Posts by Dex

    S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca a solicitat în ședința CNA de astăzi acordarea de licențe audiovizuale pentru difuzarea prin satelit și prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe LOOKSPORT 1, LOOKSPORT 2 și LOOKSPORT 3 din Cluj-Napoca. De asemenea, a solicitat modificarea formatului de difuzare pentru Profit.ro și modificarea formatului de principiu și a structurii serviciului de programe Looksport / Looksport HD.


    looksport%2B1%2Blooksport%2B2%2Blooksport%2B3.jpg


    Formatul de principiu pentru LOOKSPORT 1, LOOKSPORT 2 și LOOKSPORT 3 va fi sport, cu zona de difuzare în Romania, producțiile audiovizuale fiind 100% de la alți producători (fără producții proprii). A fost de asemenea aprobată modificarea licenței audiovizuale pentru profit.ro, în sensul difuzării acestei televiziuni și în format HD. A mai fost aprobată transformarea televiziunii Looksport (SD și HD) din televiziune generalista în televiziune cu tematică sport, cu producție proprie 15%, și producții de la alți producători în procent de 85% "Pentru Look Sport, solicitările noastre vin în contextul în care deținem drepturi de televizarea a unor programe sportive care nu pot fi difuzate simultan doar pe cele două canale pe care deja le deținem, dar și în contextul în care dorim sa achiziționăm în continuare, fiind deja în proces de negociere, alte drepturi sportive pentru următoarele sezoane competiționale. Meciurile live nu pot să fie transmise toate simultan doar pe cele doua canale existente. Din același motiv, deocamdată, în weekend, mai transmitem sport și pe profit.ro (la profit.ro, din toamna vom oferim un program îmbunătățit). Dar dorim să transmitem aceste programe sportive doar pe canale de sport. Aici vorbim de drepturi sportive pentru campionatul Spaniei, Italiei, Premier League și altele. Încercăm sa obținem drepturi de televizare și din tenis, baschet international, NBA și altele sporturi. LOOKSPORT 1, LOOKSPORT 2 și LOOKSPORT 3 vor fi transmise și în HD. Dezbaterile din studio și producțiile proprii vor fi deocamdată doar pe canalul LookSport, nu si pe LOOKSPORT 1, LOOKSPORT 2 și LOOKSPORT 3", a precizat Adrian Tomșa de la S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…si-cablu-tv-acordate.html

    Send PM with the misssing channels and Sref, will be addded in the next update.

    SPI International este în discuții cu unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața din România pentru lansarea postului TDC (Timeless Drama Channel) în perioada imediat următoare, în țara noastră, anunță reprezentanții SPI printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


    TDC%2BLogo.png


    Cele mai tari seriale turcești, urmărite de peste 400 de milioane de oameni din 140 de țări, ajung acum și în România. Turcia este al doilea mare producător de seriale TV din lume, după Statele Unite. Rețeta de succes a turcilor este aceea de a depăși limitele culturale abordând teme universale, precum valorile familiale. TDC este canalul care se adresează tuturor vârstelor, cu povești de viață fascinante și emoționante. Producțiile sunt de top, cu bugete de aproximativ 200.000 de dolari pentru fiecare episod, iar serialele propuse de TDC sunt premiate la nivel internațional.


    TDC%2BRomania.jpg


    Printre cele mai cunoscute titluri amintim ”Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi”, ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day”. Black Money Love cucerește audiența cu povestea de dragoste palpitantă dintre Ömer și Elif, o relație umbrită de ambiții și secrete. Ömer este polițist și vrea să afle adevărul despre posibila ucidere a logodnicei lui, care oficial s-a sinucis. Această dramă a fost urmărită în peste 140 de țări din Orientul Mijlociu, până în America Latină și Spania. În 2015, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy. Karadayı este o altă producție ultra premiată despre o poveste de dragoste disperată. Acțiunea e plasată în Istanbul, în anii `70. Familia Kara este foarte respectată în zona muncitorească în care trăiește, iar tatăl lui Mahir, Nazif este considerat "Karadayi" - nașul bun al zonei, pe care oamenii îl consultă pentru sfaturi și ajutor la nevoie. Din păcate, viața familiei se transformă într-un iad, din cauza unei acuzații greșite care are ca rezultat trimiterea în închisoare a lui Nazif Kara pentru o crimă pe care nu a comis-o. Nominalizat la categoria ”Cel Mai Bun Serial”, la Premiile Emmy, Karadayı este o producție impresionantă cu 353 de episoade, vândută în 37 de țări precum Afghanistan, Argentina, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala, Honduras, Costa Rica, Nicaragua, Indonezia, Arabia Saudită, Iran, Israel, Qatar, Egipt, Paraguay, Bolivia, Ecuador, Pakistan, Peru, Chile, Panama, Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Georgia, Kosovo, Lituania, Macedonia, Serbia, Croația, Ucraine, Grecia, Tunisia.


