Στον octagon δεν έχει σήμα, στον edision os mio (openatv 7.6) ok!
Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Φαίνεται ότι το Si2166 δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία μετάδοσης. AVL6261 εντάξει.
capture_003_03032026_201310.pngcapture_004_03032026_201349.png
-
Σιγά βέβαια μην παραμείνουν έτσι. Εγώ προβλέπω ότι σε κανονική μετάδοση σαν της DIGEA θα είναι.
Βέβαια μέχρι τότε θα παίξουν λίγο μπαλίτσα με όλα.
-
Με τον osmini4k(avalink avl6162) και 120αρι πιάτο 15db
Ανοίγουν όλα
-
Σιγά βέβαια μην παραμείνουν έτσι. Εγώ προβλέπω ότι σε κανονική μετάδοση σαν της DIGEA θα είναι.
Βέβαια μέχρι τότε θα παίξουν λίγο μπαλίτσα με όλα.
Να μην γίνει το αντιθετο,γιατι συμφωνα με τον νομο της EBU ,κανονικα επρεπε η ERT & DIGEA,να εκπεμπουν σε T2mi.,
αλλα η Ελλαδα μας,πάντα εχει δικαιολογίες.......

-
Πάντως,εδώ στην Νότια Βαυαρία (Fürth bei Nürnberg) Sat Dish Fuba 850 (85cm) LNB Twin Inverto ultra black και με Δέκτες
VU*DUO2 ............Dreambox DM 920,δεν εχω ιχνος σηματος και στις δυο αναφερόμενες συχνότητες.
-
Καλά αν γίνουν t2mi θα γίνει πανηγύρι
Σκεφτείτε μόνο πόσοι έχουν ξεμένει με κάτι δέκτες τύπου edision progressiv hd ή τίποτα άλλους amiko
Ας έρθει πρώτα το dvb-t2(δεν το βλέπω να ερχετε συντομα)και βλέπουμε
-
Αν κάνουμε 4Κ θα μεταβούμε στο ίδιο σύστημα...
-
Mας βλεπω για ψώνια στον ali baba

-
Δηλαδή ;;;😂
-
ε θα παμε να παρουμε κατι φθηνα gt media που εχει εκει να κανουμε την δουλεια μας.
-
Στον τζιτι μύδια μόνο το αντ1 Κύπρου παίζει. Στα υπόλοιπα μαυρίλα κι από κάτω απλά περνάει με λευκά γράμματα το ονομα του εκάστοτε καναλιού.
-
Οι δοκιμές συνεχίζονται
-
For the festivals είναι η κατάσταση θα πάει και ο Μητσοτάκης να επισκεφτεί την Hellas SAT ...
Θέλει να πάει και στην εκτόξευση του Hellas Sat 5 ... μακάρι να γίνει σταθερή η κατάσταση και με καλή ποιότητα εικόνας.
Καλημέρα στα παιδιά.
-
Α ρε hatters1976 μόλις τον ανέβασες κολλησε το κουνητό.

-
Με τον Redline S150 Hd παίζουν απο την μια συχνότητα το ΑΝΤ 1 cyprus
Τα υπόλοιπα έχουν μαύρη οθόνη και όπως είπε και ο φίλος περνάνε λευκά γράμματα με το ονομα του κάθε καναλιού.
Απο την δεύτερη συχνότητα ανοίγουν όλα τα κανάλια, Βεργίνα, plus tv,one.
Το HTV 4k δεν ανοίγει γιατι ο δεκτης δεν ειναι 4K.Το απόγευμα θα τσεκάρω με τον δεκτη της τηλεόρασης αν πιάνω το 4K.
Όλα αυτά άνοιξαν χωρίς να κανω τίποτα απολύτως εκτος απο την αναζήτηση στις συγκεκριμενες συχνοτητες γιατι ο δεκτης ειναι T2MI ,S2 και S2x.Για 35 ευρω καλός είναι.
Οπότε αν αρχίσουν όλα τα καναλια φέτος η το 2027 να αλλάζουν σε αυτο το πρότυπο εκπομπής η πλειοψηφία θα πρέπει να αγοράσει άλλους δεκτες.
-
Το 4κ δεν ανοίγει. Μαύρη οθόνη. Αυτά που ανοίγεις τα επιβεβαιώνω και εγώ.
-
Στην οθόνη εμφανίζεται μόνο ένα ενημερωτικό banner με το όνομα του σταθμού.
1_0_1F_5_1_FFFF_1862E02_0_0_0_20260304121608.jpg -
Με τον osmini4k(avalink avl6162) και 120αρι πιάτο 15db
Ανοίγουν όλα
οταν λες ολα σου ανοιγει και ο αλφα κυπρου?
-
Το Alpha Cyprus μεταδίδει μόνο μαύρη εικόνα και σιωπή
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!