Με τι σήμα λαμβάνεις; 4 και 5w που έχω χαμηλό ως καθόλου. Ειδικά στον 4w
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,663 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Amos 3 11215H4100 10.8db
Amos 3 10806V30000 7.2db
-
Να φανταστώ σήμα από τον νεο Ισραηλινό δορυφόρο πως δεν έχεις.
-
Από Dror 1 τζίφος
-
Δεν έχει polar mount το συγκεκριμένο πιάτο
Βρήκα ένα μοτέρ με 60€
Θα πάρω μαζί και το lnb
Ευτυχώς υπάρχει η Klarna για δώσεις γιατί δεν είμαι για πολλά έξοδα τώρα
Μάλλον για τα τα κινητά πίάτα διαμέτρου > 90 εκ. δεν αρκεί μοτεράκι DISEQC τύπου STAB με πλαστικά γρανάζια.
Η επισήμανση για αναγκαίο polarmount, ή άλλο κατά περίπτωση αναγκαίο και επαρκή μηχανισμό, είναι σωστή και αξιολογείται από τον ενδιαφερόμενο. -
Anttron Satellite Dish Motor 1.2 Powertech Dg240
Αυτό εδώ πήρα
-
Κάνεις που κάνεις την επένδυση , βρες κάποιο με μεταλικά γρανάζια για να αντέξει .
Αυτό που επέλεξες από όσο διαβάζω είναι πλαστικούρα .
-
Έψαξα αλλά βρήκα μόνο στο eBay και βαράνε αλύπητα
Τώρα για Ελλάδα βρήκα 1 με μεταλλικά γρανάζια αλλά όταν πήγα να το παραγγείλω δεν δούλευε η σελίδα
-
Έκανα cancel limits και γυρνάει
Άλλα θα το αλλάξω έτσι και αλλιώς γιατι έχει τζόγο
Θα το βάλω στο παλιό μου 80άρι μαζί με τον Protons2
Φτιάχνεται, εύκολα!
Δεν είναι μεγάλο, το κόστος επισκευής του!
Τέτοιο θέμα είχα κι εγώ και το είχα πάει σ' έναν τεχνικό
και το είχε φτιάξει!
Τί διάμετρο, ακριβώς, έχει το πιάτο;
Είναι αλουμινίου ή σιδερένιο (ή ακόμη καί ατσάλι); -
Θα το βάλω στο παλιό μου 80άρι
Σιδερένιο είναι
-
Καλό μεσημέρι στα παιδιά αποφάσισα να παρατήσω την προσπάθεια για 1.9e - 3e σε ένα lnb δοκίμασα με slim και inverto ultra black αποφάσισα να κεντραρω 3e επειδή είναι κ hotbird το άλλο λήψη για πρώτη φορά rascom 3e.
-
Σε ποιο πιατο τον εβαλες;
-
Στο 2.40 παράκεντρα ... φαίνεται περίπου να καταλήγω τι θα βάλω εδώ
Γιατί μάλλον το 1.20 θα το βάλω σταθερό στην θέση του wave frontier t90 με βάση 5 lnb
-
καλημέρα στις 9ε δεν εχει κανείς να δώσει μια ενημέρωση για τα multistream?
-
Περιμένω τις επόμενες ημέρες lnb να δοκιμάσω πάλι στις 9e στο 2.40 αν και είμαι πολύ νότια.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Έψαχνα ένα BCC HD, και το μόνο που έχω είναι στον Hellas sat 12242 H 13381 78 Strength 72 quality. Μόνο που δεν το κόβω για hd, και ότι άλλο έχω είναι sd. Ξέρετε κανένα άλλο στους 13e, 16e και 19.2?
Με έτρωγε ο κολος να δω τα πολιτικά περί Αμερικής.... χαοοχοα
Edit: βρήκα στον astra! 11219 V 22000 80% strength 68% quality παρακεντρα. Κα με καλύτερη εικόνα.
-
-
καλημέρα στις 9ε δεν εχει κανείς να δώσει μια ενημέρωση για τα multistream?
Απο εμένα θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι το ΣΚ που θα έχω χρονο να βάλω το νέο μοτέρ
-
Καλησπέρα σε όλους!
Έψαχνα ένα BCC HD, και το μόνο που έχω είναι στον Hellas sat 12242 H 13381 78 Strength 72 quality. Μόνο που δεν το κόβω για hd, και ότι άλλο έχω είναι sd. Ξέρετε κανένα άλλο στους 13e, 16e και 19.2?
Με έτρωγε ο κολος να δω τα πολιτικά περί Αμερικής.... χαοοχοα
Edit: βρήκα στον astra! 11219 V 22000 80% strength 68% quality παρακεντρα. Κα με καλύτερη εικόνα.
Στον Hellas sat βγαίνει 720x576
Στον Astra 1 βγαίνει 1920x1080
-
με 1,20 Αθήνα σημα 70¨% αλλ'α οχι σταθερο ανεβοκατεβαίνει 50-70% οπότε κάνει σπασίματα η εικόνα κ δεν βλέπω τίποτε
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!