Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 716,872 times. The last Post () by chicken101.

• καλησπερα υπαρχει περιπτωση να εχουμε υποτιτλους στο καναλι CBS REALITY στις 16 μοιρες στο πακετο TAG broadcasting επειδη το ανοιγω οπως εγινε με τα nat geo στις 23 μοιρες επειδη εχουν το ιδιο προγραμα απλα ερωτηση

δυστυχώς όχι

μόνο σε ipTV με ελληνικούς υπότιτλους

αν θυμάμαι καλά είναι από voda tv GR & κάποιο κυπραίικο iptv συνδρομητικο πακέτο....

• μηπως σταμάτησαν τον υποτιτλισμό σε αυτο γιατι τωρα που κοιτάζω δεν εχει καθόλου υποτίτλους

Όχι,δεν σταμάτησαν τον υποτιτλισμό,αλλά γίνεται αυτό ακριβώς που δείχνει ο φίλος στη φωτογραφία.

Και γίνεται μάλιστα εναλάξ με συχνότητα ενός ή δύο υποτίτλων κάθε φορά.

Δηλαδή δύο σειρές υποτίτλων εμφανίζονται καλά και οι επόμενες δύο όπως δείχνει ο φίλος garas7 στη φωτογραφία.

Και είναι κάτι που γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι.

Τώρα βέβαια σε κάποιες εκπομπές όντως δεν υπάρχουν υπότιτλοι από την αρχή τους,αλλά δεν μπορώ να πω

με σιγουριά ότι οφείλεται στον υποτιτλισμό ή στο παραπάνω πρόβλημα.Μου έχει τύχει να βλέπω για 2-3 λεπτά

εκπομπή από την αρχή της και ξαφνικά να βγάζει υπότιτλους που φαίνονται δε φαίνονται όπως περιέγραψα παραπάνω,

ή να αλλάζω κανάλι κι όταν επανέρχομαι στο συγκεκριμένο να μου εφανίζει υπότιτλους.

Βέβαια μου έχουν τύχει και εκπομπές που δεν εμφανίζουν καθόλου υπότιτλους γιατί μάλλον οι συγκεκριμένες

εκπομπές όντως δεν έχουν υποτιτλισμό.

Υπάρχει όμως αυτό το "παράξενο" θέμα όταν εμφανίζονται οι υπότιτλοι.

• δε νομιζω να ειναι driver,γιατι το κανει σε διαφορετικες μαρκες δεκτων...

η ειναι κατι στο enigma,η κατι τρεχει στο καναλι...

εγω παντως,σε osmini που το εριξα μια ματια,στην αλλαγη στο καναλι και σε περιηγηση στα menu,φαινεται να το κανει. σε "ρολαρισμα" του καναλιου,η δεν εκατσε στην συγκεκριμενη εκπομπη να το κανει,η ... φαινεται ενταξει

• Official Post

mini, mega, nino με διαφορετικά image δεν έχουν κανένα πρόβλημα

Nautical_HD-2852018-2239.png

• το καθολου ειναι καπως σχετικο...

υπαρχουν εκπομπες που δεν εχουν καθολου υποτιτλους, θα πρεπει να πετυχεις μια που να εχει...

• ο EDISION PICCO S2 μπορει να παρει το λογισμικο του

PROGRESSIV nano / nano plus / nano plus LED.???

εγω πιστευω πως οχι. αλλα για να λυσω την απορια ενος φιλου ρωταω

• ο EDISION PICCO S2 μπορει να παρει το λογισμικο του

PROGRESSIV nano / nano plus / nano plus LED.???

εγω πιστευω πως οχι. αλλα για να λυσω την απορια ενος φιλου ρωταω

πες στον φίλο σου να μην ακούει ραδιο αρβύλες & φίδια συν αυτο που σου έγραψε ο Τεο

http://sat-soft.net/

εδώ φαίνεται ξεκάθαρα τα firmware ανά δέκτη

αλχημείες μπορεί να γίνουν με <custom> firmware ίδιου chip αλλά πάντα με την ευθύνη του ιδιοκτήτη του δέκτη όπως πάντα φυσικά....

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!