edisionn os mio+ 4k

There are 4 replies in this Thread which was already clicked 778 times. The last Post () by bbharal62.

  • master G

    Approved the thread.
  • Δηλαδη εαν εχω Εναν Δορηφορο με SX2 και τον Hotbird ας πουμε. Πρεπει να κατεβασο 2 καλοδια ?

    1. ετσι και αλλιως θα πρέπει να κατεβάσεις 2 καλώδια γιατί υπάρχουν διαφορετικές πολώσεις και 2 tuner ... κάτι έχεις μπλέξει μεταξύ του dvb-s2x, FBC και unicable
    2. αν θέλεις μόνο να βλέπει απο το ενα tuner χωρις πχ να εχει εγγραφη στο δευτερο τοτε γίνεται με ενα diseqc πανω . Απλος τι θελεις να κανεις γιατι δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για το "SX2"


    Quote

    tech experts:

    • Το πρότυπο DVB-S2X είναι η επέκταση του DVB-S2 και αποτελεί σήμερα το πιο σύγχρονο πρότυπο δορυφορικών μεταδόσεων, διαθέτοντας έως και 51% αυξημένη αποδοτικότητα

      , το DVB-S2X ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες δορυφορικών μεταδόσεων UHDTV. Χρησιμοποιεί υψηλότερα σχήματα διαμόρφωσης (64/128/256APSK) και μικρότερους συντελεστές roll-off (5%, 10%, 15%), επιτυγχάνοντας έτσι αύξηση της διαθέσιμης χωρητικότητας.

    • Το σύστημα ψηφιακού συντονισμού FBC (Full-Band Capture) χρησιμοποιεί αναπτυγμένες ψηφιακές τεχνολογίες για την ταυτόχρονη λήψη του συνόλου των συχνοτήτων της καλωδιακής ή δορυφορικής μπάντας με ένα μόνο τσιπ. Για να επιτευχθεί αυτό, το φάσμα της καλωδιακής (1GHz) ή της δορυφορικής ζώνης (950-2150MHz) ψηφιοποιείται και με τη χρήση προηγμένων τεχνικών επεξεργασίας ψηφιακού σήματος (DSP) είναι δυνατός ο ψηφιακός συντονισμός σε πολλαπλά κανάλια ταυτόχρονα . Κάθε ένα από αυτά τα κανάλια τροφοδοτεί έναν ψηφιακό αποδιαμορφωτή που βγάζει έξοδο σήματος video transport ή IP stream. Τα FBC tuner κάνουν ψηφιακή δειγματοληψία του εισερχόμενου φάσματος και αποδιαμόρφωση του έως σε τέσσερις διαφορετικούς transponder ταυτόχρονα. Έχοντας δύο τέτοια tuner μπορούμε να κάνουμε λήψη από οκτώ διαφορετικούς transponder ταυτόχρονα. Αν χρησιμοποιούμε συμβατικό εξοπλισμό κάθε τέσσερα transponder θα πρέπει να ανήκουν στην ίδια δορυφορική μπάντα (VL, VH, HL, HH), ενώ με τη χρήση Unicable / Unicable2 (JESS) εξοπλισμού μπορούμε να έχουμε οκτώ πλήρως ανεξάρτητα tuner.


  • .:T3O:.

    Closed the thread.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!