Posts by smel3

    Φίλε γνήσιος είναι . Τα πολλά κανάλια μάλλον είναι το πρόβλημα . Μοτέρ Settings και 7000 κανάλια από τον σερβερα. .... αυτό πιστεύω.

    Είπαμε να δοκιμάσουμε μερικούς μήνες και αυτές τις υπηρεσίες ,άλλο όπως λέει και ο φίλος Panorama. Δεν με ενθουσιάζει γενικά ,εκτός από λίγα Sport κανάλια για να βλέπουμε κανέναν ποδόσφαιρο. Πολύ σαβούρα υπάρχει .πολλα περιττά .

    Παιδιά ευχαριστω για τις απάντησης σας .ισος να μην το περιέγραψα εντελώς σωστά το πρόβλημα..

    Η αλλαγή καναλιών με αυτή την πολύ μεγάλη καθυστέρηση δεν αφορά μόνο τa iptv κανάλια..

    Αφορά και τα δορυφορικά . Δεν είναι ότι πατάς ένα iptv κανάλι και λογικά ψάχνει το διαδύκτιο για έρθει τελικα εικόνα ακαι ήχος.. το πρόβλημα πχ είναι ότι μπορεί πατήσω πχ τον αριθμό 1 που έχω το κανάλι άλφα και ο αριθμός στο στην οθόνη στο Image να εμφανίστη μετά από 3-4 και 5 δευτερόλεπτα και μετά να έρθει η εικόνα . Είναι ότι Αργούμε να γίνουνε αριθμητικά οι αλλλαγες και μετά ερχετε η εικόνες .σαν να ψιλό επιβάρυνετε ο δέκτης ίσως λόγο του υπερβολικού αριθμού καναλιών.το ίδιο συμβαινε8μκαι όταν προσπαθείς να κινηθείς με τα βελάκια επάνω στους φακέλους των μπουκέτων. Πχ πατάς τα βελάκια για να κατέβεις ποιο κάτω σε ένα πακέτο. Το πατάς το ξαναπατάω βλέπεις ότι δεν μετακινείτε και ξαφνικά μετά από 3΅4 Δευτέρολεπτα πάει στο δέκατο πακέτο απευθείας .οσες φορές το πάτησες το βέλος .

    Για σας φίλοι .

    Έχω ένα vuduo2 με 2 Image. Στην flash Black hole και σε στικάκι το satdreamimage. Που είναι αυτό που χρησιμοποιώ βασικά.

    Εδώ και λίγο καιρός έχω ένα πρόβλημα . Έχω Motor Settings επάνω αρκετά δηλαδή και πριν λίγο πέρασα και έναν σερβερα iptv με πολλά κανάλια .

    Όταν προσπαθώ να ανοίξω τους φακέλους των πακέτων η να αλλάξω κανάλια μέσα στα πακέτα .κολλαει μερικά δευτερόλεπτα πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο και μέχρι να ανοίξει ο φάκελος να γίνει το ζάπινγκ βγαίνουν τα χρωματιστά μπαλιά και στ8 Image πάνω δεξιά .οπως όταν κρασάτες ο δέκτης . Πράγμα το οποίο είναι εκνευριστικό και χρονοβόρο.

    Πιστεύω να έγινα κατανοητός .

    Που κολλάει το πρόβλημα

    Στα πολλά Settings ,στα πακέτα του iptv σερβιτόρου. Και ένα ναι ποια λύση υπάρχει?

    Να σβήσω κάποια πακέτα.? Λογικά γράφει για τον vuduo2 ότι δεν έχει πρόβλημα με όσα κανάλια και να έχει.

    Μήπως υπάρχει κάποιο τρικ.

    Ευχαριστω

    Πανος

    Γιάννη όντος οι περισσότερα την έχουμε κάνει τα τελευταία 2-3 χρόνια για iptv .

    Κάποιο ηλικοιωμενοι που δεν τους ενδιέφεραν τα σπορ βλέπανε μέσω Digea.


    Όσο για τις ταχύτητες δεν είναι και τόσο ρόδινα . Μόνο μεγάλες πόλεις εχεις 24 ώρες σταθερές ταχύτητες.. εγώ έχω vdsl 50 Mbs και το βράδυ σέρνετε 2-3 mbs μόνο.

    Ναι αυτό χάλασε πολύ κόσμο. Έχω κάνει σε πολλούς Έλληνες εδώ Γερμανία την εγκατάσταση και μάλλον θα μείνουν μόνο με τα κανάλια στις 3 μοίρες .

