Posts by george man.

    Αλλαξε σαϊτ από οτι έμαθα. Αλλά μιας και δεν με ενδιαφέρει πλέον δεν τον ρώτησα πιο ειναι το καινούριο.

    Μπορουμε να μαθουμε ποιο ειναι το νεο σαιτ.

    Όλα εντάξει, κατέβασα τα αρχεία και δουλεύουν,σε ευχαριστώ φίλε μου,γιατί με τα zip δεν έκανα τίποτα,τα άνοιγα και όταν πήγενα να τα περάσω στους δέκτες μου έβγαζε μήνυμα ότι το αρχείο δεν ταιριάζει και ότι ο δέκτης θα καταστραφεί,και πάλι σε ευχαριστώ!!

    Μ/


    Εδώ είναι το firmware των δορυφορικών δεκτών commander.

    ,

    Παιδιά να ζητήσω συγγνώμη αλλά με το παραπάνω αρχείο δεν μπορώ να κάνω κάτι σήμερα γιατί ο δέκτης βρίσκεται στο σπίτι της μητέρας μου στο χωριό όπου έχει δύο δέκτες τον 8300 και τον 8500, εγώ έχω στο σπίτι μου τον 1000 αν υπάρχει διαθέσιμο το αρχείο για αυτόν,και πάλι συγνώμη!!

    καλησπέρα στους φίλους


    Ανέβασα το αρχείο αναβάθμισης για τον commander 9500HD το αποσυμπίεσα αλλά όταν πήγα να το εγκαταστήσω στον δέκτη βγήκε μηνυμα

    ότι το αρχείο δεν είναι σωστό και ότι θα καταστραφή ο δέκτης.

    Έχεται υπόψιν σας τι μπορεί να συμβαίνει;

    το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω!!

    Καλησπέρα! Να ρωτήσω εγώ κάτι αν ξέρει κάποιος, έχω μια τηλεόραση Sony smart με δορυφορικό δέκτη, μπορώ με κάποιο τρόπο να ξεκλειδώσει τα κανάλια (digea -ert)

    καλησπέρα , κατέβασα τα zip -1000 - 8300 και 8500 όμως έχω πρόβλημα με τα αρχεία, δεν μπορώ να τα κάνω εξαγωγή. Τι μπορεί να συμβαίνει?

    george man.

    Μην γράφεις με κεφαλαία !!!

    Για το θέμα του φίλου πιο πάνω μπορεί να έχει κλείσει το μενού για τον keyeditor αν έχει πληκτρολογήσει 0000 ή έχει κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

    Συγνώμη για τα κεφαλαία έχεις δίκιο!!!!

    Έψαξα όλες τις επιλογές σε όλο το μενού και ό,τι άλλο υπάρχει εκτός μενού. Τίποτα. Έβαλα ραδιόφωνο :grinning squinting face: . Το ξεχνάω τέλος θα το συνδέσω σε pc να τρέξει το πρόγραμμα. Τι κωμικό κι αυτό να πιάνει trt κι ό, τι άλλο εκτός από Ελληνικά εντός συνόρων! :nerd face:

    ΣΤΟΝ

    Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες για τον edision αλλά ούτε το κόκκινο αλλά και κανένα άλλο κουμπί του πληκτρολογίου του commander που έχω δεν εμφανίζει την καρτέλα με τα biss :zipper mouth face:

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ COMANDER ΠΑΣ ΜΕΝΟΥ -ΓΛΩΣΣΑ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

    ΣΕ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΟΛΑ ΟΚ!!