hatters1976 αν δεν κάνω λαθος, ειναι ταυτοχρονη αναμεταδοση velister - hellas sat απο 1/4 εως 1/5
1/5 θα ειναι μοναδική επιγεια αναμετάδοση η hellas sat.
Eτσι καταλαβα απο τις ανακοινώσεις , ενδεχομένος να κάνω λάθος.
hatters1976 αν δεν κάνω λαθος, ειναι ταυτοχρονη αναμεταδοση velister - hellas sat απο 1/4 εως 1/5
1/5 θα ειναι μοναδική επιγεια αναμετάδοση η hellas sat.
Eτσι καταλαβα απο τις ανακοινώσεις , ενδεχομένος να κάνω λάθος.
Πίσω Γιάννη τα καράβια 15155
Απορία, σε VU+ SOLO με image BlackHole 3.1.0 θα κατέβουν λέτε;
Koυμπάρε νιεττττ
Αυτά της ΕΡΤ κ;ι της Digea με MgCamd τα ανοίγεται και εσείς ή με Oscam;
Ρωτάω για τον απλούστατο λόγο ότι μετά από κάποια χρόνια απουσίας από το Σπορτ το ξεκίνησα πάλι εδώ και κανένα μήνα. 😃
με cccam η ερτ δεν δουλευει , αλλα μονο με mgcamd και βαζεις και το softcam.key με τα αναλογα κλειδια
προσωπικά χρησιμοποιώ Oscam και ας έχει αλλη διαδικασία
Koυμπάρε νιεττττ
Με άλλο image άμα βάλω στο VU+ SOLO παίζει να κατέβουν τα κυπριακά;
Δεν υποστηρίζει multistream το turer του οπότε δεν τα βλέπει , και γενικά τα vu έχουν θέμα με τα t2mi
Δεν υποστηρίζει multistream το turer του οπότε δεν τα βλέπει , και γενικά τα vu έχουν θέμα με τα t2mi
Έχω ένα PICCOLLINO S2/T2/S,
Αυτό τι λέει;
Δεν ειναι θεμα image, ειναι θέμα tuner DVB-S2X και Τ2ΜΙ
Ρε andreas1911 εφόσον εισαι Κυπρο, βάλε στο δέκτη ενα usb T2 να τον κανεις combo να βλεπεις επιγεια κυπριακα, και δορυφορικά Ελληνικα και εισαι μαγκας.
Φίλε εγώ αυτό κάνω.
Ρωτάω για να ετοιμάσω ένα δέκτη για να το πάρω στην Ουαλία σε ένα ξάδερφο που έχω εκεί για να βλέπει Ελληνικά και Κυπριακά κανάλια από τον Hellas Sat.
Φίλε εγώ αυτό κάνω.
Ρωτάω για να ετοιμάσω ένα δέκτη για να το πάρω στην Ουαλία σε ένα ξάδερφο που έχω εκεί για να βλέπει Ελληνικά και Κυπριακά κανάλια από τον Hellas Sat.
Mέχρι τί ποσό δίνει ο κουμπάρος?
Φίλε εγώ αυτό κάνω.
Mέχρι τί ποσό δίνει ο κουμπάρος?
Φίλε ένα Receiver καλό σε λογική τιμή (ούτε το πιο ακριβό αλλα ούτε και το πιο φθηνό) φτάνει να γίνει η δουλειά. 😃
Τι προτείνεις;
Σου έστειλα pm
και οι 2 συχνοτητες νεκρες τωρα σε μενα για τσεκ ρε παιδια
Ναι χρήστο και σε εμένα
κρυφτουλι
ανοιξε και το ομεγα
11761 16514
11779 16513
ειναι και ενα FEED απο Κυπρο
12386 Η 28331
Δεν ξερω αν φταίνε οι καιρικές συνθήκες, αλλά το σήμα έπεσε. Οσο για το feed το σήμα έρχεται και φεύγει αμέσως.
To σήμα οντως έπεσε, το ONE TV CY μάλλον πάλι θα γίνει EXTRA TV
To smile τα μαυρα του τα χάλια

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!