Posts by rykios

    @Chris230291 Its not worth it mate, its not worth the trouble... If there was a solution and a helping Community like the old days, that would work. But, apparently thats not the case anymore.

    Me personally i payed a couple of bucks to a Chinese dude and i now have the entire collection of American TV networks ( and UK and many more for that matter )

    6 thousand channels IPTV, for 2 bucks a month. Unreal...

    No dish, no cables, no receivers...

    End of an era?

    Same request please

    Been several days that i have been trying to make it work, ...no luck - Eventually i gave up :(

    Any actual help is welcome !

    VangelisGi ευχαριστώ για την απάντηση, έβαλα την "πειραγμένη" έκδοση του TVHeadend που λές, απ ότι βλέπω η διαφορά της είναι ότι υποστηρίζει (έχει ενσωματωμένο) cccam και δε χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση όπως είχα εγώ. Καιρός ήτανε να ενσωματωθεί η λειτουργία, είναι ένα request πολύ παλιό - δεν ήξερα ότι κάποιοι ανεπίσημα το έχουν φτιάξει. Το θέμα είναι ότι με αυτή τη μέθοδο δε μου ανοίγουν ούτε τα κανάλια που άνοιγνα πριν ( πχ τα τσοντοκάναλα του 9Ε πάντα άνοιγαν με την πρώτη, τώρα δεν ανοίγει τίποτα.


    Στο log βλέπω τέτοια:



    Νομίζω το προηγούμενο setup ήταν πιο στρωτό για το δικό μου μηχάνημα ( Intel SkyLake / TBS δέκτης ), αλλά δε μπόρεσα να βρώ OSCAM που να υποστηρίζει το emulator που λέτε ( version 31 ???) ...απ ότι κατάλαβα μιλάμε για πολύ διάβασμα και ψάξιμο οπότε θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο για μια μόνο θέση την 9Ε που έχω... Προς το παρόν το αφήνω

    Ευχαριστώ παίδες, καλή συνέχεια

    Ευχαριστ΄β

    Τζόν Μόρς, όταν λέω "Ίσως στο μέλλον, αν περισσέψουν λεφτά για άλλη εγκατάσταση" εννοώ δορυφορικό πιάτο, lnb , καλώδιο , εγκατάστασή. Δεν προτίθεμαι αυτή τη στιγμή να κάνω τέτοιο πράγμα. Το σπίτι έτυχε νε έχει μια κεραία, δεν είναι καν δική μου. Αν έχεις κάποια μέθοδο να μπορέσω να δώ τα AFN στο σύστημά μου θα σε ακούσω με χαρά. Γι αυτό έκανα το πόστ σ αυτό το νήμα, αυτό είναι το θέμα για μένα.

    Τώρα για τις γενικές συμβουλές, καλοδεχούμενες κι αυτές.

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

    Ναι, αυτό κατάλαβα τελικά, ότι ο 9Ε δεν έχει τίποτα άλλο που ν ανοίγει, άρα το μόνο που μένει είναι τα AFN

    Δυστυχώς Medusa δε μπορώ να εγκαταστήσω άλλη έκδοση OSCAM, πάει μαζί με το λειτουργικό μου (Libre Elec)

    Αν μ αυτά που έχω δε μπορώ να δώ τίποτα, εγκαταλείπω το χόμπυ και επιστρέχω στο κόντι... Ίσως στο μέλλον, αν περισσέψουν λεφτά για άλλη εγκατάσταση...

    Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα

    Πρόσφατα αγόρασα μια δορυφορική κάρτα για το PC (έχει λίνουξ libreelec) επειδή υπήρχε στο σπίτι εγκατάσταση κεραίας ( 9Ε ) και σκέφτηκα να δοκιμάσω τί μπορώ να δώ.

    Εγκατέστησα OSCAM (r11487 γράφει) και TVHeadend, αγόρασα κι από ένα κινέζο στο AliExpress φτηνά Cline, παιδεύτηκαμόνος 3 ΜΕΡΕΣ για να τα ρυθμίσω ( χάθηκα παιδιά... χάος μου φαίνεται) και μετά πο 3 μέρες δούλεψε. Ελάχιστα κανάλια ανοίγουν, απάτη τα kin;ezika Clines... Αγοράζω από το ebay, πάλι τα ίδια. Μόνο τα τσοντοκάναλα ανοίγουν, με συνεχή παγώματα.

    Έχω κουραστεί (και απογοητευτεί..) για΄τι το ξεκίνησα για πλάκα, διασκέδαση, και το περίμενα πιό εύκολο...


    Ερώτηση λοιπόν: Αφού το CCCAM δεν κάνει τίποτα, μπορώ να βλέπω τουλάχιστο τα AFN στον 9Ε ?

    Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάπου τα αρχεία που πρέπει να βάλω στο CONFIG και να ανοίγουν τα κανάλια αυτά -και όποιο άλλο καλοδεχούμενο-


    (Είδα έχετε εδώ διάφορα για δέκτες VU κτλ, εμένα όμως είναι λίνους πισί με κάρτα και OSCAM. )