    Για σας φίλοι .εχω το satdream 6 Image στο vuduo2 και Oscam Emu . Δυστυχώς ενώ μου ανοίγουν όλα τα Arena Sport το Arena Sport 5 όπου δείχνει την ΑΕΚ δεν ανοίγει ? Για ποιο λόγο συμβαίνει . Μπορώ να κάνω κάτι ?

    Ευχαριστω

    Φίλε nautilus7 έτσι το δοκίμασα δουλεύει εντάξει όπως το είπες στην περίπτωση μου με το 192,168.2.χχχχ . Κάτι παραπάνω σίγουρα ξέρεις από εμάς .


    Όλα μέχρι τώρα πάνε μια χαρά με το σεταρισμα του Oscam.


    Webinterface, Emu και κλιδακια για Digea και όλα τα υπόλοιπα .

    Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πέρασα μια cline στο οscam Server όπως δείξανε τα παιδιά . Δουλεύει συνδέεται κανονικά αλλά δεν έχω πάντα φως ένα αντίθεση όταν δουλεύω στο cccam πάει τέλεια. Βασικά έχω αυτή την γραμμή για τα γερμανικό πακέτο. Μήπως θέλει να βάλω κάτι μέσα στο dvbapi?

    για σας φιλοι αφου ασχοληθηκα και διαβασα τα καταφερα τελικα και cline kai keys να δουλεψουναι ολα. μονο το oscam webinterface εχω προβλημα χτες δουλεψε αλλα σημερα τιποτα...που μπορει να ειναι το προβλημα. εκανα edit to oscam.conf .αυτη ειναι η ip μου.

    εαν εχω μονο αυτα μεσα θα δουλεψει

    [webif]

    httpport = 8081

    httpallowed = 192.168.2.103

    Άκυρο παιδιά και φίλε medousa69 και johnMore σήμερα παίζουνε μια χαρά όλα και τα στρεαμ που έγραψες στο φόρουμ εκτός το στρεαμ του Epsilon. .αρα με το serviceapp είμαστε οκ. Τι έφτιαξε χτες και δεν παίζανε δεν ξέρω δεν άλλαξα τίποτα . Ίσος ένα ρεσταρτ να ήθελε.


    Φίλε johnmore αυτά τα stream και οποία αλλά υπάρχουν διαθέσιμη που μπορούμε να τα βρούμε.

    Με ενδιαφέρουν να τα βάλω σε ένα δεκτή για τους γονείς μου διότι δεν έχουν πρόσβαση σε δορυφορικό δεκτή και θα ήταν μια καλή λύση .

    Φίλε medouda69 και johnMore όλα αυτά που έγραψα ότι το ένα Channel παίζει με serviceapp αφορούν με το openpli Image . Σήμερα βάζοντας το satdreamimage το τελευταίο με τις ρύθμισης που δείχνεις στην φωτό δεν παίζει κανένα στρεαμ ούτε αυτά που έβαλε o johnmore .παραξενο στο openpli θέλει μια απλή εγκαταστήσει του serviceapp και παίζουν αυτόματα χωρίς καμία έξτρα ρύθμιση. Γιατί στο satdreamimage τόσο πολύπλοκα με έξτρα ρυθμίσεις και αποτέλεσμα κανένα.

    Παιδιά τα διάβασα όλα . Γύρω απo oscam. Ανοίξανε τα ελληνικά όλα και δουλεύουνε όλα μια χαρά με μόνο τα σχετικά που έβαλα στο dvbapi. Κάνα δυο ερωτήσεις έχω ακόμη μιας και μόνο με cccam έχω ασχολήθη παλαιότερα..

    1. Το webinterface του Osrams για να το βλέπουμε που το βάζουμε και πως ακριβώς ? Εαν έχει κάποιος φίλος ένα παράδειγμα να μου δείξει θα το εκτιμούσα.

    2. Έχω μια γραμμή από cccam c line έναν εδώ και χρόνια , πως μπορώ να την βάλω σε oscam για να μην αλλάζω συνεχώς emu.

    3 τα tanberg με τα αρένα κανάλια τα ανοίγει το oscam με το softcam.key. Η χρειάζεστε και κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις

    Ευχαριστω

    Ποια είναι η διαφορά ? Βασικά όλα τα ελληνικά να βλέπω και εαν γίνετε και μια γραμμουλα που έχω με κάτι Καναλάκια