    KARADAYI.jpg


    Dacă vă plac dramele istorice, cu costume elaborate, Kurt Seyit&Shura sigur vă va cuceri. Serialul prezintă aventurile a doi îndrăgostiți care renunță la viața lor magnifică din Rusia și ajung în Istanbul. Toți acești actori și mulți alții vor fi prezenți la TDC, în seriale care fac istorie în întreaga lume datorită premiilor și audiențelor. În plus, TDC programează în fiecare zi și câte un film artistic de neratat. Pe hdsatelit.com a discutat luna trecută AICI despre pregătirea TDC pentru lansarea în România.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…-channel-se-lanseaza.html

    Furnizorul de servicii de televiziune cu plată Focus Sat a introdus în grilă binecunoscutul post tv de filme și seriale HBO HD România. Deși este afișat în grilele receptoarelor oficiale, noul canal nu este menționat deocamdată în grila afișata pe websiteul operatorului, deci momentan putem considera transmisia HBO HD RO de către Focus Sat ca fiind una de test.


    HBO%2BHD%2BRomania%2Bla%2BFocus%2BSat.jpg


    DTH-ul românesc utilizează pentru retransmisia acestei televiziuni frecvența 11804 (polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK), emisia HBO România HD de pe satelitul Thor 6 fiind criptată în Conax cu CAID-ul Focus Sat (0B02). Denumirea afișată în grilă este "HBO HD RO", iar providerul asociat este "UPC". Focus Sat deja oferă în grila versiunile SD ale televiziunilor HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2, în extraoptiunea Cinema, în prezent la prețul de 16 lei/lunar, precum și în combinațiile de pachete denumite "Complet" (la prețul de 67 lei /lunar) și "Total" (la prețul de 58 lei /lunar), conform grilei și ofertei afișate pe websiteul operatorului.




    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…n-teste-la-focus-sat.html

    Televiziunile National Geographic HD, National Geographic Wild HD și Baby Tv, au fost retrase din grila Orange Tv Satelit România, conform informațiilor primite de la mai multi cititori, abonați la acest DTH. De asemenea, și televiziunea DoQ a fost retrasă din grila Orange Tv Satelit.


    nationalgeographic%2Blipsa.jpg

    Imagine a rezultatelor scanării la Orange Tv Satelit, trimisă de Georgian


    Televiziunile menționate nu mai sunt efectiv transmise prin satelit de către Orange Romania. Inițial am bănuit că este vorba despre o reorganizare a frecvențelor, însa noile televiziuni au dispărut și din grila afișată pe websiteul operatorului menționat. UPDATE 1 aprilie 2019, ora 20:20: Am efectuat din nou scanări ale frecvențelor prin care erau transmise televiziunile Baby Tv, National Geographic HD și National Geographic Wild HD, utilizând un receptor FTA cu tuner DVB-S2, care (ca orice alt receptor pentru canale gratuite), chiar dacă nu permite recepția televiziunilor Orange, permite scanarea frecvențelor de pe orice satelit. Se observă clar că respectivele televiziuni au dispărut de pe aceste frecvențe, nu mai este găsită denumirea acestor canale la scanarea frecventelor în cauză. La acest moment, televiziunile menționate nu mai sunt transmise prin satelitul Astra 5B de la poziția orbitală 31, 5 grade Est de către Orange Tv. Baby Tv era transmis pe frecvența 12012, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, acum nu mai este.


