβαλω αν θα τα ξαναπειραξω

0.8/1.9/9/13/16/19/23,5/39
-
Η εποχή μόνο σταθερή δεν την λες. Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξει ενδιαφέρον ακόμα και για άλλες θέσεις
ιδιαίτερα για τις 10e, 21.5e και γενικότερα όπου έχει δορυφόρους για πιο φθηνή σύνδεση όσο αφορά
τα feeds. Ελπίζω μόνο να μην γίνουν όλα biss2 & 4:2:2
-
Το γυρίσουμε στις δορυφορικές καρτες για pc μετά. Αρκεί να μας δίνουν μπισκοτάκια. Οσο για τον 21.5e ετοιμάζω και για 'κει ένα gibertini op100l. Ελπίζω να είναι οκ.
-
Πέφτω πάνω σε αυτό το άρθρο σήμερα, τι λέτε????
Ακούγετε τέλειο μπορώ να πω.
Επίσημο το τηλεοπτικό deal του αιώνα: Αυτό είναι το έξτρα ποσό για να δεις COSMOTE και NOVA μαζίCOSMOTE και NOVA γνωστοποίησαν τη συνεργασία τους, καθώς και το έξτρα ποσό που θα χρειαστεί ένας συνδρομητής για να βλέπει και τα δύο κανάλια.www.sport24.gr -
Εχει γούστο να χάσουμε τα "φίδια" από τον 7.
-
Καλημέσα στα παιδιά ακόμα και έτσι αν υπάρχουν feeds ...
Λογικά θα πρέπει να μιλάμε για τιμή στα 55 - 60 ευρώ? το μήνα ... τηλεφωνία, ιντερνετ κλπ.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!