Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,573 replies in this Thread which was already clicked 323,811 times. The last Post () by georgitsa.

• Amazon de. 31,00 με μεταφορικα οι τιμες ειναι καλες τα μεταφορικά είναι for the festivals

Αλγερία κλπ είναι καλά αν χρειάζεσαι πιο δύσκολα όπως πχ. inverto flange lnb + inverto feedhorn

• Έχει μουντιάλ σε 2 εβδομάδες

Ευτυχώς έχει όλα τα ματς η ΕΡΤ

Για feeds οι ελπίδες είναι μηδενικές

Εκτός από κανένα backup link στον 7east

• καλησπέρα στα παιδιά προσπάθησα αφού έβαλα την βάση απόσταση απο τοίχο 1μ

στην συνέχεια να βάλω το μοτέκ και μετά το 1.20 αλλά είναι πάρα πολύ βαρύ το μοτέκ

ή δεν αντέχει η βάση πείτε το όπως θέλετε ... τα μοτεκ ειναι το ιδιο βάρος όλα?

ξέρει κάποιος ? αυτό που έχω εγώ είναι σλοβενίας και αρκετά βαρύ και χωρίς κουμπιά πίσω να κουνάς east - west

• καλησπέρα στα παιδιά προσπάθησα αφού έβαλα την βάση απόσταση απο τοίχο 1μ

στην συνέχεια να βάλω το μοτέκ και μετά το 1.20 αλλά είναι πάρα πολύ βαρύ το μοτέκ

ή δεν αντέχει η βάση πείτε το όπως θέλετε ... τα μοτεκ ειναι το ιδιο βάρος όλα?

ξέρει κάποιος ? αυτό που έχω εγώ είναι σλοβενίας και αρκετά βαρύ και χωρίς κουμπιά πίσω να κουνάς east - west

Τί υλικό είναι, το κάτοπτρο;
    Αν δεν είναι αλουμινίου (που είναι πιό ελαφρύ),
    ίσως αυτός να είναι ο λόγος, που ζορίζεται
    το μοτέρ!

Ακόμη καί αλουμινίου αν είναι,
    αν η ελάχιστη διάμετρος, είναι
    πάνω από 1,10μ. τότε πάλι θα ζορίζεται!

Και αναφέρω ως "ελάχιστη διάμετρο",
    επειδή τα
    "Off-Set" κάτοπτρα,
    έχουν
    αβγοειδές, σχήμα!

Όχι όπως τα υπόλοιπα είδη κατόπτρων,
    (ατσάλι ή σιδήρου)!
    Εξάλλου, το αναφέρει καί στην συσκευασία του μοτέρ!

Αν είναι με πλαστικά γρανάζια, η μέγιστη διάμετρος
    για πιό ασφαλής χρήση, είναι στο 1 με 1,05μ,
    ενώ στα μεταλλικά γρανάζια, στο 1,20μ!
    Δεν πιστεύω στο 1,40μ. που διαβάζω,
    καθώς, είχα ένα μοτέρ της Motek,
    σε κάτοπτρο αλουμινίου, με μέγιστη διάμετρο το 1,10μ.
    και πάλι ζοριζότανε το μοτέρ!

Και φυσικά, βάζω πάντα
    καί τον παράγοντα άνεμο!

Φυσικά, δούλεψε για 10 χρόνια, το σύστημα!

• Καλημέρα στα παιδιά προς το παρόν παρήγγειλα μια βαση διπλής ενίσχυσης μακάρι να έρθει

Γιατί σε προηγούμενη παραγγελία δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο αποστολής.

Πιστεύω να είναι εντάξει με αυτήν το 1.20 γιατί με την μονή κάθεται αλλά κουνιέται στο τέλος της.

Και αυτό χωρίς να είναι πάνω το disecq moteck.

Θα δούμε έχω εδώ διαθέσιμο και gilbertini 1m και ίσως κάνω τράμπα με το 1.20 ως προς το disecq moteck.

Όλη η ιστορία ξεκίνησε για τους 23,5 και 26 που εδώ θέλουν 1.20 ίσως τελικά συμβιβαστώ στο 1μ

Και ας έχω εκεί πχ. 9.5 db σε δύσκολες συχνότητες.

• hatters1976, πιστεύω ούτε αυτή κάνει. Είναι μακριά αλλά θα ζορίζεται όταν στρέφεις το πιάτο δεξιά ή αριστερά. Με λίγο αέρα θα ξηλωθεί.

Χρειάζεσαι μια βάση με τρίποδο για να αντέχει το βάρος στα άκρα.

Μπορείς να δοκιμάσεις την ειδική βάση για Toroidal T-90 εκτός και αν είναι κοντή και βρίσκει το πιάτο στον τοίχο (δεν το νομίζω).

Έχει διάμετρο σωλήνα 60mm όσο έχει η δική μου βάση δαπέδου που δέχεται πιάτο 1.25cm.

2.jpg

• Το έχω εγκαταστήσει εγώ στον Edision osmio+ και στον Octagon sf8008. Όλα δουλεύουν περίφημα συμπεριλαμβανομένων και των σερβιτόρων.

Στον osmio+ έχω ένα θεματάκι με το SimplySports το οποίο όμως δουλεύει κανονικά στον sf8008. Μάλλον δεν κάθισε καλά.

Τα IPTV κανάλια, που χρησιμοποιούν το "streamlink"
    ("http://127.0.0.1:8088/..." ή "http://localhost:8088/"...)
    και προέρχονται, από τα YouTube, Twitch καί Dailymotion,
    λειτουργούν κανονικά ή πάλι χρειάζεται
    να "παρέμβω" (να εγκαταστήσω π.χ. το "StremlinkWrapper");

δεν λειτουργούν έτσι πλέον

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!