Καλησπέρα στα παιδιά αν ασχολείστε με τα picons ... usr/enigma2/picon έχει ωραία ειδικά τα blue εδώ :
picon για τα ναυτεμπορικη tv και το extra pronews υπαρχουν πουθενα;
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,039 times. The last Post () by chicken101.
Καλησπέρα στα παιδιά αν ασχολείστε με τα picons ... usr/enigma2/picon έχει ωραία ειδικά τα blue εδώ :
picon για τα ναυτεμπορικη tv και το extra pronews υπαρχουν πουθενα;
Καλημέρα στα παιδιά νέα συχνότητα 11400v 21902 MI 4095 (eutelsat 21.5e).
Σήμα έχω αλλά δεν κατεβάζει. Μάλλον κατι κανω λάθος.
Το έκανα hatters1976 το μεσημέρι. Ευχαριστώ
hatters1976 τον 21.6 τον έχεις στο wavefrontier;
Γιατί έχεις περίπου 20% πανω από μένα το σήμα.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες αυτό που σου έγραψα δεν έχω lnb holder πολύ απλά γιατί δεν χωράει ...
Είναι πολύ κοντά 19.2-21.5-23.5. Δηλαδή το lnb επειδή είναι σφηνωμένο μπορούσα να " παίξω "
λίγο με το ύψος. Επίσης μπορεί στον 23.5 να μην είμαι και ακριβώς πάνω του (10.8db) για να μου χωρέσει
το amiko slim 107 στον 21.5ε Επίσης έχε υπόψιν σου ότι παίζει ρόλο και τι ανύψωση έχει το δικό
μου wave frontier που προφανώς είναι κάπως λάθος αφού χρειάστηκα επέκταση και διαφορετικό
ύψος ειδικά στις 46e ( Για να καταλάβεις ο 1.9e είναι εκτός πιάτου ... ) ISN0G00d
Ο τεχνικός ήταν ... μάλλον for the festivals !!
Pao vs Dubai Euroleague free to air.
Dubai sports 2.
hatters1976 ο 21.6 με τα πεδιόμετρα δεν έκανε δουλειά. Τι εννοώ. Οτι τα σήματα σε 2 συχνότητες ήταν σταθερά όσο κι αν πείραζα το lnb. Οπότε με το μάτι βρήκα στο περίπου την θέση του. Να πω οτι δεν τον έχω παράκεντρα στον 19.2 όπου και θα έπρεπε, αλλά παράκεντρα στον 28.2.
Έχω πτώση σήματος απο 14 ... 12 db στις 46e εδώ και μερικές ημέρες μάλλον κάτι κουνήθηκε.
Έχει καταπληκτική ημέρα σήμερα θα το τσεκάρω αργότερα.
Χαρά στο κουράγιο σου hatters1976 που ασχολεισαι με όλους τους δορυφόρους.
Καλησπέρα στα παιδιά αστάθεια έχει διαπιστωθεί τελευταία στα σήματα σε αναμεταδότες του δορυφόρου
EUTELSAT 16A. Ο συγκεκριμένος δορυφόρος είναι του 2011 μοντέλο οπότε πλησιάζει η ώρα της απόσυρσης.
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πιθανός αντικαταστάτης.
Μία ερώτηση. Τα κρουασανάκια για τα φίντς που τα βρίσκει κανείς;
Μη μου πεις ότι συνδέθηκες με το Satellweb Live Feeds; Εκτός και αν κατεβάζεις feeds από το Pure2.
Εγώ αν και δεν ενδιαφέρομαι (δεν μπορώ να τα πιάσω) ασχολήθηκα από περιέργεια και δημιούργησα δική μου mac και την έστειλα με pm για ενεργοποίηση.
Περίμενα 3 μέρες — δε μου απάντησε ποτέ (βασικά δεν το άνοιξε).
Έστειλα e-mail και δεν πήγε (unable to deliver). Στη διεύθυνση γράφει κατά λάθος @outlock ενώ το σωστό είναι @outlook.
Χθες, έστειλα νέο διορθωμένο e-mail αλλά δε μου απάντησε. Δοκίμασα προ ολίγου το πρόσθετο μήπως με έχει συνδέσει χωρίς απάντηση, αλλά τίποτα.
Όσον αφορά τα μπισκότα, υπάρχει το BissFeedAutoKey που ξεκίνησε από python2 και εξελίχθηκε σε python3. Κοίτα τα παρακάτω links.
Πριν χρόνια που το δοκίμασα, δούλευε μια χαρά. Το νέο δεν το έχω δοκιμάσει.
Με το Μπλε κουμπί (Setting) μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του πρόσθετου. Νομίζω ότι το μπισκότο αποθηκεύεται στο Softcam.kxx.
Απλώς επιλέγεις τη διαδρομή για να το βρει.
Με το Κίτρινο κουμπί βλέπεις αν η mac σου είναι ενεργοποιημένη.
Με το Πράσινο κουμπί (Autokey) βρίσκει αυτόματα το μπισκότο, αν υπάρχει, και το αποθηκεύει στο SoftCam.
Κάτι τέτοιο θυμάμαι, πάνε και χρόνια που το χρησιμοποίησα.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!