Σε 7.6 την έβαλα κι εγώ. Το θέμα είναι ότι δεν βρήκα άλλη να παίζει. Έχεις κάποιο λινκ για 1.2?
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,672 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Κοίτα, η έκδοση 1.2 δεν θα παίζει στο OpenATV-7.6 γιατί είναι py3.13. Αφού την ζητάς την δίνω, αλλά είναι για py3.12.
Edit
Μη σε πάρω στο λαιμό μου, μπορεί και να παίζει, δεν το έχω δοκιμάσει.
Edit 2
Άστο, το δοκίμασα σε OpenATV-7.6 και δε γίνεται τίποτα. Το εγκατέστησα και ούτε που φαίνεται στα πρόσθετα.
Θα το απεγκαταστήσω με το AJPanel.
-
Επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται πως θα μπορέσουν να μπλοκάρουν την ενημέρωση του MultiStalkerPro-1.3, θα το εξηγήσω παρακάτω:
Για να μπλοκάρετε την ενημέρωση του MultiStalkerPro δώστε την ακόλουθη εντολή σε telnet:
Για να επιτρέψετε την ενημέρωση:
Εναλλακτικά όσοι έχουν το AJPanel μπορούν να το κάνουν σε γραφικό περιβάλλον πηγαίνοντας "Πρόσθετα ---> Πακέτα με δυνατότητα αναβάθμισης".
Επιλέγετε το πακέτο που θέλετε και πατάτε "Διατήρηση ενημέρωσης" (μπλε κουμπί).
Το πακέτο αυτό δεν θα ενημερώνεται στις επόμενες αναβαθμίσεις ούτε θα φαίνεται στη λίστα μέχρι να το επιτρέψετε εσείς.
-
Γενικότερα ένας χαμός γίνεται και άσκοπος για μένα!
Ειδικά αυτοί που δεν έχουν αρκετές γνώσεις ότι δουλεύει ας το αφήσουν για καιρό δεν χάνουν κάτι ...
Καλημέρα και καλή Κυριακή αναμονή για την έναρξη του Turksat 6A ...
-
καλημέρα και ευχαριστώ για την προσπάθεια.
αφού παίζει το ajpanel δεν μας ενδιαφέρει και πολύ σε τελική ανάλυση.
-
Αλλαγή στην εκτόξευση απο 2028 ... μέσα στο 2027 !!
HELLAS SAT 5.
-
στον έναν δέκτη όταν παίζει το Ajpanel, μπροστά στην οθόνη μου δείχνει γράμματα Ajpa και όχι την ώρα. πώς αλλάζει αυτό;
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο με τα δορυφορικά, κι αν είναι off topic ας διαγράψει την ερώτηση κάποιος admin. Ενας φίλος ενδιαφέρεται να βάλει δορυφορικό ίντερνετ της starlink. Υπάρχει κάποιο τηλ επικοινωνίας στην Ελλάδα; Κι αν όχι υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως γίνεται η πληρωμή; Κι αν θέλει αργότερα να το κόψει ποιά είναι η διαδικασία;
-
Βρήκα ένα πιάτο που είχα στο Παλαιότο σπίτι, είναι 98x118, 1 μέτρο πάνω κάτω. Μαζί με την επιδιόρθωση καλωδίου που έκανε, άλλαξα και το πιάτο μια και καλή.
Ξέρουμε αν άλλαξε ο άστρα 1 στους 19.2? Να ξέρω για να κάνω σκαναρισμα
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο με τα δορυφορικά, κι αν είναι off topic ας διαγράψει την ερώτηση κάποιος admin. Ενας φίλος ενδιαφέρεται να βάλει δορυφορικό ίντερνετ της starlink. Υπάρχει κάποιο τηλ επικοινωνίας στην Ελλάδα; Κι αν όχι υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πως γίνεται η πληρωμή; Κι αν θέλει αργότερα να το κόψει ποιά είναι η διαδικασία;
Νομίζω ότι τα εμπορεύεται ο Κωτσόβολος , ας κάνει μια ερώτηση εκεί .
-
-
Έναρξη του TURKSAT 6A 12111v 27500 3/4 σήμα πρώτης συχνότητας 14.8db στο wave frontier T90.
-
Καλημέρα στα παιδιά πρωϊνό τεστ για το τροποποιημένο tuner edision os mini 4k με αυτή την έκδοση τρέχουν όλα οκ που χρησιμοποιούνται wireguard, aglare fhd 5.2, multicam manager ... κλπ
-
Σήμα με τον gt media GT COMBO TURKSAT 6A NEW
12111V SIGNAL QUALITY 95 % ΜΕ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤ ΦΑΣΗ ...
12149V SIGNAL QUALITY 80 %
WAVE FRONTIER T90 INVERTO ULTRA BLACK LNB
* ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ 3 ΔΕΣΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΖΟΡΕΣ (ΙΣΠΑΝΙΑ) ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ.
-
Καλή Σαρακοστή. Τώρα βλέπωντας στο σαϊτ της octagon χθες κυκλοφόρησε η έκδοση v3 του supreme και είναι διαθέσιμος από το Γερμανικό amazon για την ώρα.
-
Καλησπέρα καλή Σαρακοστή και απο εμένα αν και με τα θαλασσινά δεν έχω και σούπερ σχέση ...
Περιμένουμε κάτι άλλο να βγεί σε enigma2 εκτός απο το gigablue και τον supreme v3?
Στα της δορυφορικής γενικότερα νέα ο Hellas Sat επιλέχτηκε να εκπέμψουν ψηφιακά κανάλια
της Κύπρου σε DTT
-
Κυκλοφόρησε νέα έκδοση του AJPanel. Ανεβάζω τα μεταφρασμένα αρχεία στα Ελληνικά.
-
Καλησπέρα καλή Σαρακοστή και απο εμένα αν και με τα θαλασσινά δεν έχω και σούπερ σχέση ...
Περιμένουμε κάτι άλλο να βγεί σε enigma2 εκτός απο το gigablue και τον supreme v3?
Στα της δορυφορικής γενικότερα νέα ο Hellas Sat επιλέχτηκε να εκπέμψουν ψηφιακά κανάλια
της Κύπρου σε DTT
ψηφιακά κανάλια
της Κύπρου σε DTT απο hellas sat, κρατάμε μικρό καλάθι γιατι πολλά πιθανα σενάρια εκει. π.χ. ποια δέσμη θα πάνε, (αν και οποια δέσμη πανε εχει και Ελλαδα μεσα)
biss2 . multisream
-
Καλημέρα στα παιδιά αυτά δουλεύω στο edision os mini 4k για ανταλλαγή ίσως απόψεων.
-
Καλημέρα στα παιδιά κατέληξα στην τετράδα των image για τον συγκεκριμένο δέκτη σύμφωνα με τα
όσα χρησιμοποιώ και δουλεύουν τζάμι ...
1. OpenAtv 7.5.1
2. SatDream10
3. OpenBlackHole 5.5.1
4. Corvoboys V4
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!