pozdrav za sve
imam jedno pitanje imam resiver vuslo 4k iu njemu image openblackhole 4.1
dali neko zna dali radi cccam u njemu i kako konfigurirati
ima na yutube nije tesko ako neznas mogu ti pomoc
pozdrav za sve
imam jedno pitanje imam resiver vuslo 4k iu njemu image openblackhole 4.1
dali neko zna dali radi cccam u njemu i kako konfigurirati
ima na yutube nije tesko ako neznas mogu ti pomoc
Da malo oživim temu, tek sam otkrio ovaj forum. Novi sam u svijetu satelitske tv pa me zanima, ako kupim dreambox, ima li nade da bih negjde uspio naći free cccam list s arenama?
da mozes ima free ako ti treba pomoc tusam
Moze li se sta gledati na obicni VU +Zero Enigma2 ,stari resiver nekoliko godina ??
sve kao i na ostalim enigma 2 hd resiverima
Pozdrav
Postovanje svima, dali mi neko moze reci na Amiko 8265+, moze ubaciti E2 image? Hvala.
nemože enigma2 ali može njegov sw ima na forumu skinuti Amiko_HD8265_1.5.84_emu
-- Unos software i liste kanala u amiko putem USB--
Ukoliko zelite ubaciti software a da vam ostane:lista kanala,kljucevi,cs linije itd postupak je sljedeci:
1.Na daljinskom tipku menu,pa sistem
2.Zatim upgrade by USB
3.Zatim pod upgrade file odaberete software koji ste vec skinuli i ubacili u USB.
4.Pod opcijom NACIN NADOGRADNJE odaberite main code..
5.I na kraju opcija kreni.
Na ovaj nacin ste ubacili samo software,a lista kanala,kljucevi,cs linije itd.ce ostati netaknuti.
No ukoliko zelite cijeli software postupak je isti samo kod opcije nacin nadogradnje odaberite opciju allcode+bootloader
a ukoliko zelite ubaciti samo listu kanala onda odaberete opciju kod nacina nadogradnje user DB..
-- Unos C ili N linije "hsdata.cfg" fajl u Amiko putem USB --
1. prije svega trebate download "hsdata.cfg" fajl i raspakirati na USB stick.
2. Pritisnuti "MENU"
3. Izabrati "INTERNET"
4. Izabrati "NET CLIENT CONFIG"
5. Pritisnuti gumb "FIND"ispod F1 kao na slici
6. Resiver ce se potom restartovati i vase C ili N linije ce biti unesene u resiver
Postoji setting editor za ovaj prijemnik?
Imas za listu kanala AmikoHD_ChannelEditor za ostalo samo preko prijemnika
U Amiko 8265+, postoji opcija da se ubaci lista od E2, dali neko zna na koj nacin?
Svima lijep pozdrav od mene.
Pozdrav svima.
Pozdrav ekipa ima li nas :)
Treba mi koji url za skeniranje mac adresa sa domacim kanalima moze i pp ako neko ima koju našu sto bi se reklo.
Javi mi se dacu ti link .-----
Javi mi se dacu ti link .-----
Pozdrav, "sonson" dali bi hte poslati meni na mail . Hvala unapred.
Srecne praznike zelim.
Pozdrav svima
Moze li pomoć oko odabira servera za c*. Koristio sam tri godine mars, pa mi dosadilo i vraćam se enigmi. Pojma nemam što je dobro :(
Quotejel hoces dobar server gledaces sve sto se moze gledati preko enigme
Vrlo malo gledam sat tv, isključivo live sport, zbog kvaliteta slike i engleskog komentatora. Tako da ne bih baš preskupo nešto, pošaljite ponudu.
Postovanje za sve Vas. Imam jedno pitanje dali neko zna gde mogu skinuti Dream player tv premium Apk?
Ili mozda neko od Vas ima bolji predlog, iz Dinobota, hteo mi da pratim kanale na mobilnom i android smart tv u, koju aplikaciju da koristim, u vitanju je staticka ip.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!