    Baby%2BTv.jpg


    National Geographic HD era transmis pe frecvența 12246, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, acum nu mai este.


    national%2Bgeographic%2BHD.jpg


    National Geographic Wild HD era transmis pe frecvența 12324, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, acum nu mai este.


    nat%2Bgeo%2Bwild%2BHD.jpg


    Vom reveni cu detalii atunci când vom obține mai multe informații sau în cazul în care eliminarea acestor televiziuni din grila Orange TV Satelit este doar temporară, iar canalele vor reveni în grila de satelit a Orange Romania în perioada următoare.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…tional-geographic-hd.html

    Este un 1 aprilie 2019 care a adus noutăți și modificări în grilele RCS-RDS și UPC, diverse canale tv fiind adăugate sau eliminate (în special televiziuni din lista must-carry). De asemenea, și televiziunea Nicktoons Romania a început sa devină disponibilă la unii furnizori de servicii de televiziune cu plată. Nici Telekom (cablu tv), Orange Home Tv (cablu tv) și Focus Sat (satelit) nu fac excepție și aduc abonaților unele modificări în grile.


    orange%2Btv%2Bhome%2Bcablu.jpg


    Orange Home Tv prin cablu Orange Home Tv a introdus în grila de cablu tv televiziunile Cinethronix, București Tv, Kapital Tv și Orizont Tv, deja prezentate și în grila oficială de tv cablu de pe websiteul Orange Tv Home - vezi imaginea de mai sus). De asemenea, a intrat și Travel Mix HD la poziția EPG 155, conform lui Robert din Grupul HD Satelit. Telekom România Telekom Romania a introdus în grila de televiziune prin cablu (DVB-C) posturile tv Travel Mix HD, Kapital, București TV, Cinethronix și Orizont, a eliminat eStrada Tv. De asemenea, Travel Mix HD a intrat și în grila aplicației Telekom Tv (mai jos găsiți o imagine realizată de Ionuț din Grupul HD Satelit).


    travel%2Bmix%2BHD.jpg


    O altă imagine, cu Travel Mix HD la Telekom cablu, a fost trimisă de Marcel.


    trabel%2Bmix%2BHD%2Btelekom.jpg


    Focus Sat După o perioadă de teste, Focus Sat introdus astăzi în grilă televiziunea Nicktoons, cu piste audio în limbile română și maghiară. De asemenea, a mai introdus în grilă, în pachetul Panonia, posturile tv maghiare Nick Jr. Ungaria, Nicktoons Ungaria, Nickelodeon Ungaria, Comedy Central Family Ungaria și MTV Ungaria. Mai jos găsiți o imagine trimisă de Iancu.


    nicktoons%2Bromania%2Bfocus%2Bsat.jpg



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…ilele-telekom-orange.html

    Ok, if i install the .ipk, it will detect new version and give the possibility to update it ?

    Remove the old ipk file.

    Telnet: opkg list_installed

    In that list u will find the name of the ipk file and then in telnet:  opkg remove picons-dex-transparent-220x132-0.8w-17.03.2019-hdd - v2

    Now u put the new ipk file in tmp, then in telnet: opkg install /tmp/*.ipk

    Hello Dex,


    Just to be sure: the latest post has all the new picons with the right service reference, or i have to check and download the missing ones from the previous posts ?


    TY

    Yes, the latest post has all the new picons with the right service reference

    Transmisia unor televiziuni romanești la poziția orbitală 19,2 grade Est este o premieră. Chiar dacă a fost probabil doar un test, este de remarcat că pe frecvența 11332 a satelitului Astra 1KR a existat ieri și astăzi un pachet cu mai multe televiziuni românești.


    televiziuni%2Bromanesti%2Bpe%2Bastra%2B1KR%2B19%2B2%2Best.jpg


    Pe frecventa menționată au fost transmise televiziuni românești, dar și din Republica Moldova și din Bulgaria: TV Paprika, FilmBox, Filmbox Premium, Eurosport Romania, NatGeo Wild România, Bollywood TV, Mooz Dance, Nickelodeon Bulgaria, Nick Jr Bulgaria, TNT Bulgaria & România, precum și două televiziuni necriptate, Credo Tv din România si Publika Tv din Republica Moldova, dar și trei posturi de radio (Itsy Bitsy FM, National Fm si Radio Chișinău). Mai jos găsiți imagini ale televiziunilor Credo si Publika Tv, care au fost transmise necriptat (la liber pentru recepție) prin această frecvență.


