Posts by takisxx

    καλημερα σας. εχω περασμενο το satdream gr5 αν κανω αναβαθμιση λογισμικου θα περαστει το 6 (θα χασω τιποτα απο ρυθμισεις,μπουκετα κτλπ) η πρεπει να το κανω χειροκινητα?

    Καλημερα φιλε,εγω θα προτεινα αφου δεν σου δουλευε,να το πηγαινες σε εναν ηλεκτρονικο να το τσεκαρει,απο κει και περα θα σου πει αυτος!

    δεν ξερω αν υπαρχει αλλη λυση για να τσεκαρεις αν ειναι λειτουργικο

    Δηλαδη satdream kai flash kai usb? Θα δουλεψει αυτο η μπερδευει το ειδη μπερδεμενο χαχαχαχαχα.για μεταφορα στο στικακι υπαρχει καποιος οδηγος?

    Δεν το κανω για να εχω πολλα image αλλα μονο και μονο για να εχω ποιο πολυ φλασ για να χωρεσω το iptv player για καμια ταινια.οπως και το ειχα καταφερει αλλα με ετρωγε να δοκιμασω το σατντρεαμ5

    Το flashaki το εκανα φορματ μετα απο καθε αποτυχημενη προσπαθεια εκκινησης του οπενμουλτιμπουτ.και ξανα απο την αρχη με το usb wizzard και δωστου moount point meta pali παρολα αυτα τιποτα. Ναι μαλλον ετσι θα κανω θα το βαλω στην flash to satdream5 εχω αγανακτησει θα σπασω τον δεκτη

    Καλημερα Μου τυγχανει το εξης κουλο... Περασα το openmultiboot.και καταφερα και περασα μεσα το satdreamgr4.ολα καλα μεχρι εδω μετα αφου μιλησα εδω με παιδια του φορουμ μου ειπαν να περασω το satdream5 καθως ποιο καινουριο.το περασα λοιπον και αυτο με τον ακριβως ιδιο τροπο με αποτελεσμα να μην bootaρει ο δεκτης.αφου δεν μπουταρε ο δεκτης τα εσβησα ολα και τα περασα απο την αρχη με αποτελεσμα να μην εκκινει καμια εικονα πλεον με το openmultiboot ουτε το satdream4 που εκκινουσε κανονικα.για να μην τα πολυλογο εχθες παιδευομουν απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 2k30 το βραδυ να περασω μεσω openmultiboot μια οποιαδηποτε εικονα με αποτελεσμα να μην εκκινει καμια περα απο αυτη που ειχα στο flash του δεκτη(το openblackhole δηλαδη.)μηπως ξερεις τι μπορει να φταιει,εχω σπασει το κεφαλι μου και σημερα θα σπασω και τον δεκτη μαλλον;( καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.εντωμεταξι μου κανει εντυπωση γιατι με τον ακριβως ιδιο τροπο ειχε εκκινησει κανονικα... Να σημειωσω πως χρησιμοποιησα 2 usb (το αναφερω αλλα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα καθως με το 1 usb επαιζε κανονικα το satdreamgr4)

    το περασα στο Multi boot kai mono tou to satdreamgr 5 και παλι δεν μποθταρει οποτε γυρναω στο 4 δεν μπορω να ασχολουμε ολη την ωρα....παντως το 5 δεν εκινει

    αν χρησιμοποιεις το "openmultiboot", οχι,δεν υπαρχει κατι για να μπερδευτει...

    Περασα το satdream 5 sto openmultiboot και καληνυχτα ο δεκτης δεν ανοιγει.... Αντε παλι απο την αρχη.ειδες που στο ειπα οτι θα μπερδευει τα image? Δεν μπουταρει καν ο δεκτης...

    Οπως ειπα παραπισω το εχω περασει με μουλτιμπουτ. Και ναι εχω 1.5 γιγα ελευθερο χωρο. Αλλα ραμ Ειμαι στο 97% -3% ελευθερη μονο. Και εκανα αρχειο swap για αυτο τον λογο ετσι δεν ειναι?

    το θεμα είναι τι θεωρείς πειραματικό ...γιατι αύριο το sdg5 μπορει να γίνει 6....άρα πειραματικό θα ειναι το 6???linuxsat-support.com/cms/attachment/105025/


    Για την μνήμη λέμε την flash και οχι τοσο την ram .

    Αρα απο flash ειμαι κομπλε με 1.5 γιγα ελευθερο ετσι δεν ειναι? Πειραματικο δεν ξερω τι ειναι αλλα ακουγοντας το καταλαβαινω οτι μπορει να υπαρχουν καποια θεματακια τα οποια δεν εχουν επιλυθει.αν δουλευουν ολα ρολοι δεν με χαλαει να περασω το 5!

    κατ αρχην,εγω θα σου προτεινω να βαλεις το 5...


    απο skin... ποιον δεκτη εχεις? μηπως ειναι πληρης η flash και δεν ανοιγει? γιατι,1,2 που ειδα κατεβαινουν κανονικα,απλα σε καποιους πινακες εχουν "κενα".

    ενα ακομα που σιγουρα δουλευει,ειναι το glamour aura...

    Οπως αναφερει και ο medusa ποιο πανω εχω vusolo. Η μημη flash που λεε ειναι στην ουσια η ραμ?

    Επισης θα ηθελα ενα σκιν παρομιο με το πλι που ειναι απλο και βολικα(τουλαχιστον για μενα)

    Το 5 δεν ειναι σε πειραματικο σταδιο? Νομιζω ετσι διαβασα για αυτο δεν το κατεβασα.εντωμεταξυ οσο αφορα την μνημη εχω κανει αρχειο swap στην ουσια αυτο φεν κανει δεν επεκτεινει την μνημη?επισης σαν μνημη αποθηκευτικου χωρου εχω ελευθερο 1.5 γιγα γιατι το περασα τελικα με μουλτιμπουτ και εχω απεριοριστο χωρο για plugins

    Καλησπερα σε ολους σας. Περασα στον δεκτη μου το satdream image(το 4).θα ηθελα μα ρωτησω λοιπον ποιο σκιν μπορω να κατεβασω γιατι δεν μου αρεσει το δικο του?επισης να σας πω οτι κατεβασα απο το προσθετα του δεκτη τα pli skins αλλα οταν τα εφαρμοζω δεν ανοιγει ο δεκτης οποτε αναγκαζομαι να μπαινω με fillezilla και να σβημω το σκιν για να ξαναλειτουργισει.γιαυτο λοιππν σας ρωταω απο που μπορω να κατεβασω σκιν που να "εφαρμοζει" στο στγκεκριμενο image!

    Πολυ καλα νεα,ειδικα για αυτους που δεν ειναι ευχαριστημενοι με τους παροχους τους(σαν εμενα καμια φορα-vodafone).δεν σου κανει το αλλαζεις μπαμ και κατω,αντε να δουμε τωρα πως θα φερθουν οι "εταιριουλες"