hatters1976 δεν έρχεσαι και σε μένα να μου αντικαταστήσεις τα καμμένα lnb; Βαριέμαι να ανέβω στην σκεπή
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,391 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Gibertini OP125L - Νοτια Πελοποννησο
Το πιατο κεντραρισμενο στις 9/10Ε, παρακεντρα η 16Ε, με lnb Inverto black ultra pll single
Δεκτη Zgemma H11S
-
Διαφορές με σένα stel883 το πιάτο σου είναι πιο ανατολικά γιατί εγώ το wave είναι κοντά στις 26.5e
Επίσης δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου το συγκεκριμένο tuner ... λες να πάρω zgemmaH11S να το έχω κ αυτό?
Λογικά εσύ πρέπει να πιάνεις και τα χαμηλά symbol rate & τα feeds που με ενδιαφέρουν.
Χτες ανέβηκα και προσπάθησα με lnb στο 2.40 που είναι κέντρο 7e τον βρήκα τον 16e αλλά το σήμα πήγε μέχρι 77%
Θα προσπαθήσω πάλι αν και είναι μανούβρα γιατί θέλει να πάει η επέκταση ποιο χαμηλά απο τον 7e.
-
Ο Zgemma H11S, νομιζω παει μεχρι 500 low symbol rate, επισης το blind scan του ειναι ημιτελης, το tuner ειναι καλο
-
Τον ειχα παρει απο amazon.de, 76 euro συν τα μεταφορικα 10 euro
-
Ορίστε με ένα lnb slim που δεν το θυμάμαι. Παράκεντρα από τον 19.2e. Με δέκτη τον sf8008 οχι τον supreme v3.
-
Καλησπέρα. Σε vu+ zero με openpli μπορεί να λειτουργήσει το OpenMultiboot; Το εγκατέστησα αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει αλλαγή image.
-
Καλησπέρα στα παιδιά το παλιό 1.80 με την σκουριασμένη-σάπια βάση έκανε δουλειά.
Επιβεβαίωσα ότι τώρα λαμβάνω feeds πχ. 11016v, 11024v που στο wave fronter ... δεν
Με τον eutelsat 16A παράξενη κατάσταση έχω δυνατό σήμα ... πχ. 14.5db αλλά απο feeds τζίφος.
Μάλλον θέλει απευθείας πιάτο στον δορυφόρο πρέπει να βρω πληροφόρηση αν είναι οκ 1.20 ή θέλει παραπάνω.
Αν καταφέρω να το φτιάξω και αυτό καλά θα ήταν. Προσπάθησα και πριν λίγο που έχει σκωτσέζικα δεν λαμβάνω
τίποτα (12721v 14000, 12711v 20000, 12703v 10000 )
-
-
Εδώ δεν έρχεται σήμα μηδέν ευχαριστώ stel883
Άρα τα feeds θέλει απευθείας και τουλάχιστον 1.20 απο ότι μπορώ να καταλάβω...
Έχω τον 7e στο 2.40 αλλά ο 16e είναι πιο χαμηλά δεν ξέρω πως να βάλω την επέκταση ... θα το δω
Ίσως στο 2.40 με κέντρο τον 7e να πιάσω τα feeds 16e, δεξιά έχω βάλει επέκταση και έπιασα τον thor 0.8w
* ΄Ηρθε τώρα αναφορά για το συγκεκριμένο ματς απο Βόρεια Αγγλία πιάτο 1.10 σήμα 10 db
-
Μετακίνησε την ράγα πιο αριστερά και αφησε τον θορ στο τέρμα δεξιά της. Ετσι λογικά θα χωρέσει κι ο 16 απο τα αριστερά. Προσωπικά θα έβαζα ανάμεσα στον 7e και τον 0.8w και τον 3e. Ανάμεσα στον 7 και τον 16 θα έβαζα και τον 10.
-
Καλησπέρα. Σε vu+ zero με openpli μπορεί να λειτουργήσει το OpenMultiboot; Το εγκατέστησα αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει αλλαγή image.
απ οτι θυμαμαι, το openmultiboot θελει ιδιας βασης image (δηλαδη, αν εχεις openpli στη βαση, δεν τρεχουν τα o.e alliance) και επισης, δεν θυμαμαι αν το προσθετο εχει γινει τροποποιηση για python 3 (οποτε θα δουλεψει μονο σε πιο παλια image)
-
απ οτι θυμαμαι, το openmultiboot θελει ιδιας βασης image (δηλαδη, αν εχεις openpli στη βαση, δεν τρεχουν τα o.e alliance) και επισης, δεν θυμαμαι αν το προσθετο εχει γινει τροποποιηση για python 3 (οποτε θα δουλεψει μονο σε πιο παλια image)
Ευχαριστώ πολύ.. Υπάρχει κάποιο image για το συγκεκριμένο δέκτη που θα μπορούσα να φορτώσω σαν βασικό στη flash ώστε μετά να μπορέσω να δουλέψω το multiboot σε στικάκι?
-
βασικα, θα προτεινα να μην το κανεις...
αλλα αν θελεις να δοκιμασεις, θα βαλεις atv 6.X και σε multiboot μονο λογισμικα alliance (ξεχνας pli) της ιδιας φουρνιας,
η θα βαλεις openpli 8.X (και πισω) και στο multiboot μονο λογισμικα με βαση openpli (πιο παλια).
-
Καλησπέρα στα παιδιά στις 39e 11007v 7200 τι σήμα έχετε?
Εδώ είχε αρχικά 8 db τώρα μεταξύ τίποτα και 7 δεν βλέπεις ...
-
Ορίστε
-
-
Σταθερό. Εχει 3 μέρες που άλλαξα το lnb, μιας και ήταν από τους δορυφόρους που είχε λιώσει το προηγουμένο. Βέβαια το πέρασα με το μάτι, χωρίς πεδιόμετρο.
-
Καλώς ίσως θα πρέπει να δοκιμάσω την ώρα ακριβώς εκπομπής του feed.
Μέχρι στιγμής όμως είχα πιάσει και άλλα και δεν είχαν θέμα στην 11017v 11024v
Το σημερινό ήταν το πρώτο στην 11007v. Έχω εδώ για τεστ ακόμα ένα megasat v3, και ένα κινέζικο flange.
Τώρα η λήψη είναι με inverto black ultra ISN0G00d
-
Κι εγω αυτο εβαλα. Το τελευταίο μοντέλο.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!