    Credo%2Bpe%2Bastra%2B1KR%2B19%2B2%2Best.jpg


    Credo%2Bpe%2Bastra%2B1KR%2B19%2B2%2Best.jpg


    Pachetul transmis a fost o clonă a celui de pe Thor 6 de la 0,8 grade Vest, de pe frecvența 11747, polarizare orizontală, SR 28000. FEC 5/6, DVB-S QPSK, dedicat în special pentru Focus Sat România. Pe satelitul Astra 1KR de la 19,2 grade Est a fost utilizată frecvența 11332, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, cu provider ESS, același operator ca și pentru frecvența de pe Thor 6, menționată anterior. Furnizorul de telecomunicații prin satelit Eastern Space Systems (ESS România), coordonat de unul dintre fondatorii Focus Sat, a fost cumpărat de RR Media în anul 2015. Ulterior, în februarie 2016, a fost anunțat că RR Media a fost achiziționată de către SES și a fuzionat cu SES Platform Services (companie subsidiară SES). În iulie 2016, compania fuzionată a fost denumită MX1. SES deține și sateliții de la 19,2 grade Est. Scopul testelor rămâne deocamdată neelucidat.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…tata-transmisia-unor.html

    Mediaset anunțat ca are în plan să lanseze "prima platformă paneuropeană de conținut on-demand" (VOD), care să reunească proprietățile online din Italia, Franța, Spania și Germania, pentru a oferi o gamă largă de filme și seriale tv. Deocamdată nu există informații exacte despre proiect, dar diverse publicații din Italia, citate de Parabola, au prezentat informatii din care se deduce că va fi o platformă VOD imensă, care va funcționa în întreaga Uniune Europeană și care va fi adaptată piețelor locale, inclusiv prin localizare lingvistică. Platforma va fi gratuită, finanțată din publicitate. Mediaset controlează un procent important din piața europeană a publicității prin intermediul filialei sale Mediaset PubliEurope, care operează în Italia, Franța, Germania, România, Marea Britanie, Spania, Belgia, Bulgaria, Norvegia, Danemarca, Olanda, Suedia și Ungaria. "Mediaset este în creștere, în Italia și Spania suntem lideri absoluți în topul televiziunilor comerciale, atât în ceea ce privește programele, cât și noile tehnologii. După ani grei, în care criza economică ne-a legat puțin mâinile, iar piața de publicitate s-a confruntat cu probleme în întreaga Europă, acum a venit momentul să investim mai mult și să ne dezvoltăm la scară paneuropeană. Este un proiect uriaș în care Mediaset nu poate fi singur. De aceea, de câteva luni am negociat intens cu germanii de la ProsiebenSat1 și francezii de la TF1, care au planuri similare cu cele ale Mediaset. Acum, după lungi luni de negocieri, avem un acord de colaborare și suntem cu toții pregătiți să intrăm pe piața mass-media paneuropeană", a declarat Pier Silvio Berlusconi (fiul lui Silvio Berlusconi).


    mediaset%2Bplatforma%2Bonline%2Bpaneuropeana.jpg



    Sediul companiei ar trebui să fie pe teren neutru, iar Olanda este cea mai probabilă opțiune. Cel mai mare acționar al noii companii va fi Mediaset, care va deține 45% din acțiuni, iar ProsiebenSat1 și TF1 câte 27,5% fiecare. Valoarea Mediaset pe piețele financiare este estimată la 5,5 miliarde de euro (3,3 miliarde în Italia și 2,2 în Spania), ProsiebenSat1 are o valoare de 3,4 miliarde de euro, iar TF1 o valoare de 1,8 miliarde de euro. "Mediaset operează și testează programe plătite de mai mulți ani, atât în Italia, cât și în Spania. Chiar dacă a fost destul de bine, am decis să ne concentrăm pe programe gratuite și să renunțăm la televiziunea cu plată. De aceea am decis să vindem Mediaset Premium. Vrem să continuăm să investim în programe tv gratuite, unde vedem un potențial uriaș, chiar și în afara Italiei sau Spaniei. Prin urmare, dorim să creăm o rețea de televiziune paneuropeană care să consolideze piața de publicitate din Europa, iar Mediaset să obțină astfel oportunitatea de a se dezvolta", a mai spus Pier Silvio Berlusconi, conform sursei citate.


