Posts by senos

    παιδιά αύριο με τις δοκιμές μπορώ να βάλω μόνο το 1/10 στο 4άρι και στις άλλες 3 πόρτες να του βάλω 3 ξεχωριστούς δορυφόρους; ποια θα πρέπει να είναι η ρύθμιση τότε;

    καλησπέρα. έχω ένα ντισέκ 1/10 και δουλεύει μια χαρά. είπα να του προσθέσω ένα 1/8 που έχω και να βάλω τις εξόδους και των 2 σε ένα απλό 4άρι και να το στείλω στο δέκτη μια και μου είπατε σε προηγούμενη ερώτηση ότι γίνεται.

    βγάζω λοιπόν την έξοδο του 10αριού στην είσοδο 1 του απλού και την έξοδο του 8αριού στην είσοδο 2 του απλού.

    κατεβαίνω στο δέκτη από την έξοδο του απλού και στις ρυθμίσεις κεραίας τα έχω όπως οι φωτογραφίες.

    πάπαλα, δεν έχω σήμα καθόλου.

    που κάνω λάθος; ο δέκτης πώς καταλαβαίνει ότι έχω συνδέσει το απλό 4άρι και πάνω σε αυτό τα άλλα δύο;

    καλησπέρα, έβαλα στην καρτούλα κι άλλα slots και δοκιμάζω να εγκαταστήσω image. αν το κάνω μετά από το πατημένο μπροστινό κουμπί και το πίσω με update μέσω internet το image εγκαθίσταται.

    αν πάω μέσω των ρυθμίσεων και λογισμικού και διαδικτυακό φλασάρισμα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα από τα backup. μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα



    ακόμη και το egami 10.5 που κατέβασα βγάζει το ίδιο μήνυμα στην εγκατάσταση σε slot της κάρτας. καμιά ιδέα;

    Επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό που έγραψε ο Hutters για τη μη επανεκκίνηση όταν πηγαίνεις σε άλλο image. Το κάνει τις περισσότερες φορές (αυτός με το πρόβλημα στο wifi και το καινούριο πληκτρολόγιο). Μένει κολλημένος στην ώρα και πρέπει να τον επανεκκινήσεις από πίσω.

    Ένας παλιότερος octagon απλός χωρίς wifi δεν εμφανίζει τέτοιο πρόβλημα.

    επειδή το περπάτημα ακυρώθηκε λόγω βροχής, βρήκα το vfd από τα feeds του image, το εγκατέστησα και δούλεψε κανονικά. ευχαριστώ πολύ.

    καλησπέρα. μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που υπάρχει η ρύθμιση να φαίνεται η ώρα και όχι ο αριθμός του καναλιού στην οθόνη του δέκτη όταν είναι ανοικτός;

    καλησπέρα. το έβαλα το skin cobalth και είναι εντάξει. για τον καιρό msn όμως γράφει ότι λείπουν module urllib2. πώς το εγκαθιστώ αυτό;

    το έλυσα με άλλο τρόπο εγκαθιστώντας το msn weather NP

    Sd card να υποθέσω παίρνει τη μικρούλα. Θα πάρω τη Δευτέρα και βλέπουμε. Εγώ τη θέλω για δοκιμές γιατί αν το 10 δούλευε σωστά και με το skin που είπα παραπάνω θα μου έφταναν τα 4.

    Satdream 10

    Openatv me skin Ozeta

    Egami 10.4

    Openatv me skin gobalt

    στις οδηγίες στο 2 λέει για image 2 - open openeight 6.8 enigma2 image. χρειάζεται να το έχω εγκαταστήσει πρώτα αυτό και μετά κάνω τα υπόλοιπα ή μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο image (τώρα έχουμε φύγει βέβαια από το θέμα μας...)