Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,321 times. The last Post () by chicken101.

• Καλημέρα στα παιδιά μια ενημέρωση για όσους έχουν wave frontier T90 ξεκάθαρα πολύ

δυνατοί αν βάλεις κέντρο hellas sat 39e - οι sats 42, 46, 52 (Νότια ανατολική Ελλάδα).

Επίσης φαίνεται στις 4w ότι ο Dror 1 έχει αρκετά δυνατότερο σήμα σε σχέση με τον Amos.

• hatters1976 στον 21.5e έχεις λήψη στα παρακάτω feeds;

11675 v 2915 και 11528 Η 4582

Αν κάποιος άλλος έχει στόχευση στον 21.5 ας αναφέρει

Γεια σας! Από Αθήνα με emme esse 115cm η 11675 v 2915 έρχεται με σήμα 11.8dB. Στην άλλη δεν έχω σήμα.

• Στην δευτερη φώτο το πιάτο πισω που ειναι καθετο στό έδαφος ποιον δορυφορο κάνεις λήψη???

• Δεν είναι δικό μου πιάτο. Ίσως και helas sat, γιατί κάπου από εκεί πέφτει, με βάσει το πιάτο που μου.

1 πάνω 2 κάτω στα σίδερα έχω.

• Ισως είναι Hellas sat αλλά η ανύψωση είναι λάθος άρα παίζει να είναι στον αέρα

Θα την επερνα αν δεν ήξερε ότι δεν χρησιμοποιείται.... μέτρησα τα πιάτα στην ταράτσα και βγενουν ίσα με τα διαμερίσματα.

• Πρεπει να παθανε λαστιχο...στην διαδρομη!! :smiling face with sunglasses: :smiling face with sunglasses:

Για κυπριακα ακουμε απο τον Οκτωμβη και φτασαμε Φλεβαρη και τιποτα.

Μαλλον και τ αδερφια μας οι Κυπριοι μας ξεπερασαν ...στην κωλυσιεργεια!!!

Καλησπερα !

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!