Επέστρεψαν βλέπω Attica, Rise και το διαχρονικό και εξαιρετικό Ένα Κεντρικής Ελλάδος. Να μου στείλετε τα λινκς για να τα βάλω στη προσωπική μου λίστα;
Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ
- komhsgr
- Thread is marked as Resolved.
-
-
σε τι μορφη
-
σε τι μορφη
Σε m3u list
-
το ενα εχω χρονια να το δω σιγουρα εκπεμπει?
-
Επέστρεψαν βλέπω Attica, Rise και το διαχρονικό και εξαιρετικό Ένα Κεντρικής Ελλάδος. Να μου στείλετε τα λινκς για να τα βάλω στη προσωπική μου λίστα;
Mην περιμένεις links ουτε για την προσωπική σου ντουλάπα. :P
Eίναι τριπλοκλειδωμένα
-
Eίναι τριπλοκλειδωμένα
Attica και Rise έτσι εκπέμπουν συνήθως, για το Ένα Κεντρικής Ελλάδος με απασχολεί...
-
το ενα εχω χρονια να το δω σιγουρα εκπεμπει?
Ναι, θέλω να το δω και τηλεοπτικά και ζωντανά μέσω διαδικτύου
-
Καλημέρα και χρόνια σου, πολλά, με υγεία!
Πού είδες/έμαθες για τα κανάλια;
Αν θέλεις, γράψε το μου, σε "PM",
σε περίπτωση που δεν μπορείς
να το κάνεις, δημόσια! -
Καλημέρα και χρόνια σου, πολλά, με υγεία!
Πού είδες/έμαθες για τα κανάλια;
Αν θέλεις, γράψε το μου, σε "PM",
σε περίπτωση που δεν μπορείς
να το κάνεις, δημόσια!Μέσω μιας εφαρμογής
-
Eίναι τριπλοκλειδωμένα
Έτσι έχω και εγώ το λινκ του Μέγκα...
-
Nά τέτοια τους λές δημόσια και σου έρχονται μετά μπλα μπλα μπλα
-
Nά τέτοια τους λές δημόσια και σου έρχονται μετά μπλα μπλα μπλα
Επειδή είχα δώσει δημόσια το λινκ του Μέγκα μου το ζητούσαν συνεχώς αρκετοί για τις iptv λίστες τους και το κλείδωσα...
-
τα ηθελε ο ποπως σου......
-
τα ηθελε ο ποπως σου......
Πέρα από αυτό, μου έκλεβαν τη λίστα μου, και τα λινκς τους..
-
Μια ερώτηση για το ερτ news internetiko μια παίζει μια δεν παίζει το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα?
-
-
Σε μορφή M3U δεν έχουμε κάτι?
-
-
Επίσης τσακώθηκα τηλεφωνικώς με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND ότι μεταδίδουμε παράνομα το πρόγραμμα του μέσω διαδικτύου και μας είπανε ότι το λινκ που μεταδίδει είναι από ιδιώτη που μεταδίδει το κανάλι
-
Επίσης τσακώθηκα τηλεφωνικώς με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND ότι μεταδίδουμε παράνομα το πρόγραμμα του μέσω διαδικτύου και μας είπανε ότι το λινκ που μεταδίδει είναι από ιδιώτη που μεταδίδει το κανάλι
Να τέτοιες ανοησιες πάτε κανετε μερικοι και στο τέλος δε θα βλέπετε τίποτα
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!