Οταν έχει ενεργά feeds στείλε να δοκιμάσουμε αν κατεβαίνουν.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,640 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καλησπέρα στα παιδιά αν κάποιος έχει καταφέρει να δει το ουκρανικό αθλητικό στις 4.8 megogo sport
Πως μπορώ να το κάνω δεν ξέρω ... έχω octagon sf 8008 v2, edision os mini 4k, gt media combo.
-
Ειναι T2MI οπότε και κλειδωμένο άρα με τον παλιό τρόπο με το astra-sm και stream bouquet
-
Το θέμα είναι ότι δεν τον ξέρω ... τον παλιό τρόπο astra-sm και stream bouquet @T30
Κάποιος καθηγητής εδώ μέσα ας μου στείλει μήνυμα πως βάζω τα αρχεία.
Κατα προτίμηση για octagon με κάποιο απο satdream10, egami, openatv 7.5.1
-
πρέπει να έχει ο ciefp https://github.com/ciefp για 23,5Ε τα settings και το script για το astra-sm
Code#NAME ## ( T2MI & MULTISTREAM ) ## #DESCRIPTION ##### 23.5° E KRRT - PLP: 0 - T2-MI - PID 4096 ##### #SERVICE 1:0:1:3:2FFD:EB:0:0:0:0:http%3a//0.0.0.0%3a9999/krrt/12285krrt800:%D0%9C%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%20%D0%A2%D0%95%D0%A1%D0%A2 #DESCRIPTION Мегого Спорт ТЕСТ -
Αν ψάξει υπάρχει κι εδώ μέσα,η εντολή μέσω telnet. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και δεν το χρησιμοποιώ. Τα εν λόγο κανάλια τα κατεβάζει μια χαρά ο gtx combo.
-
30w
11491 V 7522 8/9
DVB-S2/8PSK
PLS Gold 79463
Οποιος έχει τον hispasat μπορεί να μου πει αν έχει σταθερό σήμα στην παραπάνω συχνότητα;
-
Μπορείς να πιάσεις τα επίγεια ουκρανικά κανάλια (KRRT - T2MI) στους δορυφόρους 4.8E και 23.5Ε.
Χρειάζονται astra-sm και κλειδιά στο SoftCam.K@@.
Εγώ τα έχω εγκαταστήσει χειροκίνητα εδώ και χρόνια, αλλά σήμερα υπάρχουν προγράμματα που κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά.
Σου στέλνω αρχεία T2mi-Abertis. Άνοιξε ένα από αυτά, αντέγραψε την εντολή wget και κάνε εγκατάσταση του πρόσθετου
CiefpSettingsT2miAbertis μέσω telnet. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί έχω ήδη εγκαταστήσει το astra-sm.
Όταν τρέξεις το πρόσθετο, θα γίνουν αυτόματα όλες οι διαδικασίες και απλά θα επανεκκινήσεις πλήρως τον δέκτη σου.
Σου στέλνω έτοιμα δύο μπουκέτα των ουκρανικών καναλιών για 4.8E και 23.5Ε. Θα τα αντιγράψεις στο /etc/enigma2 μαζί με τα άλλα μπουκέτα συστήματος.
Αν έχεις ενεργοποιημένη τη ρύθμιση "Φόρτωση ασύνδετων μπουκέτων χρήστη" θα κάνεις επανεκκίνηση το enigma2 και θα εμφανιστούν στη λίστα καναλιών.
Αν δεν εμφανιστούν, πήγαινε /etc/enigma2 και άνοιξε το αρχείο bouquets.tv. Γράψε τις δύο γραμμές όπου θέλεις να εμφανιστούν στη λίστα (αρχή, μέση, τέλος)
και κάνε επανεκκίνηση του enigma2.
Αυτά. Πιστεύω να είναι κατανοητά.
-
-
-
Ωραίος. Να μην ανέβω να ρυθμίζω πάλι.
-
Παίζει να είστε οι μοναδικοί που ασχολούνται με τις 30west.
Σε αναμονή για τον πιο σύγχρονο δορυφόρο μέχρι στιγμής του ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ μέχρι να ανέβει ο δικός μας το 2027
Σε αναμονή για τις κυπριακές εκπομπές 39e μετά την υπογραφή για κανάλια τον Φεβρουάριο 2025 εκεί.
-
giorbak τα παραπάνω για σε ποιο image είναι εντάξει.
Έβαλα το πρώτο και μετά την εγκατάσταση το egami latest κράσαρε ...
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί το είχα εγκατεστημένο πριν δημιουργηθεί το πρόσθετο. Το έχω στο OpenATV-7.6.
Το απόγευμα θα το δοκιμάσω στο Egami και θα σου πω.
-
-
-
Πριν εγκαταστήσεις κάποιο backup δοκίμασε να συνδεθείς με Telnet και δώσε τις ακόλουθες εντολές:
opkg update και
opkg upgrade
Ίσως, να λείπει κάποιο αρχείο.
Εάν δε γίνεται τίποτα, πήγαινε στο /etc και διέγραψε τον κατάλογο astrta.
Αν ανοίξει το image πήγαινε στο AJPanel --> Πρόσθετα --> Αφαίρεση πακέτων (εμφάνιση όλων) και απεγκατάστησε το astra-sm.
Μετά ξανακάνεις τη διαδικασία.
Είμαι με το ένα πόδι έξω από την πόρτα. Με περιμένουν να πάμε για μπανάκι.
-
Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο. Πως επεξεργάζομαι τα αρχεία .ts;
-
Μετά απο αρκετά τεστ πολύ καλό στον octagon satdream10 latest συνεργάζεται καλά με όλα.
Και με το αθλητικό στις 4.8e. Αντίθετα όλα τα άλλα έχουν θέματα που δεν μπορώ και να τα
προσδιορίσω βαριέμαι κιόλας ξανά και ξανά με τα αρχεία. Ευχαριστώ όλους!
-
ερωτηση αν ξερει κανεις... οταν παω να καω εγγραφη καποιο καναλι που ειναι stream relay το καναλι αρχιζει και κανει νερα και σπασιματα... συμβαινει και σε καποιον αλλον.... εχω vusolo 2 με openbh το τελευταιο,
-
Κι εγώ κάτι παρόμοιο ρώτησα αλλά γιοκ απάντηση.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!