Znaci kupio si ga za 25 Eura a prava cijena 170 polovni resiver i bolji od GT medie ....
170€ je 4K, kod mene je FHD, on je 130€ nov.
Bacio sam GTmedia V8 UHD u ormar, toliko o tome koliko mi je dobar bio
Znaci kupio si ga za 25 Eura a prava cijena 170 polovni resiver i bolji od GT medie ....
170€ je 4K, kod mene je FHD, on je 130€ nov.
Bacio sam GTmedia V8 UHD u ormar, toliko o tome koliko mi je dobar bio
Pozdrav drustvo,
kako mogu da napisem nekome privatnu poruku? Nemogu naci private message.
Klikni na tvoj avatar/sličicu u zgornjem desnom uglu. Onda klikni na Conversation. Dalje ti valjda bude jasno. Ako ne, javi se ponovo.
OK sad pise conversation vidim. hvala
ni v8x ni v9 nisu 4k resiveri , jedino v8 Uhd je 4k , kako mu i ime govori
Na njemu idu i Sky Ita .. Sky Uk i Sky De
Pozdrav koj model mi preporucujes da kupim hvala pozz
ttv vise neradi preko Mars !
Neradi odavno druze ,nece vise niko taj GT Mediu jer je bio navlakusa .....
Radi Total TV ponovo na Forever i Mars serveru, proradio je pre nekih mesec dana
Radi Total TV ponovo na Forever i Mars serveru, proradio je pre nekih mesec dana
Pozdrav ako radi možeteli postaviti server ovde ili mi poslati na email
radi ttv preko server na china
Ako Radi moželi server da mi postavite ovde kod mene neradi
Nece dugo raditi to je samo privremeno .....
Ma nema veze koliko budu radili biću zadovoljan ako možete molio bih vas za server dami pošaljete a ja ću vana poslati link za Medijastream za py3
Da bih gledao moras ubaciti Mars server .....
pa nije problem pošalji mi i mars server ubaciću ga
To se plaća 🙂
Da ,istina je moras platiti za software jer je to payserver ako nisi znao ,imam druga koji prodaje mogu ti dati njegov mobitel ......
Ok onda neželim navedite kada objavite informaciju da se to plača ja mogu uzeti paket na mjesečnom nivou i plaćati
Totak tv gledam godinama besplatno i na anteni i na IPTV ......
Gledaš besplatno a kad neko traži server ti bi da uzmeš pare hvala vam i sretno i ja gledam besplatno nikada na tom nebi zarađivo
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!