East - West beams europe
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 321,676 times. The last Post () by chicken101.
-
-
Καλημέρα στα παιδιά έχω δεξιά και αριστερά επεκτάσεις στο 2.40 και χτες πήγα το lnb τέρμα στην επέκταση.
Πιάνω 7w εσείς τι εικόνα έχετε εκεί στην Αθήνα τους πιάνετε και τους 3 στις 7w ?
Από Αθήνα με λιακάδα, gibertini 125, edision os mio+ 4K, lnb inverto black ultra.
-
0% σε όλες. Πάμε καλά :)
-
-
Καλημέρα στα παιδιά έχω δεξιά και αριστερά επεκτάσεις στο 2.40 και χτες πήγα το lnb τέρμα στην επέκταση.
Πιάνω 7w εσείς τι εικόνα έχετε εκεί στην Αθήνα τους πιάνετε και τους 3 στις 7w ?
Από Αθήνα με λιακάδα, gibertini 125, edision os mio+ 4K, lnb inverto black ultra.
Μόνο την 12015 έχω στα 10,5
Με 120αρι και inverto premium
Τα οποία είναι τιγκα στην λάσπη γιατί δεν έχω χρόνο να ανέβω να τα καθαρίσω
-
of-topic ερώτηση: ασχολήτε κάνεις με meshtastic ? έχει ψάχτει? είναι off-grid, decentralized mesh δύκτιο.
μπήκα στο ελληνικό community κλπ πρόσφατα παράγγειλα συσκευή.
-
of-topic ερώτηση: ασχολήτε κάνεις με meshtastic ? έχει ψάχτει? είναι off-grid, decentralized mesh δύκτιο.
μπήκα στο ελληνικό community κλπ πρόσφατα παράγγειλα συσκευή.
Έχω ένα φιλαράκι που έχει στήσει ένα ας πούμε σύστημα στο Παγκράτι
Αν έχεις καμία απορία στείλε μου pm να του την μεταφέρω
-
Τι ειναι αυτο βρε παιδια;
-
Αν έχεις καμία απορία στείλε μου pm να του την μεταφέρω
Μπήκα στο telegram group το ελληνικό μου έλυσαν απορίες! αλλά θα στείλω αμα είναι.
Τι ειναι αυτο βρε παιδια;
είναι για αποστολή κειμενικών μηνυμάτων μεταξύ συσκευών Meshtastic, χωρίς ανάγκη για σύνδεση στο διαδίκτυο. Μια συσκευή(mesh) συνδέετε μέσω bleutooth στο κινητό και στέλνεις μηνύματα. θέλει διάβασμα.
Στην Κρήτη έχουν δίκτυο μεγάλο απο οτι κατάλαβα.
Διάβασε εδώ
-
Ουσιαστικά είναι σαν τους ασύρματους vhf/uhf αλλά αντί για φωνή στέλνεις μηνύματα γραπτά σε συχνότητα εκπομπής κάπου στα 800 mhz
-
Ουσιαστικά είναι σαν τους ασύρματους vhf/uhf αλλά αντί για φωνή στέλνεις μηνύματα γραπτά σε συχνότητα εκπομπής κάπου στα 800 mhz
868 mhz συγκεκριμένα, το οποίο δεν χρειάζεται αδεία η κάτι τέτοιο. άμα πέσει το δίκτυο, με το mesh πχ θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα. φυσικά προϋποθέτει κάποιο πράγματα όπως hops(maximum 7, recommended 3-4), απόσταση, κόμβοι κοντά κλπ.
Με βασική γνώση φαίνεται οτι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει απλή χρήση.
-
Θεσσαλονίκη με λιακάδα mabo 1,80 offset+ edision os mio 4k+
-
Καλησπέρα σας, σύντροφοι...
Μια που γίνεται συχνά, συζήτηση περί
EutelSat 7B/7C (7° Ανατ.), θέλω κάποιος από 'σας,
να μου αναφέρει 4 δυνατές συχνότητες τουλάχιστον,
μη feeds και τρείς -τουλάχιστον- δυνατές
feeds (που βγαίνουν συχνά),
από ξεχωριστές ζώνες, π.χ.
10700-11750, 11800/12750 GHz!
Αυτό αφορά για κάτοπτρο λήψης 1,1μ,
στην Έδεσσα.
Κάποτε είχα "full" σήμα και μάλιστα,
λάμβανα άνετα τις περισσότερες ευκαιριακές
συχνότητες!
Την προηγούμενη Κυριακή, έπιασα
-όχι πολύ καλά- κάποιες συχνότητες, με τα Ιρανικά!
Πέρα από την αναφορά που ζητάω,
θέλω να μου απαντήσετε, μήπως ο δορυφόρος,
έχει ατονίσει -λόγω παλαιότητας, ίσως- στο σήμα; -
10721 H 22000 3/4
Η πιο δυνατή με διαφορά, εμένα από Αθήνα 16db...
τα feeds έχουν πέσει πολύ και σε εμένα
-
15,1db σε εμένα αλλά δεν έχω σωστό κεντραρισμα
Χάνω σίγουρα 1,5 db
-
Αν όντως παίζει μεταφορά απο 7Β σε 7C θα πρέπει να μελετήσετε τις δέσμες ως προς τις περιοχές σας.
Πχ. η δεύτερη σημαντικά πιο ισχυρή εδώ κάτω πάνω απο 19 db 11285v 30000, 11410v 30000
-
Πω ρε μην λετε τετοια και δεν εχω καμμια διαθεση να διορθώνω το συγκεκριμενο κάτοπτρο.
-
Καλησπέρα, παλικάρια!!!
Μήπως ξέρει κανείς σας,
σε ποιον δορυφόρο και
συχνότητα, μεταδίδει ευκαιριακά (feeds),
ο αγώνας ποδοσφαίρου,
"ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η.";
-
-
Σ' ευχαριστώ, αδερφέ, αλλά προτιμώ
ευκαιριακές, αναμεταδώσεις!!!
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!