Προβλημα με streaming

There are 13 replies in this Thread which was already clicked 3,941 times. The last Post () by abcd89.

  • Καλησπέρα σε όλους. Εχω δοκιμάσει αρκετούς iptv servers και βλεπω οτι σε όλους εχω πολλά κολλήματα στο streaming. Γνωρίζει κάποιος φιλος να μου πει τί μπορεί να φταιει? Γενικα η συνδεση μου ειναι καλη. Το μόνο που βλεπω ειναι οτι εχω υψηλο ping, αλλά δεν ξερω αν παιζει ρολο για το streaming των καναλιών...

  • Παραβλέποντας το ζήτημα, του κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο σερβερας, με αυτό το γράφημα εμείς πρέπει να υποθέσουμε τι; Ότι δεν έχεις καλό ping;

    Ένας εύκολος τρόπος είναι μέσω pc (cmd-ping).

    Αλλά, ξέρεις που είναι ο σέρβερ; Άλλο Ελλάδα κι άλλο εξωτερικό. Γενικά σε αυτά τα ζητήματα, θεωρώ πως είναι η πηγή το πρόβλημα κι όχι ο χρήστης. Ειδάλλως υπηρεσίες τύπου Netflix θα είχαν κι αυτές θέματα, ενίοτε.

  • Αυτο που ρωτας κατι εδω μεσα και αμεσως σε ειρωνευονται, πραγματικα το συναντας μόνο σε ελληνογλωσσα φορουμ...

  • Ρε φίλε, πας καλά; Ποιος σε ειρωνεύτηκε;

    Εγω φταίω ο μαλακας που ασχολήθηκα.

    Ρε παιδί μου, γραμμή θες και πετάς αδειανά για να πιάσεις γεμάτα; Έκλεισαν Κύπριοι και Βούλγαροι και βγήκατε από τα λαγούμια σας και ψάχνετε λύσεις;

    Αυτό έπρεπε να σου πω από την αρχή, για να μπούνε τα πράγματα σε μια βάση.

    Κι επειδή μας διαβάζει κόσμος......


    Το speedtest.net δεν είναι αξιόπιστο, βασικά μια μαλακια είναι. Ο σέρβερ του speedtest είναι στο Χ μέρος ενώ ο σερβιτόρος σε Ψ. Άλλη η ταχύτητα και η ταχύτητα απόκρισης στην Ελλάδα κι άλλο στο εξωτερικό. Το απλό ειναι να μπεις σε έναν υπολογιστή με Windows (κοινό λειτουργικό) και επιλέγεις "εκτέλεση" όπου γράφεις cmd, έπειτα σε περιβάλλον γραμμής εντολών γράφεις ping (κενό) και την σελίδα που θες ή αν θες συνεχόμενα test : ping - t (κενό) και την σελίδα (σταματάμε με το ctrl + c).


    Δεν το παίζω έξυπνος, γνώστης. Δεν ήξερα, έμαθα. Ότι ξέρω το μοιράζομαι.

  • Λοιπόν, θα το μετανιωσω που κάθομαι και απολογούμαι τώρα, αλλα:

    Δεν ειχα ποτέ μονιμη συνδρομή σε iptv. Ετυχε να τεσταρω 2-3 σερβερ απο περιεργεια και ειδα απλα οτι εχω ενα πρόβλημα με το streaming. Τωρα για ποιους Κυπριους και Βουλγαρους μου λες, δεν εχω ιδεα. Ακομα και σε νόμιμα free streams απο σταθμούς που εκπέμπουν μεσω ίντερνετ εχω το ιδιο πρόβλημα, γι'αυτο ρωτησα εδω μεσα, μηπως κάποιος γνωριζει να μου πει κατι πανω σε αυτό.

    Δεν χρειαζεται να εισαι αγενης για να δωσεις στους άλλους την γνώση σου. Δεν με ξέρεις κι απο χτες, ουτε ο κολλητός σου ειμαι για να μου "μιλας" ετσι. Ειμαι πάντα ευγενικος με ολους εδω μεσα και δεν εχω δωσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

    Παρ'όλα αυτα θα σε ευχαριστησω για τις λυσεις που μου εδωσες πανω στο θεμα και το ληγω εδω.

