Ant1 europe προβλημα

There are 6 replies in this Thread which was already clicked 319 times. The last Post () by ISN0G00d.

• Ενω ολα τα υπολοιπα καναλια της συχνοτητας 12054 οριζοντια στις 9 ανατολικα, εχουν κανονικο σημα και εκπομπη, το Ant1 europe από 2-3 μερες ενω scannaρεται κανονικα στη συχνοτητα, στο zapping μου βγαζει SID not found in PAT...

Επειδη αλλαξα immage προσφατα το εχετε και εσεις το προβλημα ή εχω στο δικό μου δεκτη θεμα;;;

• Οι δέκτες διαβάζουν τα ονόματα των καναλιών από το SDT, και το Ant1 EUROPE εξακολουθεί να εμφανίζεται εκεί, παρόλο που έχει ήδη αφαιρεθεί από το PAT, όπου ορίζονται οι ρυθμίσεις βίντεο και ήχου.

Receivers read channel names from the SDT, and Ant1 EUROPE is still active there, even though it has already been removed from the PAT, where the video and audio settings are defined.

9E12054H.png

• Οι δέκτες διαβάζουν τα ονόματα των καναλιών από το SDT, και το Ant1 EUROPE εξακολουθεί να εμφανίζεται εκεί, παρόλο που έχει ήδη αφαιρεθεί από το PAT, όπου ορίζονται οι ρυθμίσεις βίντεο και ήχου.

Receivers read channel names from the SDT, and Ant1 EUROPE is still active there, even though it has already been removed from the PAT, where the video and audio settings are defined.

[attach='360374','none','true'][Μεχρι

Μεχρι χτες το εβγαζε στο scanαρισμα της συχνοτητας... Απλα οταν συντονιζόσουν ελεγε SID not found inPAT..
    Απόρω όμως, δεν εβγαλαν ουτε μια ανακοινωση για το κοψιμο του καναλιου;;

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!