Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 70,153 times. The last Post () by xristos1.

• Παιδιά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, μην κάνετε άσκοπες αγορές για καινούρια Satellite Receivers διότι από την 1η Μαΐου ΟΛΑ τα Κυπριακά κανάλια (και οι δύο συχνότητες) θα κατεβαίνουν κανονικά και πανεύκολα σε ΟΛΑ τα Receivers και θα έχουν κωδικοποίηση BISS (ακριβώς η ίδια με αυτά της ΕΡΤ και της DIGEA).

Ευτυχώς δεν θα είναι BISS I.

Η πληροφόρηση είναι 100% έγκυρη από μέσα.

Άρα αναμονή και όπως λέει και ο Άγγελος Αναστασιάδης για την ΠΑΟΚΑΡΑ «Τον Μάιο θα είμαστε καλά!!!» 😉🏆🏆🙌🏻

• Αρα θεωρητικά, θα είναι σκετο dvb-s2 μετά όπως της digea;

• Kαλημερα!

θα την γράψω την κακία μου...με τρώει!!!

Καλά..βάλαμε τόσο κόπο (μέχρι και καινούριους δέκτες πήραμε αρκετοί) για να έχουμε τα κυπριακά κανάλια στους δέκτες μας..και αυτοί δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να εκπέμψουν

τα κανάλια τους σε ποιότητα τουλάχιστον ΗD εν έτη 2026?

Τόσο πίκρα?

Έλεος!!!

• Εδώ κάνουμε προσευχή για να μην πέφτει το σήμα στην ΕΡΤ 12224, 12242 χα χα.

Εκπέμπουν σε άλλους δορυφόρους κάτι ταλιμπάν ... με σήματα 18.5 db

• Πολύ προτρέχεις, φίλε!
    Δεν φτάνει που -επιτέλους- αποφάσισαν
    να εκπέμψουν δρυφορικά
    και σε υψηλή ευκρίνεια, το απαιτείς κιόλας!

* Τί δέκτη, έχεις;

• Ευχαριστώ

• Αυτά και χειρότερα τραβάω σχεδόν κάθε μέρα και εγω με την εφαρμογή GREEK TV τους δίνεις κάτι εντελώς δωρεάν και οι απαιτήσεις στο θεό, και επειδή ειμαι λίγο με τα νεύρα μου, εναν μια φορά του απάντησα περάστε απο ταμείο να πάρετε τα λεφτά σας πίσω.

• Φίλε μου εσυ αν βλέπεις κάποιο κανάλι σε υψηλη ευκρίνεια ΗD (πλίν ενός που δείχνει παρέλαση) τότε μάλλον εγώ δεν βλέπω καλά!

Η ποιότητα τους είναι πολυ ποιο χάλια απο τα δικά μας της digea!!

Oσο αφορά τους δέκτες που έχω είμαι αρκετά παλιός στα δορυφορικά δρώμμενα..και τότε..λάτρης τον VU

Εχω vu zero4k(που παιζει με το γνωστο τροπο) ,vu zero και δυο vusolo2 (που δεν παιζουν τα κυπριακα)και πριν απο λιγες ημερες πηρα και εναν octagon sf8008

Edited once, last by dimas1 ().

• Φίλε "dimas1", σου απάντησα, με χιουμοριστικό τρόπο
    κι ελπίζω να μην παρέξηγήθηκες!

Στο θέμα της τεχνικής εκπομπής (ποιότητα εικόνας κ.α.),
    ακόμη και όταν θα εκπέμπψουν καί επίσημα,
    οι αδελφοί μας οι Κύπριοι, αντιλαμβανόμενος
    την ιδιοσυγκρασία που έχουμε από κοινού
    (Έλληνες και Κύπριοι), δεν περιμένω από το πρώτο
    -εκτός απροόπτου- δευτερόλεπτο, κάτι συνταρακτικό!!!

Οπότε... ας αρκεστούμε, στην δυνατότητα λήψης
    προς το παρόν, από τα υπάρχοντα μέσα που διαθέτουμε!!!

• Oκ.

Τωρα μιλάς όμορφα και ωραία!

Να σαι καλα.

• Hi

The method is exclusive, and they refuse to share it. There is a plugin called AbetrisFlagSwitch Alpha that acts as an intermediary, enabling terrestrial multi-stream packages on Dreambox 2.5 images.

• Do I need to change any data to activate the package after changing the symbol rate to 16515 ?

2026-04-03_150337.jpg    2026-04-03_154007.jpg

3.jpg

• μπηκα σε αγγλικο φορουμ?????

Code
    English words that are discussion and terminology, as posts are allowed only in English by other members who do not know the Greek language and want to participate in the Greek section of the forum.
    Code
     Εξαιρούνται φυσικά αγγλικές λέξεις που εξυπηρετούν τη συζήτηση και η ορολογία, καθώς επιτρέπονται οι αναρτήσεις μόνο στη αγγλική γλώσσα από άλλα μέλη τα οποία δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και θέλουν να
  • I’ve tried several times to run it on my Dreambox using CiefpSettingsT2miAlbertis, but it didn’t work for me.

Could you please help

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!