Posts by senos

    επειδή το περπάτημα ακυρώθηκε λόγω βροχής, βρήκα το vfd από τα feeds του image, το εγκατέστησα και δούλεψε κανονικά. ευχαριστώ πολύ.

    καλησπέρα. μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που υπάρχει η ρύθμιση να φαίνεται η ώρα και όχι ο αριθμός του καναλιού στην οθόνη του δέκτη όταν είναι ανοικτός;

    καλησπέρα. το έβαλα το skin cobalth και είναι εντάξει. για τον καιρό msn όμως γράφει ότι λείπουν module urllib2. πώς το εγκαθιστώ αυτό;

    το έλυσα με άλλο τρόπο εγκαθιστώντας το msn weather NP

    Sd card να υποθέσω παίρνει τη μικρούλα. Θα πάρω τη Δευτέρα και βλέπουμε. Εγώ τη θέλω για δοκιμές γιατί αν το 10 δούλευε σωστά και με το skin που είπα παραπάνω θα μου έφταναν τα 4.

    Satdream 10

    Openatv me skin Ozeta

    Egami 10.4

    Openatv me skin gobalt

    στις οδηγίες στο 2 λέει για image 2 - open openeight 6.8 enigma2 image. χρειάζεται να το έχω εγκαταστήσει πρώτα αυτό και μετά κάνω τα υπόλοιπα ή μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο image (τώρα έχουμε φύγει βέβαια από το θέμα μας...)

    μόλις ξαναβρώ χρόνο θα κάνω το σταυρό μου, θα πάρω πρώτα κι ένα backup και θα προχωρήσω.

    καλησπέρα σε όλους.

    τι έγινε; πολύ ησυχία ξαφνικά.

    λοιπόν ήλθε το Edision wifi edi mega (ευχαριστώ giorbak) και βρίσκοντας λίγο χρόνο σήμερα. είπα να κάνω δοκιμές. το open Atv 7.3 το αναγνώρισε αμέσως. το satdream 10 που είχα περάσει με τίποτα. τελικά ήθελε ξαναφλασάρισμα με το τελευταίο της 7/2/20024 και το βρήκε. (το wifi το δικό του εννοείται με τίποτα). το edition edi mega δουλεύει μια χαρά. γενικώς καλά πάμε. βέβαια δε λείπουν κάτι περίεργα όπως μετά από ενημέρωση λογισμικού να ζητάει επανεκκίνηση, να του λες ναι, να κλείνει και να μην ανοίγει χωρίς επανεκκίνηση από το πίσω κουμπί.

    ερώτημα: skin όπως τα cοbalthfhd ή Ozeta μπορούν να περαστούν;

    δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε που γράφαμε στο θέμα για τους υπότιτλους.

    ακόμη κι αυτή η έκδοση που αναφέρεται στο ποστ 150 SubsSupport

    που φαίνεται να δουλεύει, κατεβάζει άλλα αντ, άλλων

    καλημέρα παιδιά. σας παρακολουθώ αλλά μέχρι την Κυριακή αδυνατώ για δοκιμές.

    καλησπέρα. εμένα χθες που κάναμε τις δοκιμές, όταν του έβαλα σταθερή εξάρτηση το usb ως HDD, ζήτησε επανεκκίνηση και με το που έκλεισε χάθηκε ο ουρανός. σαν να μπλόκαραν ξαφνικά όλες οι hdmi θύρες της τηλεόρασης, φαινόταν ότι άνοιγε αλλά δεν έδειχνε τίποτα. έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση στην τηλεόραση τελικά για να επανέλθει εικόνα. Για την ιστορία.

    αν μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος άλλος γιατί εγώ έχω αποσυνδέσει τα καλώδια του internet (ρίχνω καλούμπα)

    τίποτα κι από εδώ. αφήστε το παιδιά. δεν πειράζει. αν κάποια στιγμή υπάρξει διόρθωση, ειδοποιάτε που λέει και το ελληνικό

    την έδωσα την εντολή, στο τέλος έγραψε configuring firmware, έκανα επανεκκίνηση αλλά μια από τα ίδια