    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…siebensat1-vor-lansa.html

    Focus Sat testează în mod criptat retransmisia noii televiziuni Nicktoons România, pe frecvența 12073 (polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK ), prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest. Canalul Nicktoons Romania este găsit la scanare împreuna cu Nicktoons Ungaria, pe aceeași frecvență, după cum se observă în imaginea de mai jos. Pe lângă pozițiile standard, la scanare sunt găsite și două poziții virtuale necriptate, dar prin care nu e transmis nimic.


    nicktoons%2Bromania%2BFocus%2BSat%2Bteste.jpg



    Nicktoons România este criptat în Conax (cu identificatorul CAID al Focus Sat) și în Viaccess, iar Nicktoons Ungaria este criptat în Conax, Viaccess, Irdeto și Nagra. Din cauza criptării, nu știm dacă efectiv este deja transmis conținut audio-video. Testele sunt pentru DTH-urile Focus Sat România și UPC Direct din Ungaria și s-ar putea concretiza în introducerea televiziunii Nicktoons în grilele acestor operatori. UPC DTH este și furnizor de capacități de retransmisie prin satelit pentru Viacom International Media Networks (VIMN). Viacom International Media Networks (VIMN) a anunțat anterior că va lansa televiziunea Nicktoons in România si Ungaria, din 1 aprilie 2019. Nicktoons va completa televiziunile Nickelodeon si Nick Jr, difuzând exclusiv animații, atât producții în premieră, cât și seriale consacrate deja pe Nickelodeon, cum ar fi Teenage Mutant Ninja Turtles, Kung Fu Panda, Penguins of Madagascar sau SpongeBob SquarePants.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…n-teste-la-focus-sat.html

    Discovery va lansa în Germania televiziunea HGTV Home and Lifestyle, începând luna iunie a acestui an. Va fi un canal tv distribuit free-to-air, prima lansare europeană a mărcii HGTV de la achizitia Scripps în martie anul trecut (Scripps a lansat HGTV anterior în Polonia, în 2017). Discovery a precizat că vor fi lansate în viitor și alte versiuni internaționale ale acestei televiziuni americane de top.



    hgtv.jpg


    Compania estimează că 209 milioane de persoane din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) sunt interesate de decorațiunile locuinței și îmbunătățirea casei, iar miliarde de euro sunt cheltuite în fiecare an pentru aceste activități. HGTV va oferi telespectatorilor acces la conținut axat pe cumpărarea și vânzarea de locuințe, renovarea casei, obținerea de profit rapid din cumpărarea și vânzarea imobilelor, îmbunătățirea casei și sfaturi și tutoriale pentru o locuință de vis.


    hgtv%2Btv%2B2.jpg


    Pe lângă conținutului existent, audiența HGTV din Germania va putea viziona anual peste 500 de ore de conținut în premieră. Printre emisiunile cheie a acestui brand se numără "Flip or Flop", "Good Bones", "Home Town", "Restored By The Fords", "House Hunters", "Property Brothers: Buying & Selling", "Fixer Upper", "My Lottery Dream Home", "Windy City Rehab", "How Close Can I Beach?" sau "Love it or List it".


    hgtv%2Btv.jpg


    "Suntem încântați să anunțăm lansarea HGTV în Germania. Începem astfel să folosim expertiza noastră pentru a extinde HGTV și alte branduri cheie în noi teritorii, pentru a ajunge la milioane de noi telespectatori din EMEA. Strategia Discovery este de a se conecta cu audiențe de pe întreaga planetă, iar brandul HGTV reprezintă o ocazie specială pentru a oferi conținut original pentru pasiunile și hobby-urile telespectatorilor", a precizat Kasia Kieli, președinte și director general al Discovery EMEA.


    hgtv%2Btv%2B3.jpg



    Televiziunea HGTV a fost lansata pe 1 decembrie 1994 și în prezent oferă în SUA și o versiunea HD, dar cu programe diferite, comparativ cu versiunea SD.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…za-televiziunea-hgtv.html

    Romanian

    Coordonatorii unui serviciu de streaming ilegal au fost condamnați astăzi la închisoare cu executare, pedepsele primite fiind unele dintre cele mai aspre condamnări decise vreodată pentru infracțiuni legate de piraterie media. Steven K., care a coordonat infracțiunea, a fost condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare. Paul R. a primit o sentință de 6 ani și 5 luni, iar Daniel M. o sentință de 4 ani și 3 luni. Juriul de la Curtea de Corupție Warwick a decis verdictul după un proces care a durat patru săptămâni.


    condamnare%2Bstreaming%2Btv.jpg

    Screenshot al paginii de Home al unuia website-urile serviciului pirat de streaming - sursa: https://web.archive.org/



