vu solo 2 wifi

There are 12 replies in this Thread which was already clicked 1,828 times. The last Post () by dimas1.

• καλησπερα στο forum.Μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει πως μπορω να πιανω ασυρματα με κεραιακι wifi που ειναι συμβατο με το δεκτη -

εχω δοκιμασει και το τελευταιο pli image εκδοση 8.3 και atv 7.4 6.4 το μονο που καταφερα καποια στιγμη και προφανως ειχε εγκατεστημενους τους οδηγους ηταν το atv 6.3

καθε βοηθεια δεκτη και ας ειναι για αλλο image αλλης ομαδας'

ευχαριστω. ΔΗΜΗΤΡΗς

• W@Rp

Approved the thread.
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ T3O για την απαντηση αλλα πως το περναω

ΠΟΙΑ εντολη δινω μεσω telnet

kai αν πρεπει να κατεβασω καποιo αρχειο στον solo2

Ξεχασα να σου πω πως εχω πανω image pli 8.3 την τελευταια εκδοση

Edited once, last by power fm ().

• Kaλησπερα.

Γνωριζει κανεις να μου πει την διαδικασια πως μπορω να περασω τους driver στον vu solo2 για να διαβασει το κερεακι (wifi)??

• dimas1 Για ποιο wifi dongle ?? στο πιο πάνω δεν υπάρχει driver για τους vu με kernel μικρότερο απο 4.4 τα οποια εχουν wifi 5ghz + bluetooth μαζι

αν έχετε κάποιο άλλο να δοκιμάσετε πχ RALINK με chipset rt5370 το οποίο δουλεύει σε αυτά ή λυση με powerline

• Συγγνώμη που σας ενοχλώ, αλλά έχω κι εγώ ένα VU+Solo2 και χρησιμοποιώ το USB stick ===> Premium X PX150 Mini W-LAN Stick Wireless N 150 Mbit USB-Micro-Pen Adapter WLAN και λειτουργεί τέλεια.

με την εικόνα Open PLI 8.3 και η 9.0 .αναγνωρίστηκε αμέσως χωρίς την προσθήκη επιπλέον οδηγών

Με συγχωρείτε που χρησιμοποιώ τον μεταφραστή :thinking face:

VU+Ultimo4K- VU+Uno4KSE- VU+Solo4K-VU+Zero4K- VU+Solo2 -Octagon 8008- Pulse4K Mini-

• Αυτό το dongle που αναφέρεις είναι το πιο κοινο και βασίζεται στο ιδιο chipset rt5370 για wifi 2,4Ghz @ 150Mpbs που λεω και πιο πανω , και για τον λόγω αυτόν ο driver (rt2800usb) είναι ενεργός στα images. Άλλα ο φίλος πιο πάνω λέει για άλλο chipset το οποίο είναι για 5Ghz στα 600Mbps το οποιο δεν το υποστηρίζει ο kernel .

Εγώ έχω ένα vu zero 4k με kernel 4.4 και ενα dongle TP-LINK TL-WDN4200 με chipset RT3573 και dual band και ο ίδιος driver (rt2800usb) που θέλει και το chipset rt5370 και δουλεύει σωστά , ενώ και στον vu solo που εχει kernel 3.1.1 δεν το αναγνωρίζει .

• Καλημερα στο forum και ευχαριστω για τις απαντησεις ..αλλα τα περισσοτερα μου ακουγονται κινεζικα!!!!αχαχαχ

ηλπιζα να ηταν ποιο απλη η διαδικασια να μπορεσω να προσθεσω τους οδηγους και να εχω wifi

Aν υπαρχει καποιο image για vu solo2 που να εχει οδηγους εγκσταστημενους ...γραψτε μου να το δοκιμασω.

Ευχαριστω

Δημητρης

Edited once, last by dimas1 ().

• Λόγω της παλαιότητας του δέκτη υπάρχει θέμα με την υποστήριξη στο wifi στην μπάντα 5Ghz αν υπάρχει αλλο wifi stick για 2.4 Ghz;;;τα υποστηριζει ολα .Είτε όπως λέω και πιο πάνω αν κάνετε διανομή του internet μέσω του ηλεκτρικού δικτύου και ethernet αν είναι μονοφασικο με powerline.

• ok.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΘΑ παρω αλλο κεραιακι χωρις υποστιριξη 5g που εξαλλου δεν μ ενδιαφερει.

εχεις κατι να μου προτεινεις να παρω που να δουλευει με τον solo2 ??

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!