Εκτός τόπου και χρόνου

There are 9 replies in this Thread which was already clicked 678 times. The last Post () by .:T3O:..

  • Κανονικά δεν πρέπει να αναφέρω τα καταστήματα ...

    [hide]

    htt ps://www.bestprice.gr/item/2155762587/edision-os-mio-4k-s2x-s2t2c.html

    [/hide]

    οντως φιλε medousa δεν επρεπε να βαλεις τον συγκεκριμενο ισοτοπο ,γιατι εχουν και τιμη λιανικης λαθος

  • Δηλαδη πόσο είναι η τιμή ?? Γιατί βλέπω ότι αναφέρει 179.9 €

    Και γενικά όπως τα αναψυκτικά έχουν τιμή προτιμώμενη πχ 65λεπτα μπορεί να τα βρεις και 0.63 αλλά και 2€ οπότε σε κάποια μαγαζιά μπορείς να τον βρεις πχ 175 και σε αλλά και πάνω από 200 ,

    Αλλά μαγαζιά έχουν έκπτωση με την ποσότητα πχ στα 3 -2€ στα 5 -4€ ...κτλ

  • καλημερα.η προτεινομενη τιμη εχει καθιερωθει απο την edision για να υπαρχει μια βαση .επειδη πωλουσε ο καθενας οτι ηθελε και λογω οτι τα ιντερνετικα καταστηματα παντα διναν τιμες χαμηλοτερες απο τα φυσικα καταστηματα...κανενα λοιπον καταστημα δεν μπορει να πουλαει κατω απο την προτεινομενη ..

    Edited once, last by W@Rp ().

  • και μια διευκρινιση επειδη μας διαβαζουν πολλοι το λινκ δειχνει το προηγουμενο μοντελο....αρα σωστη η τιμη στα 159,9 που γραφει....καλημερα και καλη εβδομαδα!!

  • Εισαι λάθος σε όλα η edision δίνει μια τιμής στους συνεργάτες της για να έχουν αυτοι ένα κέρδος, αν ενας έχει κανει μια παραγγελία πχ 500 τεμάχια οπότε αν θέλει μπορεί να κάνει μια έκπτωση πχ - 2€ εως5 €. Ένα μαγαζί που δεν είναι συνεργατης και εχει αγοράσει από συνεργάτη τότε για να έχει κέρδος και ο μη θα πρέπει να έχει συν κάτι ..

    Γιατί έχουμε δει τιμές σε mini 180€ και σε mio 205€

  • Εισαι λάθος σε όλα η edision δίνει μια τιμής στους συνεργάτες της για να έχουν αυτοι ένα κέρδος, αν έχει κανει μια παραγγελία πχ 500 τεμάχια οπότε αν θέλει μπορεί να κάνει μια έκπτωση πχ - 2€ εως5 €. Ένα μαγαζί που δεν είναι συνεργατης και και και αγοράσει από συνεργάτη τότε για να έχει κέρδος και το μη θα πρέπει να έχει συν κάτι ..

    Γιατί έχουμε δει τιμές σε mini 180€ και σε mio 205€

    εγω αναφερθηκα για την ελαχιστη χαμηλοτερη τιμη....απο κει εαν θελει καποιος σαφως μπορει να πουλησει ακριβοτερα ,ειδικα εαν δεν αγοραζει απευθειας απο τη εταιρια

  • Ο medousa89 επειδή άλλαξε λίγο το link (άφησε κενό), στην αναζήτηση που έκανα μου έβγαλε το απλό και όχι το plus στα 159 ,90.

    Και εγώ στην αρχή σκέφτηκα ότι έχουν λάθος τιμή .

    Όταν πήρα το link και έβγαλα το κενό μου έδειξε το plus στα 179,90 .

  • Ευχαριστώ greekgreek για την διευκρίνιση γιατί κατάλαβα ότι υπάρχει δύσκολια με την χρήση και στην πλοήγηση στο internet και ότι υπάρχει χάσμα γενεών

    Οπότε όταν δεν θέλουμε να εμφανιστεί το link και να μην κάνει την υπερσύνδεση κάνουμε κάποια τέχνασμα με κενά αστεράκια κλτ στο link ώστε να μην το βρει η μηχανή που τρέχει το forum όπως το πιο πάνω που υπάρχει λόγος . Επόμενο δεν θα περάσουμε το link από την μηχανή στης Google η οποία άλλη γιατί τα αποτελέσματα θα είναι για τον mio και πολύ πίσω για τον plus , οπότε αυτό που κάνουμε είναι να ενώσουμε σε κάποιο text editor το κενό για να έχουμε το https / http και μετά να το αντιγράψουμε στην γραμμή διευθύνσεων του browser είτε ένας άλλος τρόπος είναι να πάρουμε το link και να το αντιγράψουμε μετα από 3w και να το κάνουμε επικολληση στην γραμμή διευθύνσεων του browser.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!