Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,405 times. The last Post () by chicken101.

• Καλημέρα στα παιδιά μια ενημέρωση για όσους έχουν wave frontier T90 ξεκάθαρα πολύ

δυνατοί αν βάλεις κέντρο hellas sat 39e - οι sats 42, 46, 52 (Νότια ανατολική Ελλάδα).

Επίσης φαίνεται στις 4w ότι ο Dror 1 έχει αρκετά δυνατότερο σήμα σε σχέση με τον Amos.

• hatters1976 στον 21.5e έχεις λήψη στα παρακάτω feeds;

11675 v 2915 και 11528 Η 4582

Αν κάποιος άλλος έχει στόχευση στον 21.5 ας αναφέρει

Γεια σας! Από Αθήνα με emme esse 115cm η 11675 v 2915 έρχεται με σήμα 11.8dB. Στην άλλη δεν έχω σήμα.

• Johnathens

Χθες έκανα blindscan στις 4οW και κατέβασα τα ισραηλινά αθλητικά, που είναι στον dror1 "φωτίζονται" με σερβιτόρο.

Αθήνα, πάνω από 10db με gibertini OP 125L

Να φανταστώ έχεις και την Ουκρανική δέσμη

• Στην δευτερη φώτο το πιάτο πισω που ειναι καθετο στό έδαφος ποιον δορυφορο κάνεις λήψη???

• Δεν είναι δικό μου πιάτο. Ίσως και helas sat, γιατί κάπου από εκεί πέφτει, με βάσει το πιάτο που μου.

1 πάνω 2 κάτω στα σίδερα έχω.

• Ισως είναι Hellas sat αλλά η ανύψωση είναι λάθος άρα παίζει να είναι στον αέρα

Θα την επερνα αν δεν ήξερε ότι δεν χρησιμοποιείται.... μέτρησα τα πιάτα στην ταράτσα και βγενουν ίσα με τα διαμερίσματα.

• Πρεπει να παθανε λαστιχο...στην διαδρομη!! :smiling face with sunglasses: :smiling face with sunglasses:

Για κυπριακα ακουμε απο τον Οκτωμβη και φτασαμε Φλεβαρη και τιποτα.

Μαλλον και τ αδερφια μας οι Κυπριοι μας ξεπερασαν ...στην κωλυσιεργεια!!!

Καλησπερα !

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!