  • Μια χαρά είναι το speedtest φίλε μου, άμα βλέπεις ανεβασμένα ping εντός Ελλάδας σκέψου ότι προς τα έξω που ζητάς θα είναι χάλια.

    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που επηρεάζουν , πάροχος ( wind-vodafone τραγικές, με ενεργοποίηση fast path μπορεί να βρεις σωτηρία), ρουτερ, καλωδίωση σπίτι σου, power line που είναι της μόδας για σερφάρισμα και youtube καλά είναι , γενικά η γραμμή στο δέκτη σου πρέπει να είναι καθαρή για να βλέπεις σωστά.

  • Μια χαρά είναι το speedtest φίλε μου, άμα βλέπεις ανεβασμένα ping εντός Ελλάδας σκέψου ότι προς τα έξω που ζητάς θα είναι χάλια.

    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που επηρεάζουν , πάροχος ( wind-vodafone τραγικές, με ενεργοποίηση fast path μπορεί να βρεις σωτηρία), ρουτερ, καλωδίωση σπίτι σου, power line που είναι της μόδας για σερφάρισμα και youtube καλά είναι , γενικά η γραμμή στο δέκτη σου πρέπει να είναι καθαρή για να βλέπεις σωστά.

    Σε ευχαριστώ. Θα τα τσεκάρω ολα αυτά. Αν δεν κανω λάθος, το fast path ειναι για gamers, σωστά?

    Η Vodafone γενικα βλεπω οτι εχει προβλήματα...

  • Αν δεν κανω λάθος, το fast path ειναι για gamers, σωστά?

    Καθαρίζει την γραμμή σου προς τα έξω και πέφτει το ping, βοηθάει σε ότι είναι live όπως games, streaming, βιντεοκλήση κτλπ

    με ελαφρά πτώση της ταχύτητας download όμως, συνεπώς διαλέγεις που θες να δώσεις βαρύτητα, ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει περισσότερο


    είναι παρόμοιο με την Αρχή της Μηχανικής


    "Ότι κερδίζουμε σε δύναμη , το χάνουμε σε απόσταση (ή ταχύτητα) και αντιστρόφως"


    πρώτα θα διαφωνήσω με τον Παναγιώτη (kotsonatos) για να δείτε ότι αν και γνωριζόμαστε μπορούμε να διαφωνούμε, αρετή είναι!


    διαφωνώ ότι φταίει πάντα η γκαρσόνα (χωρίς να τους υπερασπίζομαι για τις παπαρουνες που σερβίρουν τον κόσμο) αλλά στο iptv μετράει από τον serv έως τη συσκευή που καταλήγει......σκεφτείτε οπότε πόσοι "παράγοντες" μεσολαβούν.


    απτό (αντιληπτό) παράδειγμα δικό μου που ασχολούμαι χρόνια πολλά μετά τη δορυφορική & με ipTV είναι ότι τώρα με το vdsl (= εξ' ου => μικρότερη απόσταση χαλκού, όχι ότι είναι κάτι το μαγικό ή 1 ωραία λέξη της μόδας) με τον ίδιο serv, ίδιο πάροχο isp, ίδιες συσκευές modem, θέασης κλπ, τα προβλήματα είναι λιγότερα.

    επίσης!...με ίδια γκαρσόνα στο εξωτερικό λιγότερα προβλήματα. αυτό τι μας υποδηλώνει;?;


    βέβαια υπάρχουν ΜΑΠΑ τελείως serv που δεν μπορείς να δεις αν δεν σπάσεις την τηλεόραση


    όπως υπάρχουν & γραμμές που δεν σηκώνουν ipTV, γιατί αν σήκωνε όλη η Ελλάδα, τότε κάποιοι θα είχαν πλουτίσει & ίσως τα συνδρομ πακέτα να είχαν κλείσει :) νομίζετε ότι αυτοί χαζοί είναι δεν τα είχαν υπολογίσει ότι με τα anti-piracy measures θα πήγαινε το πράμα στο ipTV? αλλά στα τέτοια τους αφού δεν υπάρχει καλή υποδομή διαδικτύου εκεί πίσω στη χώρα μας...


