Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 2,001 replies in this Thread which was already clicked 373,683 times. The last Post () by georgitsa.

• δεν ηταν μηνυμα αλλα ποστ σε νημα

οταν τον ειχα τοτε με αυτο τον τροπο εβαζα κλειδια , αν εχει αλλαξει κατι τωρα στον τροπο dntknw.gif

Διαβασε ποστ #4 σε αυτο το νημα

https://www.sat-soft.net/forum/viewtopic.php?p=5552#p5552

Ναι το ειχα διαβασει.Στο key editor ομως δεν εχει επιλογη για κλειδια biss ,σου στελνω και μια φωτογραφία να καταλαβεις τι εννοω .

• Πωωω pingulux plus για την εποχή του καλός δέκτης. αλλα απο το 2018 τον άλλαξα και τα έχω ξεχάσει. Το μόνο που θυμάμαι ειναι τα άνοιγα με mcas γιατί έχει πάντρεμα με την συχνότητα.

• οχι τα παρατησα με ζαλισε θελει να θυμηθω λιγο

Μετα απο πανω απο ενα μηνα ερευνα σε πολλα φόρουμ πριν λιγο το βρηκα.

Πηγαίνουμε σε ενα κανάλι οπως την ερτ 3 hd στις 39 που ειναι κλειστό.

Πατάμε μια φορά το κουμπί μενού και μετά τον κωδικό 9999.

Εμφανίζεται το μενού που βλέπεται εισάγουμε συχνότητα ακριβώς όπως φαίνεται στο κανάλι καθώς και αριθμό service που τον βλέπουμε καθώς πατάμε πάνω στο κλειδωμένο κανάλι 2 φορές το info και το κόκκινο κουμπι.

Μπορούμε να μην ψάχνουμε τον αριθμό service και κάτω απο το κλειδί να διαλέξουμε το κανάλι που προσθέσαμε το κλειδί και προσθέτει αυτόματα τον αριθμό service.

Αμέσως ανοίγει το κανάλι και μας δείχνει ολες τις πληροφορίες του ,όσο ηταν κλειδωμένο δεν τις έδειχνε.

Αυτές οι ρυθμίσεις ειναι για τον pingulux plus.

• 3 χρόνια ειχα το συγκεκριμένο εργαλείο χρηστο, το χάρηκα πολύ για εκεινη την εποχή, αλλα σιγα σιγα η τεχνολογια, και οι απαιτήσεις προχωρουσαν αναγκαστηκα

να πάω σε enigma 2.

Aποψη μου για κάποιον που θέλει να βλέπει Ελληνικα απο Hellas sat ειναι αξιοπρεπές

• για digea ισχυουν αυτα που εχει οκ ειδα σε ολα φως με mcas οχι παει παλι αποθηκη ειναι πολυ αργος ο γεροντας

Καλησπερα.

ποια ειναι τα βήματα με mcas αν μπορεις να μου πεις .

• με mcas το λεω φιλε μ δε μπορεσα να δω αστο οπως το λες παιζει ερτ και digea

Καταλαβα.

μήπως γνωρίζεις πως μπορούμε να βάλουμε την λίστα δορυφορων με σειρά; Απο το μενού του προσθέτω η αφαιρώ δορυφορους αλλα δεν μπορώ να.τους βαλω στη σειρά, ουτε να προσθεσω δορυφορο με την ακριβης θεση του.Πρεπει να μετακινω το πιατο μεχρι να βρει σημα σε δορυφορο που τον προσθετω και δεν υπαρχει στην λιστα.Ειδα το πρόγραμμα setedit αλλα νομιζω ειναι με πληρωμή.

Με το dcc και με την ip του δεκτη δεν εχει να παραμετροποιησεις τις ρυθμίσεις του δεκτη.

Καταλαβα.

