Posts by takisxx

    Ευχαριστω για το καλως ορισμα.οχι ρωταω για τον 16 γιατι ειχα και τα αλβανικα ss1 ss2 και παει λεγοντας.μαζι με τα σπορτκλαμπ. Iptv πρεπει να πληρωσω συνδρομη και περα απο αυτο παρι και κανα 40αρι δευτερολεπτα πισω απο την ροη του παιχνιδιου.το 30/3 που εγραψες τι ειναι?

    παραπανω λεει οτι ανοιγουν καμια φορα με κολληματα για αυτο ρωταω μπας και εστρωσαν.και αν αξιζει να γυρισω το πιατο παλι στους 16(αν δεν εχει κολληματα εννοω)

    ξερει κανεις αν ανοιξαν τα αρενα στον 16? ρωταω για να ξερω να κεντραρω το πιατο στον συγκεκριμενο δορυφορο παλι

    εχουμε κανενα νεο?

    Καλημερα σε ολους. Διαβαζω το νημα και απορω πως μποτειτε και στερεωνεται τοσα lnb σε ενα πιατο. Εγω παντως σαν εντελως αρχαριος πηγα και πηρα τετοια βαση : https://stokostos.gr/vasi-stiriksis-3-lnb.html και εχω βγαλει το πολυ 3 δορυφορους σε ενα πιατο με πενσες ταναλιες κτλπ αχαχαχαχα.

    Ωραια τοτε παιδια δεν χρειαζεται να ανιβασω φωτο καταλαβα πολυ καλα τι μου λετε,ευχαριστω για τον χρονο σας

    το dvb -s - t -c ειναι πρότυπο μετάδοσης και οχι κωδικοποίηση

    Α δεν το ηξερα ουτε αυτο συγνωμη. Θα αναιβασω φωτο το βραδακι που θα βρισκομαι σπιτι,σε ευχαριστω

    Μαλλον δεν εγινα αντιληπτος και ζητω συγνωμη. Λοιπον καθως εχω στοχευσει συον 23.5 και κανω αυτοματη αναζητηση μου βρισκει ολα τα καναλια. Στο fox sports λοιπον 1,2,4 παιζουνε κανονικα(μου τα ξεκλειδωνει ο σερβερ) οταν παταω να αλλαξω σε fox sport 3 (ενω το εχω πιασει το καναλι) μου το εχει γκρι και μου λεει οταν παταω ελεγξε τις υπηρεσιες του tuner και στο info του καναλιου μου βγαζρι κωδικοποιηση dvb-c.δεν ξερω αν με καταλαβες τωρα!?

    εννος στον 23.5 τα foxsports 1,2,4 μου τα βγαζει με κωδικοποιηση dvb s2 ενω το fox sports 3 οταν παταω στο καναλι λεει ελεγξτε τις υπηρεσιες του tuner και διπλα λεει στην κωδικωποιηση dvb-c. αυτο γιατι γινεται και νομιζα οτι ηταν θεμα δεκτη!

    Αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου και αντικατασταση του vusolo που εχω εως σημερα? Με τον edition θα ανοιγουν καναλια πιυ ειναι σε αποκωδικοποιηση dvb-c? Ας πουμε στον 23,5 εχει κατι ολλανδικα που μου τα εχει "γκριζαρισμενα" με τον vusolo

    Αν εχεις και στο server και στο key "αρχεια" ο δεκτης παιρνει και απο της δυο πηγες η πρεπει να απενεργοποιησεις την μια για να παρει απο την αλλη?σας ευχαριστω για τις διευκρινησεις ολους

    Το σέρβικο πακέτο με τα arena βρίσκεται στις 1.9Ε και οχι στο 0,8W και εχει κάποια κωδικοποιήσει...b3b70f117.jpgαλλα και απο 16Ε ανοίγει δες εδω Eutelsat 16°E

    Μου ανοιγε απο 16 κανονικα αλλα αππ τον μαιο αν θυμαμαι καλα εχουνε κλειδωσει δεν τα ανοιγει για αυτο προσπαθω να βρω αλλους δορυφορους με μπαλα και καπου διαβασα οτι και ο θορ εχει αρκετα.δηλαδη εσενα στους 16 δεν κλειδωσανε?

    ναι για σ' εσένα takisxx δεν θεωρείται δύσκολος δορυφόρος

    Ευχαριστω πολυ.μηπως ξερεις και αν τα καναλια του με την μπαλα θα ειναι ανοιχτα και οχι κλειδωμενα σαν του 16?

    ποια ακριβως ειναι αυτα τα καναλια???

    Τα αρενασπορτ μου εχουνε κλειδωσει τα σπορτκλαμπ και τα σουπερσπορτ στον 16.σε εσας παιζουνε?

    Καλημερα lex. Εχω βρει ενα προγραμμα που μετατρεπει την ccc σε oscam.δεν εχω δουλεψει ποτε την oscam σε αυτα τα χρονια που βλεπω με τον vusolo.τα αρχεια οποτε τα μετατρεπω με το προγραμμα και που τα περναω αυτα που θα μου βγαλει που εγραψες παραπανω στο παραδειγμα? Εχω vusolo με openpli.αν γινετε να με βοηθησεις καπως γιατι δεν ξερω τιποτα αλλο απο cccam

    επισης αλλη μια ερωτηση αν ξερει καποιος. εχω cccam αν το μετατρεψω σε oscam κερδιζω κατι,χανω κατι η ειναι ακριβως το ιδιο? πια η διαφορα τους θελω να πω?