    Serviciul de streaming era vândut de compania Digital Switchover Limited, prin intermediul website-urilor sale (de exemplu Yourfootie), și a oferit accesul ilegal la meciuri din Premier League și din alte competiții sportive în peste 1000 de baruri și locuințe din Anglia și Țara Galilor. Instanța a concluzionat că respectiva companie a câștigat peste 5 milioane de lire sterline din activitatea ilegală de streaming. Operațiunea ilegală a utilizat diverse tehnologii pentru a oferi servicii în mod fraudulos pe parcursul unui deceniu. Condamnații au colaborat cu diverse terțe persoane din Regatul Unit și din întreaga Europă, pentru a crea fluxuri ilegale de streaming, pe care apoi le-au vândut clienților. Printre furnizorii lor a fost și Terry O'R., care a fost condamnat la 4 ani de închisoare în anul 2016 pentru conspirație de fraudare a Premier League și a furnizorilor de televiziune cu plată. Pe parcursul conspirației, Terry a obținut în mod fraudulos și furnizat clienților televiziuni premium din grilele a peste 20 radiodifuzori din întreaga lume. Toate aceste metode au permis utilizatorilor să vizioneze fără permisiune televiziuni cu plată, fără a plăti corespunzător radiodifuzărilor și implicit proprietarilor drepturilor de televizare. Judecătorul a descris operațiunea ca fiind o "afacere necinstită". Metodele tehnice avansate utilizate de inculpați pentru a bloca eforturile radio-difuzorilor de a investiga frauda, care includea utilizarea tehnicilor de blocare a logo-urilor și a watermarking-ului digital, au constituit o circumstanță agravantă. Judecătorul a criticat de asemenea pe administratorii de baruri care au utilizat serviciul de televiziune pirat prin streaming, catalogându-i "profund necinstiți" pentru că au profitat de un serviciul pirat de televiziune, fără a plăti radio-difuzorilor legali. "Decizia de astăzi este încă o dovadă că legea se va aplica, în cele din urmă, companiilor și indivizilor care fraudează pe radiodifuzori și le încalcă drepturile de autor. Pedepsele privative de libertate decise reflectă gravitatea și amploarea acestor infracțiuni. Folosirea acestor servicii este ilegală, iar fanii ar trebui să fie conștienți de faptul că ei semnează acorduri cu operatori ilegali. Acești clienți riscă de asemenea să fie victime ale fraudelor sau furtului de identitate, prin oferirea datelor personale și a detaliilor financiare. Investițiile Premier League în tehnologie de ultimă generație, combinate cu acțiuni anti-piraterie de amploare, cum ar fi cea de astăzi, demonstrează că piratarea transmisiilor de fotbal a devenit mult mai dificilă în Marea Britanie", a precizat Kevin Plumb, Directorul Serviciilor Juridice ale Premier League. "Decizia instanței demonstrează că streaming-ul ilegal și accesul neautorizat la transmisiile de meciuri de fotbal din Premier League este o infracțiune gravă. Aceasta a fost o afacere ilegală care avea rolul de a câștiga bani din fraudarea Premier League și a radio-difuzorilor legitimi. Dorim să le explicăm telespectatorilor care folosesc servicii de acest tip că nu este vorba de o zonă gri în legislație, ci este o încălcare clară a legii. Nu este o infracțiune fără victime: aceste practici pun în pericol mii de locuri de muncă ale oamenilor obișnuiți. Să nu credeți că internetul vă oferă anonimitate: nu vă oferă", a adăugat Kieron Sharp, director general al organizației britanice de protecție a proprietății intelectuale FACT.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…hisoare-cu-executare.html

    Telekom a anunțat ca va majora prețurile abonamentelor pentru serviciile fixe și mobile, atât pentru persoane fizice, cât și juridice, din 15 aprilie 2019.


    telekom%2Bromania.jpg



    "Toate eforturile Telekom România de consolidare a angajamentului companiei față de piața locală se traduc prin investiții continue în rețele și în dezvoltarea unor oferte comerciale inovatoare și relevante pentru clienți. Însă, ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, Telekom România este nevoită să majoreze prețurile abonamentelor din portofoliul fix și mobil, pentru clienții rezidențiali și de business, începând cu 15 aprilie 2019. Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe", precizează compania în comunicat.



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019…-va-majora-preturile.html