Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,696 times. The last Post () by chicken101.

• Κοίτα, η έκδοση 1.2 δεν θα παίζει στο OpenATV-7.6 γιατί είναι py3.13. Αφού την ζητάς την δίνω, αλλά είναι για py3.12.

Edit

Μη σε πάρω στο λαιμό μου, μπορεί και να παίζει, δεν το έχω δοκιμάσει.

Edit 2

Άστο, το δοκίμασα σε OpenATV-7.6 και δε γίνεται τίποτα. Το εγκατέστησα και ούτε που φαίνεται στα πρόσθετα.

Θα το απεγκαταστήσω με το AJPanel.

• Επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται πως θα μπορέσουν να μπλοκάρουν την ενημέρωση του MultiStalkerPro-1.3, θα το εξηγήσω παρακάτω:

Για να μπλοκάρετε την ενημέρωση του MultiStalkerPro δώστε την ακόλουθη εντολή σε telnet:

Code
    opkg flag hold enigma2-plugin-extensions-multi-stalkerpro

Για να επιτρέψετε την ενημέρωση:

Code
    opkg flag user enigma2-plugin-extensions-multi-stalkerpro

Εναλλακτικά όσοι έχουν το AJPanel μπορούν να το κάνουν σε γραφικό περιβάλλον πηγαίνοντας "Πρόσθετα ---> Πακέτα με δυνατότητα αναβάθμισης".

Επιλέγετε το πακέτο που θέλετε και πατάτε "Διατήρηση ενημέρωσης" (μπλε κουμπί).

Το πακέτο αυτό δεν θα ενημερώνεται στις επόμενες αναβαθμίσεις ούτε θα φαίνεται στη λίστα μέχρι να το επιτρέψετε εσείς.

screenshot_AJPanel_(CCOEQZ)_20250215_221111.jpg

• Γενικότερα ένας χαμός γίνεται και άσκοπος για μένα!

Ειδικά αυτοί που δεν έχουν αρκετές γνώσεις ότι δουλεύει ας το αφήσουν για καιρό δεν χάνουν κάτι ...

Καλημέρα και καλή Κυριακή αναμονή για την έναρξη του Turksat 6A ...

• Θέλω να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο με τα δορυφορικά, κι αν είναι off topic ας διαγράψει την ερώτηση κάποιος admin. Ενας φίλος ενδιαφέρεται να βάλει δορυφορικό ίντερνετ της starlink. Υπάρχει κάποιο τηλ επικοινωνίας στην Ελλάδα; Κι αν όχι υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως γίνεται η πληρωμή; Κι αν θέλει αργότερα να το κόψει ποιά είναι η διαδικασία;

• Βρήκα ένα πιάτο που είχα στο Παλαιότο σπίτι, είναι 98x118, 1 μέτρο πάνω κάτω. Μαζί με την επιδιόρθωση καλωδίου που έκανε, άλλαξα και το πιάτο μια και καλή.

Ξέρουμε αν άλλαξε ο άστρα 1 στους 19.2? Να ξέρω για να κάνω σκαναρισμα

• Θέλω να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο με τα δορυφορικά, κι αν είναι off topic ας διαγράψει την ερώτηση κάποιος admin. Ενας φίλος ενδιαφέρεται να βάλει δορυφορικό ίντερνετ της starlink. Υπάρχει κάποιο τηλ επικοινωνίας στην Ελλάδα; Κι αν όχι υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως γίνεται η πληρωμή; Κι αν θέλει αργότερα να το κόψει ποιά είναι η διαδικασία;

Νομίζω ότι τα εμπορεύεται ο Κωτσόβολος , ας κάνει μια ερώτηση εκεί .

• dr_virus καλημέρα καλή εβδομάδα. Ο Κωτσόβολος πουλάει μόνο τον εξοπλισμό. Από 'κει και πέρα δεν γνωρίζουν κάτι.

• Σήμα με τον gt media GT COMBO TURKSAT 6A NEW

12111V SIGNAL QUALITY 95 % ΜΕ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤ ΦΑΣΗ ...

12149V SIGNAL QUALITY 80 %

WAVE FRONTIER T90 INVERTO ULTRA BLACK LNB

* ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ 3 ΔΕΣΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΖΟΡΕΣ (ΙΣΠΑΝΙΑ) ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ.

• Καλή Σαρακοστή. Τώρα βλέπωντας στο σαϊτ της octagon χθες κυκλοφόρησε η έκδοση v3 του supreme και είναι διαθέσιμος από το Γερμανικό amazon για την ώρα.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Καλησπέρα καλή Σαρακοστή και απο εμένα αν και με τα θαλασσινά δεν έχω και σούπερ σχέση ...

Περιμένουμε κάτι άλλο να βγεί σε enigma2 εκτός απο το gigablue και τον supreme v3?

Στα της δορυφορικής γενικότερα νέα ο Hellas Sat επιλέχτηκε να εκπέμψουν ψηφιακά κανάλια

της Κύπρου σε DTT

• Καλησπέρα καλή Σαρακοστή και απο εμένα αν και με τα θαλασσινά δεν έχω και σούπερ σχέση ...

Περιμένουμε κάτι άλλο να βγεί σε enigma2 εκτός απο το gigablue και τον supreme v3?

Στα της δορυφορικής γενικότερα νέα ο Hellas Sat επιλέχτηκε να εκπέμψουν ψηφιακά κανάλια

της Κύπρου σε DTT

ψηφιακά κανάλια

της Κύπρου σε DTT απο hellas sat, κρατάμε μικρό καλάθι γιατι πολλά πιθανα σενάρια εκει. π.χ. ποια δέσμη θα πάνε, (αν και οποια δέσμη πανε εχει και Ελλαδα μεσα)

biss2 . multisream

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!