Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 1,629 replies in this Thread which was already clicked 226,109 times. The last Post () by magos21.

  • Εδώ συζητάτε για Ρωσίδες και Τουρκάλες και σας πείραξε η εγκατάσταση για τον Hellas sat.


    Συζηταμε για Ρωσσίδες και Τουρκάλες διότι ειδες πολλους σερβερ να δίνουν 9Ε discovery? Oσον αφορά για την εγκατάστaση hellas sat ιδου τα αποτελέσματα, αρχισε σπάει καρύδια η κατάσταση και την μυριστηκα απο πριν τη δουλεια. Αντι να ευχαριστει που βρέθηκε εναλλακτικη και βλέπει δωρεαν κανάλια παιζει με τα 1-2db της ΕΡΤ. Αχχχχ john moore που θέλετε μερικοί

  • Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι Ρωσίδες, ούτε οι Τουρκάλες. Οπότε ναι. Καλύτερη η συζήτηση περί στόχευσης του Hellas Sat.

  • Αλλά και κάτι τελευταίο. Ο τίτλος του θέματος αναφέρεται σε digea και ερτ και οχι σε σερβιτόρους.

    Σε παρακαλώ εγω δεν ανέφερα επι του παρόντος θέματος σερβιτόρους εσυ το άρχισες.

  • Συζηταμε για Ρωσσίδες και Τουρκάλες διότι ειδες πολλους σερβερ να δίνουν 9Ε discovery?


    Αυτό δεν το έγραψα εγώ.

    Οπως και να έχει δεν είναι δική μου δουλειά για το τι γράφετε εδώ.

    Edited once, last by IsN0G00d ().

  • Ακου μάγκα μη το παιζεις εξυπνάκιας. Απάντησα απλα στην εξυπνάδα που εσύ μου πεταξες και εσυ ξεκίνησες. Σε αλλο θεμα μιλουσαμε για τουρκαλες και ρωσσιδες εσυ το αναφερες εδω

  • Εδώ συζητάτε για Ρωσίδες και Τουρκάλες και σας πείραξε η εγκατάσταση για τον Hellas sat.

    Επι του παρόντος θέματος δεν αναφέρθηκε τίποτα για σερβιτόρους, Εσυ το προτοανάφερες και εγω απλα σου απάντησα

  • Οκ. Δεν έχω διάθεση για καβγά. Αλλά σε κάθε θέμα σε αυτό αναφέρεστε γι' αυτό δεν ξανά συμμετάσχω.

    Διάθεση για καυγά ναι μεν δεν έχεις αλλα απο την άλλη επιμένεις οτι επι του παρόντος θέματος μιλάμε για σερβιτορους τι στιγμη που εσυ ο ίδιος το ξεκινησες. Και για να κλείσουμε το θέμα επειδη μου το παίζεις εξυπνάκιας, η συζητηση γινεται στο θέμα "Κανάλια Ελληνικου Ενδιαφέροντος" θα μου πεις τώρα τι σχέση εχουν τα discovery επι του θέματος.Εχουν διοτι πιστευω να γνωρίζεις παίζουν Ελληνικους υποτιτλους. καποτε τα βλέπαμε για πολλα χρονια μέσο powervu δωρεάν και εδω και αρκετους μήνες πηγαν σε viaccess με πολύ σπάνιες κάρτες για κοινή θέαση. Εσενα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει και δικαίωμα σου αλλα είναι μερικοί που ενδιαφέρονται να τα βλέπουν. Οποτε στα πλαισια των κανόνων του φόρουμ εφόσον βρήκα κάτι σταθερό ως προς την θέαση αυτων των καναλιών καλο θα ηταν να το μοιραστώ με οποιον ενδιαφέρετε αυτη την πληροφορία. Αυτο ειναι στην τελικη και το νοημα των φορουμ ανταλλαγες αποψεων , προτάσεις, λυσεις.

  • Καλησπέρα! Να ρωτήσω εγώ κάτι αν ξέρει κάποιος, έχω μια τηλεόραση Sony smart με δορυφορικό δέκτη, μπορώ με κάποιο τρόπο να ξεκλειδώσει τα κανάλια (digea -ert)

  • εγω θα ειμαι πιο διαλλακτικος...


    αν ευθυγραμιστει ο Διας... :smiling face:


    υπαρχουν απο παλια καποιες μοντουλες (diablo , t-rex, ισως και καμια matrix) που υποστηριζουν biss, που εαν εισαι τυχερος και μπορουν να συνεργαστουν με την τηλεοραση σου (γιατι με πολλες συσκευες -δεν), και εαν καταφερεις να τους περασεις χειροκινητα τα απαραιτητα (που επισης ισως και να χρειαζεται cas interface η trex loader card κλπ) , τοτε θα σου ανοιξουν τα sd digea (επειδη ειναι τα μοναδικα που εκπεμπουν κρυπτογραφιση)


    οποτε, θα παμε στην προηγουμενη απαντηση, οτι ισως και να... αλλα μαλλον αστο...

  • αυτο ειναι ενα ακομα ακομα biss cam , με οτι συνεπαγεται ... σε θεμα συμβατοτητας κλπ... (και φυσικα μαλλον δε θα λυσει και αυτο το θεμα με το encryption flag).


    αυτο που δεν εχω διαβασει/δει πουθενα, ειναι σε tv smart android , και με oscam-emu εαν γινεται κατι τις...

  • Crypto cam module biss ειναι απο Ουκρανία και τις εβγαλαν για τις 4.8Ε Γενικά ειναι ενα μεγάλο ρίσκο αυτες οι modules, Απο θέμα συμβατηκότητας με την συσκευή και την ανοησια που έχουν τα δικά μας κανάλια με flag. Προσωπικα πριν πολλα χρόνια ειχα βάλει μια "PROCAM" biss αλλα μετά με το flag οσο και αν προσπάθησα τίποτα.

    Ειμαι της αποψης μην ασχοληθούμε κάν με το είδος.Μονο οσοι έχουν android tv σε smart tv εκει διαβάζω διάφορες πετυχημένες πατέντες.

  • και μια και με εφερε ο δρομος... (και ειχαμε και την συζητηση...


    νομιζα οτι ηταν πιατο cosmote, αλλα τελικα ηταν ενα ikusi 65cm





Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!