    για το πώς απαντάνε στα ελληνόγλωσσα φόρουμ nikoskonis.....να συμπληρώσω μόνο για το κουτοπόνηρο που κάνετε μερικοί ελληνόγλωσσοι για ψάρεμα....έτσι? για να γράφει έτσι σημαίνει ότι κάτι θα ξέρει κιόλας αλλά τι να σου λέω τώρα?;

    συνεπώς αφού άκριτα κατηγορήσεις το άλλον που δεν ξέρεις κάνε & την αυτοκριτική σου πρώτα στον καθρέπτη.

    χαιρετίσματα

  • για το πώς απαντάνε στα ελληνόγλωσσα φόρουμ nikoskonis.....να συμπληρώσω μόνο για το κουτοπόνηρο που κάνετε μερικοί ελληνόγλωσσοι για ψάρεμα....έτσι? για να γράφει έτσι σημαίνει ότι κάτι θα ξέρει κιόλας αλλά τι να σου λέω τώρα?;

    συνεπώς αφού άκριτα κατηγορήσεις το άλλον που δεν ξέρεις κάνε & την αυτοκριτική σου πρώτα στον καθρέπτη.

    χαιρετίσματα

    Μάλιστα. Οπότε λοιπον ειμαι και κουτοπονηρος και ανεβασα αυτο το ποστ για να ψαρεψω, κατα τα λεγομενα σου. Αν εσείς ειστε καχύποπτοι γιατι εχετε δει εδω μεσα περιστατικα "ψαρεματος" , δεν φταιω εγω φιλε μου. Επισης αν ηθελα σερβερ, θα ρωταγα ευθέως, αλλα δεν ενδιαφερομαι για iptv καθως δεν ασχολούμαι καν με τα Αθλητικά. Ολα τα υπόλοιπα που λετε συνεπως ανηκουν στη σφαιρα της φαντασίας σας. Ειναι αδικο να κατηγορει καποιος εναν ανθρωπο, απλα επειδή "φανταστηκε" ή υποψιαστηκε.

  • pragmatika adikise me toses lalakies pou grafis ..den exo ksanapetixi pitsiraka na theori to eafto tou gnosti na grafi paparies i opies menoune kai otan skoureni h fasi epidi den mpori na apantisi me epixirimata na tin lei se olo to kosmo... a epalalipsi na exei tosa profile pantou .. adikises pragmatika... afou se sintiroune kathimerina to exis lisi to provlima tis zoh sou...

  • μιλάω την ελληνική αλλά εσύ μιλάς ουγκαντίστικα που να συνεννοηθούμε. μπήκατε διάφοροι τελευταία να μπιπ το forum αλλά δεν θα σας περάσει, στο υπογράφω. εσένα δεν σε ξέρει ούτε ο γειτονάς σου ρε άσημε που μιλάς κιόλας!

    αυτός που δεν ξέρει γραφή & δεν έχει γνώση ασχολείται με άλλα & απαντάει ακριβώς όπως εσύ γεράκο

    είμαι του 2004 γεννημένος γι'αυτό πρόσεχε μην τα βάζεις με ανήλικα ^^

    τράβα στροφή τώρα και σε κανά άλλο forum της ηλικίας σου & που να ξέρουν greeklish κορακίστικα & δεν ξέρω γω τι άλλο

  • την αρχαία ελληνική μιλάς με τους ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ και τα παραμυθία σου.. εχεις λίγα like έτσι δεν θα γίνεις ποτέ αδμιν... βάλε τα δυνατά σου (φτιάξε πιο πολλά προφίλ) να δείξεις ότι είσαι παντού/ γνώστης!! καλό γλέντι από εδώ και πέρα!!!!

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!