Ποιες είναι οι βασικές παράμετροι αυτών των μεταδόσεων; Επειδή με τις παλιές παραμέτρους δεν υπάρχει σήμα.
Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Τα έτοιμα settings δεν βοηθάνε;;;
-
Ποιες είναι οι βασικές παράμετροι αυτών των μεταδόσεων; Επειδή με τις παλιές παραμέτρους δεν υπάρχει σήμα.
the same
-
μηπως εχει γινει κανα περιεργο στη μεταδοση?
σε απλο δεκτη δεν εχω σημα και στις 2 συχνοτητες... (ειχα κανονικα μεχρι χθες)...
-
Αυτή τη στιγμή δεν έχω σήμα σε αυτές τις συχνότητες. Προηγουμένως, είχα περίπου 14 dB.
-
Xεχε αγαπούλες έρχεται
-
μηπως εχει γινει κανα περιεργο στη μεταδοση?
σε απλο δεκτη δεν εχω σημα και στις 2 συχνοτητες... (ειχα κανονικα μεχρι χθες)...
για ποιον δεκτή λες ??εγω εχω τωρα τον os nino pro
-
εδω που ειμαι μονο εναν απλο (πιο παλιο) osmini εχω, που δεν εχει tuner για multistream...
edit : για σημα θα δω σπιτι το βραδυ, αλλα εκει... αμεσα δεν εχω δυνατοτητα για δοκιμες...
-
-
εδω που ειμαι μονο εναν απλο (πιο παλιο) osmini εχω, που δεν εχει tuner για multistream...
πρεπει να εχει sdg8.2 μην εχει κατι extra t2mi
-
κατεβαίνουν σαν κανονικά κανάλι t2mi plp on
-
Μπορείτε να δοκιμάσετε να ανεβάσετε το αρχείο satellites.xml στον κατάλογο /etc/enigma2
-
αχ και οι τυχεροί με τα gtmedia ...
pasted-from-clipboard.pngpasted-from-clipboard.pngpasted-from-clipboard.pngpasted-from-clipboard.png
-
Εγώ δεν έχω σήμα. Στον gtmedia εχω αλλά δεν βλέπω κάτι.
-
Ίσως εκπέμπουν από διαφορετική δέσμη ή εκπέμπουν με χαμηλότερη ισχύ σήματος.
-
Ούτε το TBS ούτε το ROVER έχουν LOCK, το EDISION έχει LOCK.
-
Νοτια ανατολικη ελλαδα καθολου σημα στο egami με όλους τους τροπους που δωσατε (octagon).
-
-
δεν το ανοιγουν και ολοι ... πχ οι vu οχι , ο δικό σου gtmedia εχει για t2mi???
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!