μήπως γνωρίζεις πως μπορούμε να βάλουμε την λίστα δορυφορων με σειρά; Απο το μενού του προσθέτω η αφαιρώ δορυφορους αλλα δεν μπορώ να.τους βαλω στη σειρά, ουτε να προσθεσω δορυφορο με την ακριβης θεση του.Πρεπει να μετακινω το πιατο μεχρι να βρει σημα σε δορυφορο που τον προσθετω και δεν υπαρχει στην λιστα.Ειδα το πρόγραμμα setedit αλλα νομιζω ειναι με πληρωμή.

Με το dcc και με την ip του δεκτη δεν εχει να παραμετροποιησεις τις ρυθμίσεις του δεκτη.

Mε σκοπο τι να κερδισεις με αυτό? ποσους δορυφόρους έχεις?

Καταλαβα.

Mε σκοπο τι να κερδισεις με αυτό? ποσους δορυφόρους έχεις?

Εχω καπου 20 δορυφόρους με.κινητο πιατο 1.10 μοτερ diseqc.

Ο pingulux plus αφήνει απο το μενού του να μετακινήσεις δορυφορο η να του αλλάξεις την θέση του πιάτου απο το τηλεκοντρόλ.

Αν μπορέσω με ενα προγραμμα να μπω στις ρυθμίσεις των δορυφορων θα βαλω στους νέους δορυφορους που θέλω να πιασω κατευθείαν την θέση τους και δεν θα προσπαθω με το χειριστήριο.

• Ακου Ιορδάνη, γνώσεις δεν έχεις, επίσης έχεις ένα δέκτη παππού, τέλος ο δέκτης έχει κάπως ιδιορυθμο λογισμικό, οπότε μην σκαλίζεις πολλά πράγματα, μην έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Και δεν νομίζω με αυτό να μπορείς να δείς και τίποτα ιδιαιτερο στους δορυφόρους.

• Ακου Ιορδάνη, γνώσεις δεν έχεις, επίσης έχεις ένα δέκτη παππού, τέλος ο δέκτης έχει κάπως ιδιορυθμο λογισμικό, οπότε μην σκαλίζεις πολλά πράγματα, μην έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Και δεν νομίζω με αυτό να μπορείς να δείς και τίποτα ιδιαιτερο στους δορυφόρους.

Το ξερω οτι ο δεκτης ειναι παλιος αλλα λειτουργει μια χαρα προς το παρον.

πιστευω το φορουμ εγινε για να ανταλλασουμε γνωμες και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.

Το να ρωταω συγκεκριμενα κατι καλυτερα ειναι οποιος γνωριζει να βοηθησει .

Ολοι καποτε δεν γνωριζαν και σιγα σιγα εμαθαν , απλα βλεπω οτι τα μελη που γνωριζουν περισσοτερα ειναι

αρνητικα προς αυτους που δεν γνωριζουν.

Το ξερω οτι υπαρχουν καλυτεροι δεκτες τωρα αλλα παντα αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας.

Επειδη εχω και μια τηλεοραση 4K προς τα παρον ειμαι καλυμμενος

• Φιλε εχουμε την διαθεση να σε βοηθήσουμε, αλλα ειναι τοσο παλιος δέκτης που χρειάζεται να πάμε στην βιβλιοθηκη της Αλεξάνδρειας για να θυμιθούμε, επίσης κοπηκε η τεχνική υποστήριξη οποτε και να θέλαμε μην περιμενεις πολλα. απλα τα βασικά.

• φιλε μου με το σπαρκ δε θα βγαλεις ακρη γυρνα το σε ε2 θα βγαλεις πιο ευκολα λυσεις σε ολα θα κατσω να φτιαξω ενα για τον ``παππου``

• φιλε μου με το σπαρκ δε θα βγαλεις ακρη γυρνα το σε ε2 θα βγαλεις πιο ευκολα λυσεις σε ολα θα κατσω να φτιαξω ενα για τον ``παππου``

Καλησπερα. Το αλλαξα σε enigma πατωντας το οκ και ανοιγμα του διακοπτη αλλά ο δεκτης κανει boot εδω και δεκα λεπτα πολυ αργει σαν να κολλησε .το άλλαξα σε spark μην τυχόν δεν ανοίγει καθόλου.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!