Posts by takisxx

    να κάνω και εγω μια ερωτηση. προσωπικά μηνύματα πρέπει να έχεις ένα αριθμό ποστς για να στείλεις?

    Η αν μπαινεις απο κινητο,πατας στο ονομα αυτου που θες να στειλεις pm στην επομενη οθονη βρισκεις το εικονιδιο με το ανθρωπακι και λεει καπου create conversation?

    takisxx

    Θα μπείς στο σαιτ της VU+ θα κοιτάξεις για multiboot. Αφού θες το pli θα περάσεις το openBH για σόλο, σκετο, χωρίς κανάλια και στο usb το openpli και θα το διαμορφώσεις όπως θες.

    Αν (υποθέτω) διαλέγεις το pli επειδή είναι πιο ελαφρύ, με multiboot μπορείς να διαλέξεις και το image sdg που είναι πολύ καλό.

    Και αν το κανω αυτο που λες το πλι image μεσα απο το στικακι θα βλεπει ελευθερο χωρο οτι μενει μεσα απο το στικακι δηλαδη? Δηλαδη σε 3 γιγα στικακι θα βλεπει πλεον ελευθερο χωρο 2.8 ας πουμε?

    Ωραια ας μην συνεχισουμε τη συζητηση παιδια,ειναι αυτο που λετε θεμα μνημης. Θα δοκιμασω να το περασω και με ipk και βλεπουμε..σας ευχαριστω ολους.

    Ναι λογο μνημης ειναι μαλλον.για αυτο ηθελα να την επεκτεινω μεσω usb stick. Ο φιλος παραπανω που λεει εγκατασταση μεσω ipk πως γινεται? Και που να βρω το αρχειο?

    Καλησπερα σε ολους σε vusolo με openpli 6. Ξερει κανεις πως μπορω να χρησιμοποιω το usb stick που εχω βαλει πισω απο τον δεκτη σαν σκληρο ωστε να κανω install εκει τα προσθετα γιατι μου μενει πολυ λιγος χωρος (10 mg)στον δεκτη?

    Το αποτελεσμα ηταν να κανει επανεκινηση ο δεκτηε πανω στην αναβαθμιση.και καθως παω να ανοιξω μετα το iptv player κρασαρει και πεταει πρασινη οθονη

    Οπα ψεμματα δεν το περασα απο το τσ πανελ.αλλα αππ το linuxsat panel

    πήγαινε στο πάνελ, στα vu addons, plugs multimedia & πέρνα την 147 & κάνε τις αναβαθμίσεις

    τελικα το περασα απο ts panel ετσι οπως μου ειπες.εκανα και την αναβαθμιση οπως παλι μου ειπες! Σε ευχαριστω φιλε.

    Edit: φτου το κερατο μου κλησε στην αναβαθμιση,στην εξαγωγη πακετου.

    το εχουμε πει ξανα σε linux δεκτες με το plugin iptv player με το laola παιζει 720p ολο το κυπελο ...κανονικα

    Σε vusolo δεκτη με openpli 6.2 σημερα προσπαθησα να περασω απο τα προσθετα το iptv player που αναφερεις...ματαια ομως δεν μου το εβγαζε στα προσθετα κρασαρε ο δεκτης και εκανε bootloop...αναγκαστηκα και τα εσβησα ολα και φτου στησιμο απο την αρχη. Υπαρχει καπου οδηγος για αυτο που αναφρρεις φιλε billis?

    Με κίτρινο και ξανά κίτρινο βγαίνει το μενού για τους υπότιτλους. Είναι το ίδιο και σε openpli και σε satdreamgr. Αν έχεις ακολουθήσει σωστά όσα γράφονται στο παρόν νήμα πρέπει να έχεις ελληνικά...


    Φρόντισε να έχεις ενημερωμένο λογισμικό γιατί υπήρχε ένα bug πρόσφατα που δεν επέτρεπε τη σωστή λειτουργία των συγκεκριμένων μενού.


    1e7b1bc0472f11253b30a.jpg

    Ενημερωμενο λογισμικο εννοεις να περασω το τελευταιο openpli μεσα απο το site η να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσα αππ τον δεκτη?

    Να ρωτησω ρε παιδια καθως κανω την διαδικασια για τους υποτιτλους και στελνω τα καναλια στον δεκτη απο drrambox edit μετα πως θα επιλεξω υποτιτλο απο το nat geo wild ας πουμε? Εχω επιλογη μονο για να αλλαξω ηχο δεν υπαρχει καπου για επιλογη υποτιτλου.εχω αποκ. Vusolo με openpli 6.2

    Τα αλβανικα μου παιζανε μεχρι τον μαιο. Τοτε που κλειδωσανε τα arena στον 16 τοτε μου κλειδωσανε και τα αλβανικα